Sayfa 270/1001 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Istanbul taksi plakasini 2mm tl den alan cok var. Eger dediklerini yaparsa plaka fiyati 100 bine duser. Kim karsilayacak bu zarari? Dava acilacak davayi taksiciler kazanacak belediyenin kasasindan milyarlarca lira cope gidecek

Turkiyede insan kafayi yer valla
    Adam taksi plakasına 2 milyon verecek diye biz taksiye pahalıya biniyoruz. Adam para kazanamıyoruz diyor. Diğer yanda taksi kirası ödüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by hs37 Yazıyı Oku
    O satışlar yasal yapılmıyor ve vergilendirilmiyor ki.
    Mahkemede neyi ispat edecekler.Taksi sahipleri senede cüzi miktar serbest meslek erbabı olarak vergi ödüyor....
    G. Amed abi, sevilmiş g.tün davası olmayacağını bilmez.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by hs37 Yazıyı Oku
    O satışlar yasal yapılmıyor ve vergilendirilmiyor ki.
    Mahkemede neyi ispat edecekler.Taksi sahipleri senede cüzi miktar serbest meslek erbabı olarak vergi ödüyor....
    Noterde satış bedelini 2 milyon göstermek şöyle dursun, 1 milyon bile gösteren varsa çok şaşırırım.

İmamoğlu bu detayı fark etse, o galericileri en hassas yerinden yakalayıp istiklal marşını söylettirir.

Benim twitter hesabım yok, biri mention atarak belediyeyi uyandırsa mı acaba

Ayrıca "plakamın değeri düştü" ne demek?
    İstanbula yeni evler yapılınca da benim evimin değeri düşüyor.
    Yeni alanları kim imara açtıysa gelip bana fark ödesin hadi bekliyorum.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Noterde satış bedelini 2 milyon göstermek şöyle dursun, 1 milyon bile gösteren varsa çok şaşırırım.

İmamoğlu bu detayı fark etse, o galericileri en hassas yerinden yakalayıp istiklal marşını söylettirir.

Benim twitter hesabım yok, biri mention atarak belediyeyi uyandırsa mı acaba
    Ülkede gelir elde etmek için her şeye vergi konurken, emlak, taksi, dolmuş ve araba alım satımının es geçilmesi ilginç.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    G. Amed abi, sevilmiş g.tün davası olmayacağını bilmez.
    Hayır bir ara yana yakıla taksi plakası arıyordu,bu feryadı o yüzden mi acaba?

Ankara ve İstanbul valiliği il genelinde açık alanlarda maske takma zorunluluğunun getirildiği açıklandı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Hayır bir ara yana yakıla taksi plakası arıyordu,bu feryadı o yüzden mi acaba?
    evet ariyorum ama Izmirde

Izmirdeki mason belediye baskanida boyle bir karar alsa yatirdigim para cope gidecek

Kural yok nizam yok hukuk yok sonra neden yabanci sermaye gelmiyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,086
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ankara ve İstanbul valiliği il genelinde açık alanlarda maske takma zorunluluğunun getirildiği açıklandı
    kapalı mekanlarda, çay bahçelerinde, cafelerde durum nedir. ?
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayfa 270/1001 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •