Sayfa 272/1003 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şortcularla alakalı değil bu durum, belki de endekis şortcu bile yoktur.
    ben lönk olduğum için büüüle makası kısıyor, şortken de hep makası açarak giderdi. zalım pala işte
    gmt abi boşuna mı sövüyor
    Bigşort abi nin 2800 e yine dokandıracak mı bakalım
    Fino da eger asilacak seviye veya dusulecek kritik yer varsa gapli guplu atlar..onu ayarliyodur muhtemel p.tesi sabahina..oyle gostere gostere yabmiy..

2.  Alıntı Originally Posted by EmirLondon Yazıyı Oku
    Bozkurt bicaklari hazirla boga yoruldu gibi
    Endekise değilde belki thy ye bi ceton atabilürüm sana destek olsun deye tahtasını izliyorum bacakları titriyor gibi
    Hamdım Piştim Yandım

3. Bankalar ayın 1 inde kar zararı biliyor hatta geceden öğreniyorlardır.

THYAO'da çeşitli ülkelerden raporları toplayıp düzletmeler yapana kadar vakit geçebiliyordur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Endekise değilde belki thy ye bi ceton atabilürüm sana destek olsun deye tahtasını izliyorum bacakları titriyor gibi
    dow su kaynatmaya basladi simdiden . bofa kusta alimi birakti ortalamasi 48.42 . Tahminim bofanin aldigi 6.5 milyonun 3 milyonunu ak ve vakftan satti

5. çalışan ve emeklilere %40 ın üzerinde enflasyon farkı verilecekmiş. TUIK'den rakamlar alınmış olabilir.

Asgari ücret net 5500 TL demişler %25 artış olmuş.

Oran %25'den fazla, yanlış söylendi şimdi düzeltildi, artış %29,41 gibi bir rakam olabilir.

Saatlik net asgari ücret önce 30 a sonra 7.5'a böllünerek bulunuyormuş.

Bu formüle göre net aylık 5500 TL olan asgari ücret saatlik net 24,45 TL oluyor.

Kargo teslimatlarında fiyatlara zam yaparlar.
    Son düzenleme : ariston; 01-07-2022 saat: 17:38.

6. Neredeyse 120 puana kadar çekti.

7.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    Fino da eger asilacak seviye veya dusulecek kritik yer varsa gapli guplu atlar..onu ayarliyodur muhtemel p.tesi sabahina..oyle gostere gostere yabmiy..
    Bi haftayı daha bitirdik, akşam pazarı son rütuşları yapalım. bisttin palası gaplı gublu aç ptesi
    Hamdım Piştim Yandım

8. Haftasonu millet yeni analiz yapar, puanlama sistemine göre yeni hisseler bulmaya çalışır.

Sayfa 272/1003 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •