-
16,50 olsada çok önemli değil hedefin büyükse bunlara takılma benim hedefim 150-200 bunları görmeden vermem düşersede herzaman dediğim gibi ufak ufak toplamaya devam.
-
Çalkala yavrum çalkala çek yukarı ver aşağı çaktırmadan aynı hikaye biz burdayız spek efendi herzaman derim azdan az çokdan çok sen aşağı bastıkca bizde toplamaya devam ederiz.
-
Bakalım günlük limitimizde işlemlere devam edecekmi 1.300.000-1.600.000 arası ama birmilyon üçyüzbini geçmek istemiyor gibi . Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
-
Bunlar iyi alışmış ver yukarı sat al aşağı topla yemezler ver aşağı hep beraber toplayalım.Alıyormuş gibi yapıp aşağı basıyor.
-
Çaktırmadan basıyor bas basabildiğin kadar hansın hissesi.Üç milyon lotla çekemediğini altıyüzbin lotla daha fazlasını yapıyor satığını alamıyonmu hans biliraya kadar bas görelim herifliğini hansın hissesi
-
Devre kesiciye girermiyiz acaba zaten haber akışındada başka bişey yok hep devre kesici
-
1.300.000ve1.600.000 lük işlem limitine devam galiba bekleriz sıkıntı yok toplamaya devam onlarda beklesinler bakalım kaptırdıkları malları düşünsünler.yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
-
Evet yukarıdan sattığı hisseleri geri alabilmek için aşağı basıyorsıkıntı yok bas basabildiğin kadar hansın hissesi ben ufaktan toplamaya devam günlük işlem adedi gene 1.300.00ve1.600.000 arası devam edecektir o son lotu alana kadar uğraşacak ama daha çok beklersin spek efendi sen bas ben toplamaya devam dediğim gibi yiyorsa bas biliraya görelim hans. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri