Sayfa 27/1004 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Viop LIII

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    herkeşin yaşam algısı ve , anlama kattığı değer farklı farklı ... tatil anlamında bodrumda 45 derece sıcakta malak gibi yatıp ızgara palamut balığı gibi kızaracağıma, viyanada aynı klasik müzik konserine 3 - 5 kez gider , önlerde otururum... viyolonsel çalan kadınlarla göz aşinalığım olur, belki bi cafede tesadüfen* karşılaşırız ( *istihbaratın gücü! ) iki yol muhabbet ederiz... viyolonsel çalan kadın güzeldir , alımlıdır . işte tatil budur kimincesine göre... hee bence öyle
    ya dayu

biz genciz... ne işimiz vay viy*****n yaylasında... oraları siz koca herifler gezin

bize bodrumun denizi lazım... isterse 80 derece ossun

öleceksekte öyle ölelim

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    hayır

ORTA SINIFI yok etmek...

herkesi ALT SINIFA geçirmek
    öyle deme gidişat farklı..

şimdi faiz haramdır algısı... helal bak faiz lobisine nasıl direniyor algısı ile türetildi..
    bu kafaya göre fayız lobisi şuan faskakir --- yersen.
    gelinen sonuç şu.

sen kredi alıp ucuz kredi sayesinde. napıyorsun ihtiyacın olmayan bir ev daha alıyorsun. niye.. ? enflasyon var ballı kazanç

şimdi ne oluyor bu kezde gerçekten gelir durumu çok daha az olanlar bu ihtiyacı olmayıpta yatırım adı altında emlak balonu üretiyorsun.. oto balonu üretiyorsun..

bankalara bakıyorsun gelen bilançolara .. tam tersini diyor.. böyle karları ömrü boyunca hayal bile edemezdi !!!!

sonuç.. faiz lobisi istediğini damardan şırınga ile biyerinden çekmiş vatandaşın.

bu nasıl faizle baş ediyoruz muhasebesidir yahu

resmen saat zincirini kendin yaratmışsın... faizi çok daha cazip hale getirmekten başka ne bu ? amaç ne

algıyı çok iyi yapıyorlar... ama artık vatandaş yemiyor faiz falan tl de durmayımda. neyin üstünde durursam durayım ne alıram değerleniyor mantığı ile bol kredi. kullanıyor...

bu faizi şahane kılmaktan başka birşey değil..

Ariston abi Sezen de senin gibi yalnızlıgı seçmiş, 4 kere denemiş olmamış.En çok 4 yıl dayanabilmiş. Senin kaç oldu abi.

Sent from İPhone 16 Pro Max

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    evin üç köşesini airbnble ...
    50 bin kere didim... bende ingilizce yok

TÜRKÇE yaz... ne yanıma sövdüğünü bilim hiç olmazsa airblene ne la

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Üstat sence kkm için bir formül kısa süre içerisinde açıklanır mı?
    Süper bono terimi irite ediyor piyasayı ama adı enflasyona duyarlı vb 55-60% oranlı bir ürün çıkma olasılığı kısa sürede var mı?
    Bence bir gece ansızın gelebilir gibi.
    Doları bu noktada baskılamanın da bir anlamı olması gerek diye düşünüyorum.
    Bakalım.
    hem hafize başkan, hem yeni atanan fed kökenli fatih structured products yani yapılandırılmış ürünler uzmanı, bi şeyler gelecektir mutlaka bissürü yeni ürün gelebilir, kkm kur farkı ödemeleri ağustos sonu itibariyle normale dönüyor, kur yükselişi mayıs sonundan itibaren başlamıştı, 3 ay vadeli mevduat.. ağustos sonuna kadar bi şey beklemiyorum, memet şimşek bi program açıklayacak, eylül demişti o programa bakmak lazım.. şu an en mühim konu swap piyasalarının yabancılara açılıp açılmaması- açılırsa, felaket olur.. böyle bi hata yapmayacaklarını düşünüyorum

6. göz göze, el ele, diz dize vs diye başlıyor, sonra;

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    50 bin kere didim... bende ingilizce yok

TÜRKÇE yaz... ne yanıma sövdüğünü bilim hiç olmazsa airblene ne la
    diyom ki evin 3 odasını airbnb ile günlük haftalık kiraya ver paraları margarinle... sen mutfak ile hela arasında yaşamını idame ettir... hiç mi ev ekonomisi dersi almadın lisede ? geliyor ilber ortaylı'nın sol terliği .....
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

resmen saat zincirini kendin yaratmışsın...
    ben ne yaratacam ?

geçen hafta köylü bir vatandaş ile sohbet ediyordum

2. dakkasında dedi ki :

bu rum ermenisidir

bunu diyen köylü biri ha... sen '' ne anlar cahilin biri dersin...''

BOP PROJESİ...

öyle safsata falan değuldur, gerçektur haaaa

Sayfa 27/1004 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız