Sayfa 271/499 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon
Arama sonucu : 3989 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Moza hc genel kurul deyince tırstılar mı acaba 😊 ytd
    Geri alımların etkisi olabilir.park halinde çok hisse var biraz geri alıma yuklenseler 50 uzerine atar aslında.

Bayram üzeri %50 nakite geçtim.hazir güzel faiz varken biraz nemalanalim.onumuzdeki hafta 9binli rakamları gösterecekler usul usul indiriyorlar sabah artı aç akşam ekşi kapa..senaryo aynı bayramdan sonra Allah kerim.
    Şöyle kenarda 💯 milyonumuz olsa forumdaşlarin hatrina tahtacinin da yönetimin de aklını alicam ama maalesef 😂

3.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    Bayram üzeri %50 nakite geçtim.hazir güzel faiz varken biraz nemalanalim.onumuzdeki hafta 9binli rakamları gösterecekler usul usul indiriyorlar sabah artı aç akşam ekşi kapa..senaryo aynı bayramdan sonra Allah kerim.
    Şöyle kenarda 💯 milyonumuz olsa forumdaşlarin hatrina tahtacinin da yönetimin de aklını alicam ama maalesef 😂
    100 Milyon aklını alir mı bunların moza hc?
    dedim bir kiyaslama yapayım araba ilanlarından 75 milyona Ferrari satılıyorsa!
    bu arabalari alabilenlerin aklını alabilecek bir para olsa belki akıllarını alır..
    Bizim aklımızı alirlar bunlar.. 😊 ytd

100 Milyon aklını alir mı bunların moza hc?
    dedim bir kiyaslama yapayım araba ilanlarından 75 milyona Ferrari satılıyorsa!
    bu arabalari alabilenlerin aklını alabilecek bir para olsa belki akıllarını alır..
    Bizim aklımızı alirlar bunlar.. 😊 ytd
    Hocam geri alım yapmayacağım ki.al ver al ver😂 10 şişe robotluguna soyunurum😃robot işlemleri cikarinca pek de hacim yok burada bist30 a gore ölü

5.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    Zamanlama mı yoksa tecrübe mi? Tebrikler. Ortam dumanlı.. ytd

Zamanlama mı yoksa tecrübe mi? Tebrikler. Ortam dumanlı.. ytd
    Normalde tatilin Faizini son hafta verirdi ama eski kafaya döndüler galiba.dolarin artması lazım .geçen sefer de enflasyon senelik 10 dolar 5veriyordu aradaki farkı bir gecede kapatıyor sonra simsekcim aman dikkat 😂
    Dolar aynı yabancı bozup borsada %20 yapıp dolar alıp gidiyor😃 bir iki senelik faizi 15 günde alanlar var

Şişecam borsadaki işlemler nedeniyle spk denetimi istemiş!
    Hırsızın adı “Yavuz” mu acaba 🤔
    Dalga mı geçiyorsununuz ey yönetim?

Al-sat tut değildir

Alıntı Originally Posted by beski Yazıyı Oku
    Şişecam borsadaki işlemler nedeniyle spk denetimi istemiş!
    Hırsızın adı “Yavuz” mu acaba 🤔
    Dalga mı geçiyorsununuz ey yönetim?

Al-sat tut değildir
    bilançoyu sızdıranları bulmak daha kolay ey kırmancho!.yabancı payları %20nin altına düşmüş.piyasa değeri defter değerinin altına inmiş.at topu speklere.ulen iş yatırım gibi tahtacın var milyonlarca dolarlık fon yönetiyor onu bile kullanamıyorsunuz sonra suç bir kaç spekte öyle mi?

hadi oradan! al şirketin %20 hissesini blok olarak kapat işleme.nasıl olsa yatırımcının parasına ihtiyacınız yok.sağa sola borç bile veriyorsunuz.azalt halka açıklığı yap %20
    garanti nasıl 12 liradan çağrı yaptı şimdi kaça katladı.yol çok da sizin gibi yönetimde yapacak g.t yok.

tabi spek koca tahtayı manipule edecek hem de negatif yönde ulan kağıt ne çıktı ki manipule edecek kadar kazandıracak-kaybettirecek

önce viopa baksınlar ben tüyo vereyim.yoksa kimse milyonlarca lirayı hareket bile edemeyen hisseye bağlayıp manipule etmeye çalışmaz.

iğneyi kendilerine batırmayı öğrenecekler

Sayfa 271/499 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •