Sayfa 27/805 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 6434 madde; 209 - 216 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Liberal Yazıyı Oku
    Cemal bey, bu utanmazların holdingden kovulmaları gerekiyor.

Diğer tüm şirketler UYAP sisteminden elde edilmiş bilgiler (haberler/duyumlar/söylentiler) yayılırsa henüz adrese tebliğ edilmeyen Mahkeme kararlarını mecburen KAP ile doğruluyorlar.

Karşı taraflar (Belediyeler, STKlar, Odalar vs.) henüz seslerini çıkarmadıkları halde bu utanmazlar sırf yatırımcıların kafalarını karıştırmak için rezil hisse negatif ayrıştığı gün muallak KAP yayınladılar.

Danıştay kararını öğrenmeleriyle CFS ve Toros Mersin arazisi akıbetleriyle ilgili tkfen yönetim kurulu kararları içerikli KAP yayınlayabilirlerdi ancak art niyetli bu utanmazlar kasıtlı beklemediler.
    Tekfen Mersinde yeni ÇED ile CFS ye devam derse ben hiç şaşırmam. Yatırımcı ilişkilerindeki zat nedense az sayıda paydaşın oldugu bu topiği çok seviyor. Kendi kuyusunu kazdıgının farkında değil yada dediğiniz gibi kafaları karıştırmak için bilinçli hareket ediyor. Ben şimdilik eylemsizim, dakılsın kafasına göre Caferciğimm...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Mersinde kıymetli bir arazi var. Ya tekfen bişeyler yapacak yada birileri oraya çökecek. Her ikiside bizim işimize gelir, hangisi olursa olsun ama çabuk olsun....

3.  Alıntı Originally Posted by Liberal Yazıyı Oku
    Cemal bey, bu utanmazların holdingden kovulmaları gerekiyor.

Diğer tüm şirketler UYAP sisteminden elde edilmiş bilgiler (haberler/duyumlar/söylentiler) yayılırsa henüz adrese tebliğ edilmeyen Mahkeme kararlarını mecburen KAP ile doğruluyorlar.

Karşı taraflar (Belediyeler, STKlar, Odalar vs.) henüz seslerini çıkarmadıkları halde bu utanmazlar sırf yatırımcıların kafalarını karıştırmak için rezil hisse negatif ayrıştığı gün muallak KAP yayınladılar.

Danıştay kararını öğrenmeleriyle CFS ve Toros Mersin arazisi akıbetleriyle ilgili tkfen yönetim kurulu kararları içerikli KAP yayınlayabilirlerdi ancak art niyetli bu utanmazlar kasıtlı beklemediler.

Gordugum kadariyla tahta sahibine calisiyor sirketin bu kademeleri . Kagidi nasil dusuk tutarim da birileri iyice mal toplar , foslayan ANG olene kadar
    kagidi nasil rolantide tutarim . Niyet her zaman kotu , kotu haberler yangindan mal kacirir gibi verilio . Bilancoda zararlar onden yaziliyor ki zaman kazanilio. Surekli bir ha olacak ha gidecek suruncemede . Kimse bana bu sirketin iyi niyetli oldugunu soyleyemez , hirsiz surusu patronlar ve beceriksiz yoneticiler. Muhtemelen haci Murat var her planin arkasinda

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Gordugum kadariyla tahta sahibine calisiyor sirketin bu kademeleri . Kagidi nasil dusuk tutarim da birileri iyice mal toplar , foslayan ANG olene kadar
    kagidi nasil rolantide tutarim . Niyet her zaman kotu , kotu haberler yangindan mal kacirir gibi verilio . Bilancoda zararlar onden yaziliyor ki zaman kazanilio. Surekli bir ha olacak ha gidecek suruncemede . Kimse bana bu sirketin iyi niyetli oldugunu soyleyemez , hirsiz surusu patronlar ve beceriksiz yoneticiler. Muhtemelen haci Murat var her planin arkasinda
    Sende mal çok yeme bizi MAXİ, 3-5 kişinin oldugu topikde ne b.k varda Çaglar burayı hiç bırakmıyor.....Milyarlık Kalamış limanı ihalesinde tekfenin adı geçiyor, birçok yerde bu haber servis ediliyor o yalan haberlere banane diyen Cafer, burada benim yazdıklarımı yalanlama gayreti içine giriyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Danıştayda 2 dava var. Biri Toros Özel endüstri bölgesinin iptali diğeride sonucu açıklanan tekfenin itiraz davası...Mersindeki gazete müdürüyle bunuda konuşmuştum. CFS YENİ ÇED İLE TEKRAR MERSİNDE BAŞVURU yapabilir dememin sebeplerinden biride bu. Normalde CFS iptal ise Özel endüstri bölgesinin ve yakın zamanda ilan edilen özel güvenlik bölgesinin HİÇBİR ANLAMI kalmaz. Danıştayın 2 davayı birleştirip ona göre bir hükme varması en mantıklı olanıydı ama olmadı. Özel endüstri bölgesi kararı henüz açıklanmadı. Tekfene birileri bu ÇED OLMADI yeni bir çed hazırla bitirelim bu işi demiş olabilir. Aynı yerde, aynı çed mümkünmüdür derseniz örnekleri çok, yasanın arkasından dolaşma tabiri deniyormuş galiba bu işe...Tesisi torosun dogu tarafından batıya kaydırırlar, evler uzaklaşır, suyu denizden alacagız derler, ulaşımı iskeleden hatta konteyner limanından yapacagız derler olur biter. İtiraz edilen konular hal edilebilir kısaca...Tüm bunlara ragmen şirketin açıklamasındaki belirsizlik, konu hakkında sessizlik tamamen manipülasyondur. CFS için hisse alan var, satan var ama şirketten hiçbir NET AÇIKLAMA yok....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    https://www.azernews.az/oil_and_gas/182364.html

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) ve BP, Hazar Denizi'nin Azerbaycan sektöründeki Sığ Su Abşeron Yarımadası'nın (SWAP) açık deniz bloğunun Kuzey Khali muhtemel bölgesinde ilk arama kuyusunun sondajına 16 Ağustos'ta başladı.

SOCAR ve BP, 18 Ağustos'ta yayınlanan ortak açıklamada, sondajın, kuyuyu açan Satti jack-up kulesinin 9 Ağustos'taki güvenli deniz yolculuğunu takip ettiğini belirtti.

“Bu, sözleşme alanında açılan ilk kuyu. Yaklaşık iki buçuk ay sürmesi beklenen kuyunun toplam derinliğinin 2.424 metreye ulaşması planlanıyor. Daha sonra kuyu verileri analiz edilecek ve başarılı olursa sonuçları doğrulamak için bir değerlendirme programı yürütülebilir†denildi.

SOCAR Başkanı Rovnag Abdullayev, “KazMunayGas'ın Satti jack-up yüzer sondaj kulesinin SOCAR'ın CDC'si tarafından modernize edilmesinden sonra, Sığ Su Abşeron Yarımadası'nda ilk sondaj çalışmalarının başlaması memnuniyet verici†dedi.

Bunun Hazar bölgesi ülkelerinin şirketleri arasındaki işbirliğinin son zamanlardaki gelişimini gösterdiğinin altını çizdi. Ayrıca SOCAR, BP Azerbaycan ve Kazakistan'dan KazMunayGas'ın Hazar Denizi'ndeki projelerde başarılı bir şekilde işbirliğine devam edeceğine olan güvenini dile getirdi.

BP ELEMANLARI AZERBAYDANDA 3 GÜNLÜK GÖRÜŞMELER YAPTI: ALİYEV DAHİL BİRÇOK TOPLANTI YAPILDI. MAXİMETU 2.5 ayda gaz-petrol bulmuşlarmıdır acaba, yeni platformlar yolda olmasın sakın....

7.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Sende mal çok yeme bizi MAXİ, 3-5 kişinin oldugu topikde ne b.k varda Çaglar burayı hiç bırakmıyor.....Milyarlık Kalamış limanı ihalesinde tekfenin adı geçiyor, birçok yerde bu haber servis ediliyor o yalan haberlere banane diyen Cafer, burada benim yazdıklarımı yalanlama gayreti içine giriyor.
    Benim cevremde toplasan 200 bin lot cikar , bizdeki lota kaldilarsa yandik zaten . Foslayan ablada 25 Milyon lot var , onu gonderirler diger tarafa ona cokerler iste .Bu forumu takip eden disardan okuyan yazan edenlerden toplasan tas catlasa 3-4 Milyon lot cikar tahminimce . Onun icin de yalanlama ihtiyaci duyuluyorsa zaten biz bitmisiz

8.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    https://www.azernews.az/oil_and_gas/182364.html

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) ve BP, Hazar Denizi'nin Azerbaycan sektöründeki Sığ Su Abşeron Yarımadası'nın (SWAP) açık deniz bloğunun Kuzey Khali muhtemel bölgesinde ilk arama kuyusunun sondajına 16 Ağustos'ta başladı.

SOCAR ve BP, 18 Ağustos'ta yayınlanan ortak açıklamada, sondajın, kuyuyu açan Satti jack-up kulesinin 9 Ağustos'taki güvenli deniz yolculuğunu takip ettiğini belirtti.

“Bu, sözleşme alanında açılan ilk kuyu. Yaklaşık iki buçuk ay sürmesi beklenen kuyunun toplam derinliğinin 2.424 metreye ulaşması planlanıyor. Daha sonra kuyu verileri analiz edilecek ve başarılı olursa sonuçları doğrulamak için bir değerlendirme programı yürütülebilir†denildi.

SOCAR Başkanı Rovnag Abdullayev, “KazMunayGas'ın Satti jack-up yüzer sondaj kulesinin SOCAR'ın CDC'si tarafından modernize edilmesinden sonra, Sığ Su Abşeron Yarımadası'nda ilk sondaj çalışmalarının başlaması memnuniyet verici†dedi.

Bunun Hazar bölgesi ülkelerinin şirketleri arasındaki işbirliğinin son zamanlardaki gelişimini gösterdiğinin altını çizdi. Ayrıca SOCAR, BP Azerbaycan ve Kazakistan'dan KazMunayGas'ın Hazar Denizi'ndeki projelerde başarılı bir şekilde işbirliğine devam edeceğine olan güvenini dile getirdi.

BP ELEMANLARI AZERBAYDANDA 3 GÜNLÜK GÖRÜŞMELER YAPTI: ALİYEV DAHİL BİRÇOK TOPLANTI YAPILDI. MAXİMETU 2.5 ayda gaz-petrol bulmuşlarmıdır acaba, yeni platformlar yolda olmasın sakın....
    Valla benim Sirket ici kaynaklarim zayif bi tek Katar dediler hic azerbaycan haberi duymadim ama kaynak bizzat sahsen ulastigim birileri degil o yuzden olabilir ortak

Sayfa 27/805 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •