Noterde satış bedelini 2 milyon göstermek şöyle dursun, 1 milyon bile gösteren varsa çok şaşırırım.
İmamoğlu bu detayı fark etse, o galericileri en hassas yerinden yakalayıp istiklal marşını söylettirir.
Benim twitter hesabım yok, biri mention atarak belediyeyi uyandırsa mı acaba![]()
Ayrıca "plakamın değeri düştü" ne demek?
İstanbula yeni evler yapılınca da benim evimin değeri düşüyor.
Yeni alanları kim imara açtıysa gelip bana fark ödesin hadi bekliyorum.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Ankara ve İstanbul valiliği il genelinde açık alanlarda maske takma zorunluluğunun getirildiği açıklandı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri