Sayfa 27/313 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 2503 madde; 209 - 216 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

1. Birşey diyemem görüşlerine saygı duyarım sn Tezcan ama katılmam... Bilakis yatırımlar ile birlikte sektördeki daralmanın da etkisi ile ciroda yavaşlama ve geri gidiş görüldü... Makyaj lı bilanço vardır yoktur bilemem...Kâr gelişinde makyajlı olsun ona itirazım olmaz...

Şirket sermaye yapısı ve sektörü itibari ile büyüme ivmesi yakalayabilecek güçte... Eksiği ciro ve esas faaliyet karı...

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Umudunu Kaybetme...Herzaman Şükret...

2. Teşekkürler sn.bilselc

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Estağfurullah sn Tezcan.ben teşekkür ederim.. Kâr gelsinde nasıl gelirse gelsin hemfikiriz.. Umarım yatırımlarımızın karşılığını görürüz saygılar

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Umudunu Kaybetme...Herzaman Şükret...

4. 2017'ye hazırız. Bizi takip ... To see more from*Ditaş Doğan*Yedek Parça İmalat ve Teknik A. Ş. on Facebook, log in or create an account.
    Son düzenleme : Özgur; 22-04-2017 saat: 22:19. Sebep: Yanlış
    Parasını büyütürken küçülen insanlarlardan eyleme Amen
    Sizi liste başına aldım zamanı gelecek helallesecegiz ama ben DEİSTİM

5. 2017'ye hazırız. Bizi takip ... To see more from*Ditaş Doğan*Yedek Parça İmalat ve Teknik A. Ş. on Facebook, log in or create an account.

Venus_V3_5040 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Parasını büyütürken küçülen insanlarlardan eyleme Amen
    Sizi liste başına aldım zamanı gelecek helallesecegiz ama ben DEİSTİM

6. Tüm forumun 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramını ve Regaib Kandilini kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim.

7.  Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    Endeks ile ilgili, 2017 - 2021 arası ralli beklentisini de ve varlık fonunun kurulması ,bunun paralelinde dolarda süregelen olamaya başlayan düşüşü de bir tarafa not edelim.

Şu ekran görüntüsünü de buraya,forum başlangıcında not edelim:

Bu ekran görüntüsünü 18 Şubatta,yeni forumda ,ilk sayfadan paylaşmıştım.Endeks beklediğimiz gibi hareket ediyor.2021 yılı sonuna kadar güçlü bir yükseliş trendi içine girmiş durumda.Eksik olan tek şey, hissemize bu fiyatların yansımamış olması...
    Son düzenleme : HBYKCN; 24-04-2017 saat: 23:21.

Sayfa 27/313 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •