Michael Rubin
Michael Rubin
@mrubin1971
·
2s
Soru: Erdogan ISID tarafindan yakilarak oldurulen iki askerin nerede oldugunu bukmaktansa niye Zarrab’in yerini takinti yapiyor. Erdogan Turk halkina ve askerine yoksuzluklarini sakliyarak hakaret ediyor.
Michael Rubin
Michael Rubin
@mrubin1971
·
2s
Soru: Erdogan ISID tarafindan yakilarak oldurulen iki askerin nerede oldugunu bukmaktansa niye Zarrab’in yerini takinti yapiyor. Erdogan Turk halkina ve askerine yoksuzluklarini sakliyarak hakaret ediyor.
Ahaaaa itibarimda 4.yildiz yandi...Mert hocam ulmasa halen 2 yildizdaydim...itibar puvanlarinin yarisini o vermis...
tamam biz doldukça ( kendimiz itibarsız olduğumuz için dolaş da gel diyor o da uzun sürüyor) veriyoruz puanları ama ... siz de haksızlık ediyorsunuzhem sayınsız konuşmuyorum hem de itibarlandırıyorum nedense yaranamadık... bu arada karakancalostan kurtulma tüyolarını da atlamayalım
![]()
Şaka degerli abilerim şaka...Sonra benim boyle bir mesaj yazmaya ne hakkim var. Sen vermis misin etibar da etibar istiyon derler adama.4 yildiz yaninca profilime baktim da undan yazdim.
Moruk sana da selamlar, kusura bakma abi gormemisim. Eski niki niye almadin, Ali Kemal iyiydi be ya...
Eski nick ten sonra Zum a Zum nick aldım sutladi mod sonra AslanKaplanLeopar onu da kitlediler aklıma moruk geldi eski nick i ilk aldığımda yani Ali Kemâl bir takım millet burda garip yorumlar yaptıydi bi ara bende sil baştan ettim daha yazmıyor zati okuyucuyum tek . Aleyküm Selam . Güzel ilgi çekici konular var. Küresel bi disil guvvat olayı var bencede ikina sıkına olsa da :-) disil güce oynuyolar evet
Konu hakkinda anektot :
Dingiltere havayolu 2 disil pilotu aynı anda kokpite kor bi dönem . Umuyorum yannis hatırlamıyorum Menşei. Ama avrupada bi yer Kesin. Onu iyi biliyorun
Traji korkunç olay olur.
Seyir esnasında
Bi panik arıza mevzusu .
Dolayisiyla
Bunlardan ( pilotajdakiler) biri sinir kriziyle ağlama nöbeti geçirir
Öteki. Kaçar arkaya tuvalete siginir
Pilotaj boşa düşer
Yani Durumlar az kaotik e evrildiginde
O güç ün yaklaşık eşit tanımı bu bzm lugatta
Yer İmleri