Sayfa 272/1001 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,443
    Fox tevede bir haber dikkatimi çekti,eyüp sultan olayı,olayın aslı şöyle,fatih bizans kalesini almakta zorlanıyor,asker huzursuz,bu durumu hocası ak şemsettine anlatıyor,oda dur bakalım diyor,şemsettin guya rüyaya yatıyor,kalktığında olayı fatihe anlatıyor,fatihin aklı yatıyor,olay şöyle,askerlerlen surların dibine gidilecek orada eyübün cesedi bulunacak,bakın ben rüya gördüm eyüp rüyama girdi kaleyi fet edeceksiniz diyor ve ceset bulunuyor,ceset ise guya muhammedin arkadaşına ait,normalde tabiki ceset kime ait bilinmiyor,çünkü defalarca kale kuşatmaya maruz kaldığı için ceset bulunması zor değil,bu olay askerlere doping etkisi yapıyor,fatihin dahi fikirleride buna eklenince istanbul fet ediliyor,esasında olayın gerçeği şudur,eyüp yalovadan öteye gidememiştir islam ordusuyuylan...aklıma zamanında bir olay geldi,ankaradayken bir arkadaşımız başından geçen olayı anlatıyor,köyden ankaraya gelirken,fidanlarım zarar görmesin diye onun çevresini çevirmiş,bir müddet sonra köye ziyaretinde bir bakmış çevirdiği yerde insanlar var tören yapıyor,ne yapıyorsunuz diyor,onlarda anlatıyor burada evliya yatıyor,hadi gidin be diyor,orayı ben çevirdim ankaraya giderken fidanlarım zarar görmesin diye,nafile,esasında olayı bilen bazıları varmış onlarda olayı biliyor,onlarda boş ver insanlar stres atıyor diyorlar,oda muhtara gidiyor olayı anlatıyor,onlar zaten biz biliyoruz imamlan muhtar,ama köylüyü ikna edemiyoruz diyor,neyse gidip orayı dikenli tellerlen çeviriyor,bir sabah kalktığında ne görsün tellere paçavralar takmışlar,bu olayı defalarca çalıştığım yerlerde anlattım,anlattığım olayı bir arkadaşm oğluna anlatmış,oğlu marmara üniversitesinde öğretim görevlisiydi profesördü,okullan ters düştü almanyaya gitti,iyi bir ilahiyetçiydi yaşar nuri gibi,benim gibilerden doğruyu anlatanların etkisimi oldu bilemiyorum,ismi mustafa öztürk,açın sosyal medya ve youtubeyi görürsünüz,bu anlattığım olaylardan çok var ülkemizde,türkler islama girdikten sonra sancağı devir aldıktan sonra aldığı ülkelerde her nedense erenler, evliyalar türbeler çoğaldı,mesela kandil geceleri,esasında islamda yok böyle şey,canı sıkılan 2 selimin kutlamaları,bu anlattığım olayın benzer filmini yapmıştı oyuncular baş rolde haluk bilginerdi,filimin adı nuh tepesi

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    geceye bir korku efekti bırak...

kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Günaydın TÜRK MİLLETİ

O beğenmedikleri Ecevit iktidarı 99 da yaraları Asker imizle kısa sürede sarmıştı.

Şimdi hamaset ve yalanlar.Hamaset i yapıyormuş gibi gösterip başkalarının yardımlarına çökme ve onların yardımlarını yapmamışlar gibi gösterme derim.

Ankara da Şuanda bazı ekmek bayileri kapatıldı ve deprem bölgesine giden ekmakler Ankara Belediyesinden.

2 ay oldu ve Kızılay ın yanlışını bile konuşmak yasak.

Oradan haber ve görüntü yasak.

Orayı unuttturup Seçim listesi peşinde koşturmak.

Siyaseten;Ahlaken,Hukuken batmışlık ve çökmüşlük var.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Dolar ve euro Tl karşısında %1’ij üzerinde primli .

Dolar/TL uzun zamandır yerinde sayıyordu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Dolar ve euro Tl karşısında %1’ij üzerinde primli .

Dolar/TL uzun zamandır yerinde sayıyordu
    Birazdan ıslatılan sopalar devreye girer saat 09.05 olmadan 19,04’e geri gelir.

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Fox tevede bir haber dikkatimi çekti,eyüp sultan olayı,olayın aslı şöyle,fatih bizans kalesini almakta zorlanıyor,asker huzursuz,bu durumu hocası ak şemsettine anlatıyor,oda dur bakalım diyor,şemsettin guya rüyaya yatıyor,kalktığında olayı fatihe anlatıyor,fatihin aklı yatıyor,olay şöyle,askerlerlen surların dibine gidilecek orada eyübün cesedi bulunacak,bakın ben rüya gördüm eyüp rüyama girdi kaleyi fet edeceksiniz diyor ve ceset bulunuyor,ceset ise guya muhammedin arkadaşına ait,normalde tabiki ceset kime ait bilinmiyor,çünkü defalarca kale kuşatmaya maruz kaldığı için ceset bulunması zor değil,bu olay askerlere doping etkisi yapıyor,fatihin dahi fikirleride buna eklenince istanbul fet ediliyor,esasında olayın gerçeği şudur,eyüp yalovadan öteye gidememiştir islam ordusuyuylan...aklıma zamanında bir olay geldi,ankaradayken bir arkadaşımız başından geçen olayı anlatıyor,köyden ankaraya gelirken,fidanlarım zarar görmesin diye onun çevresini çevirmiş,bir müddet sonra köye ziyaretinde bir bakmış çevirdiği yerde insanlar var tören yapıyor,ne yapıyorsunuz diyor,onlarda anlatıyor burada evliya yatıyor,hadi gidin be diyor,orayı ben çevirdim ankaraya giderken fidanlarım zarar görmesin diye,nafile,esasında olayı bilen bazıları varmış onlarda olayı biliyor,onlarda boş ver insanlar stres atıyor diyorlar,oda muhtara gidiyor olayı anlatıyor,onlar zaten biz biliyoruz imamlan muhtar,ama köylüyü ikna edemiyoruz diyor,neyse gidip orayı dikenli tellerlen çeviriyor,bir sabah kalktığında ne görsün tellere paçavralar takmışlar,bu olayı defalarca çalıştığım yerlerde anlattım,anlattığım olayı bir arkadaşm oğluna anlatmış,oğlu marmara üniversitesinde öğretim görevlisiydi profesördü,okullan ters düştü almanyaya gitti,iyi bir ilahiyetçiydi yaşar nuri gibi,benim gibilerden doğruyu anlatanların etkisimi oldu bilemiyorum,ismi mustafa öztürk,açın sosyal medya ve youtubeyi görürsünüz,bu anlattığım olaylardan çok var ülkemizde,türkler islama girdikten sonra sancağı devir aldıktan sonra aldığı ülkelerde her nedense erenler, evliyalar türbeler çoğaldı,mesela kandil geceleri,esasında islamda yok böyle şey,canı sıkılan 2 selimin kutlamaları,bu anlattığım olayın benzer filmini yapmıştı oyuncular baş rolde haluk bilginerdi,filimin adı nuh tepesi
    Haluk bilginer'in oynadığı Nuh Tepesi diye bir film vardı. Orada da benzer bir konu vardı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Birazdan ıslatılan sopalar devreye girer saat 09.05 olmadan 19,04’e geri gelir.
    vuruyorlar kafasına 19.04
    kıpraşıyo 19.05
    bi zopa daha 19.04
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    vuruyorlar kafasına 19.04
    kıpraşıyo 19.05
    bi zopa daha 19.04
    Altın kaynak da likit(nakit( farklı.

https://www.altinkaynak.com/

Karaborsa da kaç acaba.

1 milyon ve üzeri alana fiyat düşermi?çıkarmı?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 272/1001 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •