Sayfa 27/1001 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Esas iş viop tarafında...
    Hisse lerin fiyatlamaları önemsiz..

Kredili de oynayan açığa da satan süren de çökertende aynı ...
    Bu arada tabi kredili oynayacak..
    Elin taşı ile elin kuşunu vurmakdan daha zevkli ne olabilirki..

Not:
    Tahtaya tam hakimsen fiyat oluşumu için kredili oynarsın açığa satarsın falan..
    Malın kontrolü sendedir..
    Çok az bir malı günlük tahtaya sürersin..
    Onu da kredili alır satarsın..
    Bi miktar faiz ödersin ama 50 tl olan mal 70 olunca aradaki değer artışı zaten misli misli kazandırır sana..

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bir de şunu yapmayın...twitter da, orada burada bahane bulma sevdası..yok rusya, ben de yok ali sami dedim...adamlar savaşa girecek biz onlardan çok düştük

iki haftada hızlı çıktık, hızlık düştük..normalde çıkışın 2 ay, düşüşün 1 hafta sürmesi gerekirdi..şimdi çıkış iki hafta, düşüş iki saat işte...2022 de çok göreceğiz bu tür hareketleri.
    11 gün yeşil pıst 100 dipten %20 üstü hareket yapmış %5 aşağı gelince TEKNİK çik çik ler çıkyor heryerde başlıyorlar 1700 yazmaya , yukarı gidiyor 2500 yazıyor , böyle teknik bakış olmaz , yapanlara sesleniyorum kendinizi kandırırsınız bu bakış açısı ile , burada kabul edinilecek tek şey var yön konusunda kontrollü borsadayız ( para azaldı + diğer enstrümanları devreye sokarak oynuyorlar bu yüzden) diğeri 2 yönede sert hareketlere hazırlıklı olunmalı.Bunlar benim gördüğüm oyun tarzları

3. geçen hafta özl den çok sorulduğu için burada paylaştım , burayı takip eden sessiz çoğunluk olduğunu gördüğümden ,
    yalnız ben rusya ukrayna olayı, veya başka bir temel hikayeden dolayı değil teknik olarak görüşümü belirttim , bunu geçen hafta çok yukarı rakamlar yazarlarken yaptık , son 1 haftada zaten teknik olarak sıkışma mevcuttu endeks te , aynı hikaye dow içinde mevcut olduğundan onunla ilgilide görüş belirttim.pıst 100 beklentimiz gibi 1980 geldi şimdi buralardan tepki veriyor , 2-3 gün sindirme olacakdır voliliteli , Dow da açılışla birlikte takip etmek gerekli onunla ilgili düşüncem graf üzerinden paylaşıcam .
    düşüncelerim şimdilik bu yönde kolay gelsin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Geçen bir aracın kurumun cfo su ile akşam yemek yedik. Bu geçen ay ki 17 aralık olayı sonrası 50 milyon alacakları kalmış hala. Muhtemelende alamayız, davalık olunacak dedi. Bu dediğimde küçük kurumlardan biri. Büyükleri siz düşünün...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    11 gün yeşil pıst 100 dipten %20 üstü hareket yapmış %5 aşağı gelince TEKNİK çik çik ler çıkyor heryerde başlıyorlar 1700 yazmaya , yukarı gidiyor 2500 yazıyor , böyle teknik bakış olmaz , yapanlara sesleniyorum kendinizi kandırırsınız bu bakış açısı ile , burada kabul edinilecek tek şey var yön konusunda kontrollü borsadayız ( para azaldı + diğer enstrümanları devreye sokarak oynuyorlar bu yüzden) diğeri 2 yönede sert hareketlere hazırlıklı olunmalı.Bunlar benim gördüğüm oyun tarzları
    Hayır böceğin teki ateşe üflüyor, karınca da su taşıyor..o hesap oldu biraz...şu başlıkta 10-15 aktif kişi var, belki misafir 20-30 kişi vardır...bu kadar gaz vermeye ne gerek var...çıkarken gaz, düşerken gaz...maksat böcek kadar boyumla ateşe üfleyeyim, kendince o da ateşi harlıyor işte
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. Yıllık bilanço açıklama dönemine geliyoruz..
    Deli çılgın karlar bekliyorum ..
    Bunun üzerine de yüzde 100 geçen seneki enflasyonu koyduğumuzda..
    Malın zaten paket..
    Karşısında bunu karşılayabilecek alıcı da yok.
    Bu durumda malın üzerinde oturan fiyat yükseltmesinden başka çare yok..
    Düşüşler düzeltme olarak kalır düşüncesindeyim..

Savaş mavaş çok aşırı ciddi olaylar olmadığı sürece..
    Gerçi bu durumda bile V tipi hareketler göreceğiz bence..

7. bir de bu tipler peydah oldu. düşüş gelince 1 hafta ben bildim diye sayfalarca yazıyorlar.
    bildiği de yok. 2 bin endekste düşüş beklemiş 2 bin 100 de düşmüş 1990 olmuş %0.03 eksi.
    bildim diyorlar.
    long devam hedef 2023

8. ayıların gücünü hissedeceksiniz demiştim dün hissettiniz mi bu günde gıdıklayalım mı
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 27/1001 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •