herkeşin yaşam algısı ve , anlama kattığı değer farklı farklı ... tatil anlamında bodrumda 45 derece sıcakta malak gibi yatıp ızgara palamut balığı gibi kızaracağıma, viyanada aynı klasik müzik konserine 3 - 5 kez gider , önlerde otururum... viyolonsel çalan kadınlarla göz aşinalığım olur, belki bi cafede tesadüfen* karşılaşırız ( *istihbaratın gücü! ) iki yol muhabbet ederiz... viyolonsel çalan kadın güzeldir , alımlıdır . işte tatil budur kimincesine göre... hee bence öyle
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
1990'dan önce bir beyaz eşya dükkanındayım. Taksit yapsak ne olur dedi müşteri aylık %5 vade farkı olur dedi. 6 ay taksit yapabilir miyiz deyince o zaman %30 vade farkı olur dedi.
Dükkan sahibi eski koşumuzdu karışmadım, o zamanlar excel vs yoktu, normalde bir tablodan bakması gerekirdi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
illa viyana olacak diye bir kural yok...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
mesela ben... inşaat mühendisiyim... kamudayım
2020 de orta sınıf idim
şimdi kiram 25000... maaşım 32000... FUKARA'yım, hemde dik alası
https://www.youtube.com/watch?v=3OYfbBnFnvc
Yer İmleri