Bofa dün 200 bin lot alýp hisseyi tavan yaptýrmýþtý bugün 155 binini geri vermiþ. Oradaki satýþa raðmen yükselmek güzel oldu.
Bofa dün 200 bin lot alýp hisseyi tavan yaptýrmýþtý bugün 155 binini geri vermiþ. Oradaki satýþa raðmen yükselmek güzel oldu.
Covid-19'un Omicron varyantýnýn alt türevi olan Eris varyantý, Türkiye'de de rastlanýldý..
Saðlýk Bakaný Fahrettin Koca, sosyal medya hesabýndan yaptýðý açýklamada ülkemizde 9 kiþide görüldüðünü söyledi.
Bakan Koca, açýklamasýnda þu ifadeleri kullandý:
ENDÝÞE KONUSU SAYILMAYACAK BÝR GELÝÞME. Hasta etme gücünün (virülansýnýn) düþüklüðünü bildiðimiz Eris varyantý Referans Laboratuvarýmýzda yapýlan incelemede 9 kiþide görüldü. Yurtdýþý temaslý ve ayný ildeler. Mevcut tedbirlere ve gündelik hayatýmýza devam edeceðiz.
Durum baþka ülkelerde yaygýn, bizde de ortaya çýkmasý muhtemeldi. Büyüklerimizi, kronik hastalarýmýzý koruyacaðýz.
TNZPT nin gelirlerinden bir tanesi de medical giyim steril ameliyat giysi ve örtüleri, bu alandaki potansiyelde hiç yabana atýlacak gibi deðil.
Saðlýk sektöründe faaliyet gösteren Libya firmasý, Türkiye’den medikal giyim ürünleri ithal edecek.
https://www.turkishexporter.com.tr/ihracat/libya-firmasi-medikal-giyim-urunleri-ithal-edecek/
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
bu kiyafetler tek kullanýmlýktýr dostum...kovit döneminde bizim hastanede her personele bol bol daðýttýlar...öyle söylediðin gibi tanesi 1000 tl deðil...tanesi 5-10 tl gibi cuzi miktarlardýr ...kovit döneminde bana da çok verdiler ama kullanýrken insan çok terliyor o yüzden de rahatsýz olunuyor...o yüzden de bir kaç tane kullandýktan sonra gerisini kullanmadým...þu anda hala iki adet dolabýmda kalmýþ...israf olacaðýný bilmesem çöpe atacam...ama israfý sevmediðim için atmýyorum...galiba onlarý arþivin tozlu ortamýnda çalýþtýðýmda kullanacaðým...
ben iþ yerinde hem arþiv hem de depomuzun alým ve daðýtým iþleri ile uðraþýyorum...üstesinden gelebildiðimiz için bize taþýyabileceðimiz kadar iþ yüklemiþler...çocuklarýmdan biri üniversiteyi kazandý diðerleri de yolda...onlardan olmasaydý çoktan emekli olacaktým...borsadan kazanýyoruz ama borsa gelirlerine güvenmiyorum..borsada her an ters bir harekette sermayenin hepsi bile kayýp olabilir...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yine ve yeniden. Tavanýmýz hayýrlý olsun diyelim þimdiden.![]()
Yer Ýmleri