Bu bir latife mi,yoksa gerçekten bir haber mi var sayýn Atik?
CASPER_VIA_M1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bir latife mi,yoksa gerçekten bir haber mi var sayýn Atik?
CASPER_VIA_M1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabiki latife fakat bazen þaka bile gerçeðe dönüþebiliyor.
Petro china ile ortaklýðý balýk tutmak için yapmadýðýna göre petrol arama iþinde de kullanacaðýný tahmin edip kaðýtlarý erken yukarý sürmesi için ifþa ediyorum. Asla ytd deðildir.
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kanal istanbuldan ne nane yiyebildiki þimdide petro china ile denizin derinliklerinden kalýn balýk tutabilsin varsayalýmki öyledir mücahit böyle olumlu haberi bile mevcut fiyattan satmak için kullanýr yani onun için itibar çok önemli deðil yerlerde sürünüyor itibarým kaldýrayým insanlara bakacak yüzüm olsun demez alýþmýþ bir kere hýrgýzlýða dvatandaþý dolandýrmaya hep istiyorum beni yanýltýn ama malesef ben haklý çýkýyorum her seferinde iþtirakleri kullanýp yatýrýmcý gariplere sürekli mal yedirdi ihlas Hol.de..
Haklýsýn can ortaðým. Bu hafta 1leri görecekmiþ gibi bir his var içimde buna binayen soðutulmuþ bu konuyu kullanýlacaktýr, konjonktürde buna uygun.
2017de 30 krþlardan 70 krþ a çekmiþti bu seferde 2 üzeri atarsa eski yatýrýmcýya zararý çýkmasa dahi kaçýþ fýrsatý verir diye umut ediyorum.
Asla ytd. Yenilere yüksek risk içerir.
Ihlas topiginde temel, teknik çalýþmaz dolayýsýyla bilimsel hiçbir kriteri yoktur.
Ihlas topiginde yalan, hile, tuzak, riya, manipülasyon, hadi yavrum kemik, kapkaç ve son olarakda katakullemsi duyumlar varsa geçerlidir, itibar edilir aksi takdirde yüksek risk içerir...
Sn Baþkent þu diyeti deðiþtirme zamaný gelmedi mi çay içe içe midemiz buruþtu hem belki ihlas buna takýlýyordur.
Þarap, raký, zehir, zýkkým denesek bi fayda görür müyüz[emoji3526].
Yer Ýmleri