Sayfa 11/1003 İlkİlk ... 9101112132161111511 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 81 - 88 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kurumsal anlamda çökmüş bir ülkenin borsasının ve ekonomisinin sağlam kalması zaten mucizeydi..

neyi denetleyecek bakanlar.. sahip oldukları hastahane zincirlerini mi. turizm acentelerinimi.

nereye elini atsan elinde kalır.

illa birilerini gözaltına almalarına gerenk yok .. çöküş kaçınılmaz her anlamda.

bu sistem değişmediği sürece fukaralaşmaya devam.

Öyle tabi..Bu kadar ekonomik olarak belirsiz bir ülke borsasının bu seviyede olması da mantıklı değil. Ama iktidar borsaya önem veriyor..
    Ama rüzgara karşı işemek de bir yere kadar. VF, emekli fonları ile de bir yere kadar tutarsın.
    Borsa da asıl sıkıntı başka..

Şimdi 300 FK olan Kchol endeks daha da düşünce 10 FK olmayacak. O şekilde bakınca mal almak da mümkün değil..Alan o zaman hangi bahane ile alacak
    Trade ederek birşeyler çıkarabilen çıkaracak..
    Yoksa alıp üstüne yatmak için uygun iklim yok..
    Ama 9600 altında bence çok daha aşağıyı görmeden hiç yanaşmamak lazım..En azından benim fikrim bu .

2. Durum nedir acaba son olarak .

Pazartesi ralli mi şelale mi

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    dowa bakarsak..

pztesi kaldığımız yerden dayağa devam

akçay petkimi hayal ettiğin tarihten daha erken alacaksın gibi

bir tarih falan hayal etmiyorum...

gelirse alıcam... goygoyuna dedim ama gerçek olursa şaşırmam...

borsasız hayattan mutluyum...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bir tarih falan hayal etmiyorum...

gelirse alıcam... goygoyuna dedim ama gerçek olursa şaşırmam...

borsasız hayattan mutluyum...
    Recep abi hedef fiyat nedir sizde

aklın yolu bir..

borsada bir sistem kullandığını düşün... sistem düzenli olarak zarar ettiriyorsa.

ya sistemi değiştirirsin.. yada batana kadar devam edersin.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Öyle tabi..Bu kadar ekonomik olarak belirsiz bir ülke borsasının bu seviyede olması da mantıklı değil. Ama iktidar borsaya önem veriyor..
    Ama rüzgara karşı işemek de bir yere kadar. VF, emekli fonları ile de bir yere kadar tutarsın.
    Borsa da asıl sıkıntı başka..

Şimdi 300 FK olan Kchol endeks daha da düşünce 10 FK olmayacak. O şekilde bakınca mal almak da mümkün değil..Alan o zaman hangi bahane ile alacak
    Trade ederek birşeyler çıkarabilen çıkaracak..
    Yoksa alıp üstüne yatmak için uygun iklim yok..
    Ama 9600 altında bence çok daha aşağıyı görmeden hiç yanaşmamak lazım..En azından benim fikrim bu .

6. bugün oluşan mum dibe vuruş ve dönüş sinyali gibi
    tahminim tekrar 10.000 e yakın bir noktaya tepki sonrası malesef karadumanın 8600 hedefine yolculuk gibi gözüküyor
    hacim çok az, fişi bugün çekmiş olsalardı 190-220 milyar hacim olurdu, sert yukarı son kez bir tepki bekliyorum.
    son tepkide kaçıp ben %100 döviz yapacağım

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    bugün oluşan mum dibe vuruş ve dönüş sinyali gibi
    tahminim tekrar 10.000 e yakın bir noktaya tepki sonrası malesef karadumanın 8600 hedefine yolculuk gibi gözüküyor
    hacim çok az, fişi bugün çekmiş olsalardı 190-220 milyar hacim olurdu, sert yukarı son kez bir tepki bekliyorum.
    son tepkide kaçıp ben %100 döviz yapacağım
    Haftalık mum sert oldu onun düzelmesi için Amerika’nın da düzeltme yapmasını bekleyebilirler..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 11/1003 İlkİlk ... 9101112132161111511 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •