Sayfa 27/109 İlkİlk ... 1725262728293777 ... SonSon
Arama sonucu : 871 madde; 209 - 216 arası.

Konu: AVOD - A.V.O.D. Gıda ve Tarım

1. gün.. gönlümüzce olsun diyelim.. bol kazançlar hercese..

2. 2. kez tavanı bozdu amacı korku verip malı toplamak mı ?

3. 3.kez bozdu lanet olsun sana hisse gibi

4. Bu sefer ciddi sanırım...

5. Tavan da tam direncine denk geldi bravo valla :)

6. Tam aksiyon filmi şuna bak kalp dayanmaz...

Hemen hemen istisnasız bütün forumların ortak dili, spek mal (mı) topluyor, keriz (mi) silkeliyor. Yahu adamlar içerisinde patron dahil tezgâhı kurmuşlar. Bulunmaz Hint kumaşı mıdır ki bu hisse mal toplasınlar. Adamlar hisseyi yukarı taşırken ellerindeki hissenin bir kısmını veriyor. Verdikleri hissenin bir kısmıyla da tekrar alttan yerine koyuyor. Yani hisseyi yukarı taşırken de aynı zamanda günlük işlemlerle ekstra kar ederek taşıyor.

Elliott Dalga Prensibine göre yükseliş trendi 5 dalgadan oluşur. 1, 3, 5 nci dalgalar yukarı yönde, 2 ve 4ncü dalga düzeltme (güç toplama, soluklanma) dalgalarıdır. 3ncü dalga da dalga boyu olarak 1 ve 5 nci dalgaya göre genellikle en uzun dalga olması beklenir.

Hisse özelinde, 1.31 TL. den başlayan intermediate dereceli (1) nci dalga 4.08 zirve fiyatıyla tamamlanmış (bir önceki sayfada da grafikte görüldüğü gibi 3ncü dalga en uzun dalgadır) daha sonra A, B, C, D E olarak etiketlediğimiz daralan üçgen dediğimiz (2) nci düzeltme dalgası başlamış. (daralan üçgen kalıbı genellikle 4ncü düzeltme dalgalarında beklenir) 15 Eylülde de düzeltme dalgası tamamlanarak intermediate dereceli (3)ncü dalga başladı. (daha önce forumda 15, 20 Eylüle işaret etmiştim)

Bu dalganın en uç hedef fiyatı 15 TL. seviyeleridir. Benim beklentim muhtemelen 7,5 TL ile 10 TL. seviyeleridir. Birlikte hareket ettikleri aşikar olan tahta sahiplerinin en kötü 5.80, 6.00 TL. den önce hisseyi bırakmayacakları yönünde.

Unutmamak gerek bu hisse, manipülatif bir hisse 1 TL. de olur 30 TL. de olur. Diyelim ki 30 TL. oldu. 30 TL. ye kadar ben hisseyi taşıyabilirim diyen varsa buyursun taşısın.

Buraya kadar yazdıklarım AL SAT yatırım tavsiyesi değildir. Teknik öngörülerimdir.

Hisse yukarı giderken aşırı coşku geri çekilirken de karamsar ruh hali rasyonel değildir. En önemlisi de herkesin kendine göre stop-loss belirlemesidir.

Herkese önce sağlık, sonra bol kazançlar :)

8.  Alıntı Originally Posted by haldun35 Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

Hissenin manipülatif olduğunu akılda tutmak kaydıyla. Tirenden ilk ineceklerin 7.52 seviyeleri gibi görünüyor.

AL-SAT tavsiyesi değildir. Teknik çalışmadır.
    Grafik açılmıyor, güncellermisiniz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 27/109 İlkİlk ... 1725262728293777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •