Memedabi gibi tek hisse yaparsan üzerler. Neydi bizim çok uzun vadeli misyonumuz.
Senin hisse yükselmeyebilür ama viob mecbur yükselir
Memedabi gibi tek hisse yaparsan üzerler. Neydi bizim çok uzun vadeli misyonumuz.
Senin hisse yükselmeyebilür ama viob mecbur yükselir
Hamdım Piştim Yandım
İyimser senaryalara ben de inanmak istiyorum ama...
Ya ekonomik kriz bahanesiyle secim ertelenirse???
Ya da iktidar aldığı yenilgiyi kabullenmeyip istabul yenilgisi sonrası tiyatroyu misliyle uygulamaya koyarsa???
Bırakmıyoruz arkadaş yiyorsa gelin alina dönerse iş???
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Seçim sonucuna göre hükümet kaybedip bırakmaz ise o zaman birey olarak sokağa çıkmaz iseniz herşey mustehaktir. Siz çıkmazsaniz sizin yerine elin amerikalisi yunani Fransizi çıkar. O zaman da bu topraklarda yeriniz olmaz.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Bunu konuşmak bile ülkenin ne hale geldiğinin göstergesi...
20 yıldır ülkeyi soyup soğana çevirenler doymadım daha da yiyeceğim demesini meşru hale getiriyoruz.
Muhalif insanlara bile bu cümleyi aşılamaları ne kadar iğrenç bir durum.
O zaman ne olur hiç düşünüyor muyuz? Ülkenin iç çatışmaya sürüklenmesi demek bu..
bırakırlar bırakırlar... enkaz bırakıyorlar zaten, anlattım 2 post yukarda...
KKM'si, enflasyonu, cari açığı, faizi anaparasını aşmış hazine borcu, boşaltılmış üstüne borçlandırılmış MB'si, mültecisi... ne kadar bela varsa sonrakilerin başına kalacak, düzeltmek için çabalarken de ilk önce olacakları yazdım yukarda... bunlar da çıkıp biz 20 yıl süper yönettik bunlar geldi mahfetti edebiyatı yapacak işte....
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Yer İmleri