http://mobile.beyazgazete.com/video/...ay-692796.html
Batıçim ilk okuluna Avrupa Birliğinden heyet gelmiş,sadece okul değil şirket ve yatırımcınında bu dönemde desteğe oldukça ihtiyacı var...AB heyetinin sloganıda çok manidar “kayıp bir nesil yetişmesin” maalesef hissede kayıp bir yatırımcı nesli oluşmak üzere.
Yatırımcı olarak bizim pek bir beklentimiz kalmadı en azından ikinci okulu bir an önce bitirinde şirket olarak çocuklara bir faydamız olsun,bu şehire ve ilçeye bu fazlası ile borcudur şirketin.
İlk çeyrek de ciro artışı borçları ödeyecek düzeyde olursa tahtayı kimse aşağı bükemez zigzag sert yada yumuşak yukarı gider , Tersi olursa o tersin ne olduğuna bağlı olarak durum değişir....
Sn.İzmirlihoca,
Hedeflediğim fiyata gelince Şilep yanaştıracağım diyordunuz. Bu kadar sığ dereye şilep yanaştırmak mümkün mü? Bir de o fiyata gelse hariçten yanaşacak çok gemi olur. Bu kadar gemi yanaşırsa taşmaz mı bu dere. Geçen hafta biraz taştı ya acaba şilep yanaştı mı ? Bu kadar çok yazmanız bundan mıdır.
Ha bir de liman müdürü ne der bu işe. Aynı gemide iseniz bilemem tabi ki.
YTD
Sayın Asyurt,
içinde "ifade" olan yazınızdan dolayı SİZİ kutluyorum.
O fiyatlara gelince, gemi yanaştıracağımı yazdım.
(yani henüz yokum ama takipteyim- (beleş ler torbada ve asla bu işe (trade) bir daha bulaşmayacak- tarzımız bu.)
Dere, tabi ki bu tankerleri dolduramıyacak. Zaten mesele de o değil mi ?
Her şeyde, bir yere kadar.
Anlayan anlıyor, ve anlasın, fiyatın nerede ne ifade ettiğini...
Geçen hafta birilerinin yanaşması, yazdıklarımızın dikkate alındığını gösteriyor. Bence zararsız ve de faydalı.
"Liman müdür" leri diyelim. Benim analizim de birden fazla var..
Hiçbirini tanımam vede umurumda da değiller.
Daha önce de yazdım, "Yalnız Kurd" olduğumu..
Ama, "yanlış yapanın eline vurulduğu yerdir" borsalar, ikincil piyasalar.
EVET, Çok yazıyorum ... ki, her şey ortada ve kavgamız adil olsun,
HAK yerini bulsun.
Yer İmleri