Sayfa 27/1003 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

gündüz belirttiğim formasyon tamamlandı .
    kanal alt bantlarımız 42850-42000 bölgesi önümüzdeki hafta takip ediceğimiz bantlar.
    Dow cuma belirttiğim formasyon tamamladıktan sonra ara destekte kapattı.
    bu bölge takip edilmeli altında yukarda bantları paylaştım.
    buradaki rüzgar aşağı yönlü devam ederse bizde rüzgardan payımızı alırız.
    içerdeki belirsizliğin üzerine dış belirsizlikleride fiyatlamsıda girer.
    pıst 100 de geçen hafta 2.58-2.60 bölgesini beklediğimi özelden soranlara ve burda belirtmiştim .
    seneryom çalışırsa ben artık haftalık kapanışlara bakıyorum orda takip ettiğim formasyonum var 2.54-2.55 bölgesine bakarım aşağı bantlarda.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Borsa siyaset dış dünya ile mutlaka alakası vardır. İmamoğluna zırt pırt soruşturma açıyorlar hükümetin istemediği bir soruşturma en fazla bir tane olur 6 tane soruşturma açıyorlarlarsa bunlardan bir tanesi ile içeri atacaklar demektir siyasi yasak zaten kesin. Trump Filistini tümüyle alacam diyor biz nasıl önünde duracağız öyle bir durumda ekonomimizi dümdüz ederim derse ne olacak. TÜSİAD geri adım atmazsa o cezalar içerde biter. Dışardan para gelmez cary trade dışında. Hal böyle iken nasıl iyi olacak borsa. USD hapiste faizler hala çok yüksek. İç piyasa daralıyor

3. Mehmet bey işimin başındayım demiş...
    ....

Mehmet Şimşek:
    Sayın Cumhurbaşkanımız bugün ekonomimizin dönüşümü için yapısal reform yol haritasını açıkladı.

Mali kuralları güçlendirerek kamu harcamalarında disiplini koruyacağız. Vergide adaleti ve etkinliği güçlendireceğiz.

Ekonomide yeşil ve dijital dönüşümü sağlayacağız, yerel kalkınma hamlesi ve sanayide dönüşümle ülkemizin her bir köşesinin refah seviyesini ve üretim gücünü artıracağız.

Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü desteğiyle uyguladığımız programımızla fiyat istikrarı, mali disiplin, sürdürülebilir cari açık ile yüksek, kapsayıcı ve dengeli büyüme hedefimize ulaşacağız.

KK gibi masaya elinide vurmuş mu

bugün yeni bi kapı açılacaktı.. yeni mucizeler vs.

bumuymuş.. ? yapısal reformler falan.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Mehmet bey işimin başındayım demiş...
    ....

Mehmet Şimşek:
    Sayın Cumhurbaşkanımız bugün ekonomimizin dönüşümü için yapısal reform yol haritasını açıkladı.

Mali kuralları güçlendirerek kamu harcamalarında disiplini koruyacağız. Vergide adaleti ve etkinliği güçlendireceğiz.

Ekonomide yeşil ve dijital dönüşümü sağlayacağız, yerel kalkınma hamlesi ve sanayide dönüşümle ülkemizin her bir köşesinin refah seviyesini ve üretim gücünü artıracağız.

Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü desteğiyle uyguladığımız programımızla fiyat istikrarı, mali disiplin, sürdürülebilir cari açık ile yüksek, kapsayıcı ve dengeli büyüme hedefimize ulaşacağız.

5.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    bugün oluşan mum dibe vuruş ve dönüş sinyali gibi
    tahminim tekrar 10.000 e yakın bir noktaya tepki sonrası malesef karadumanın 8600 hedefine yolculuk gibi gözüküyor
    hacim çok az, fişi bugün çekmiş olsalardı 190-220 milyar hacim olurdu, sert yukarı son kez bir tepki bekliyorum.
    son tepkide kaçıp ben %100 döviz yapacağım
    https://m.youtube.com/shorts/YcEkW1gQRgI

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    at gibi....

7. Ne bahçeli öldü ne Şimşek gitti ne kabine değişti hiç biri olmadı. Pts gogo o zaman. En azından satma fırsatı verecek gibi

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Mehmet bey işimin başındayım demiş...
    ....

Mehmet Şimşek:

galerilerde satılmayı bekleyen tomofillere tranfik sikortası yaptırmak zorunlu hale gelmiş

Sayfa 27/1003 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •