Sayfa 272/274 İlkİlk ... 172222262270271272273274 SonSon
Arama sonucu : 2189 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Vatandaş tek burayı değil tüm tahtalarını yaptı akıllı adam. Bazı patron ve spekülatörler gibi salak değil.0,48 Usd altına sarkmadıkça özellikle çok uzun zamandır bir de fonlama maliyetine katlananlar atlama hoplama yerine kaderine razı olmalı.Zira usd 50 ho 100 ho nun üzerinde.
    Sokullu paşa mı?
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Geçen gelen ziyaretçi sayımız 1 e düşmüş. Üye sayısı zaten tek tük. Ytd

3. Mahçup etti yine. Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Evet grafikisimizde 2210 direnci tepe olarak belirginleşti
    Şimdi desteği neresi onu bulup, maliyeti biraz daha düşüreceğiz.
    A şıkkı elendi
    Tabii fake atıp üstüne tekrar çıkarsa bilemeyiz.
    Kalan şıklar b c ve d şıkları
    A şıkkı için bugün fake attı ama tutunamadı malesef elimizde kalanlarla idare edeceğiz.

B şıkkı 1974
    C şıkkı 1885
    D şıkkı 1518

Umarım b şıkkı destek olarak çalışır
    Hamdım Piştim Yandım

5. Ne o öyle karanlık işler var? Lingoya yaptıkları gibi. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bu topiklerde bir Petkim in tahtacısı, birde spencler kolay kolay yetişmiyor. Birazda şımarem, kafamıza yemezsek iyi bu şımarmanın sonunda. Hahahaa. Ytd
    Harbiden kolay yetişmiyormuş.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O ne sinsidir ooo
    Düşürse bi dert düşürmese bi dert
    Misal
    Düşerse, malı elinden kaptıranlar tekrar gemiye biner, ee bizim taktaci senmisin binen diyip bu seferde gemiyi kıç üstüne oturtur.
    Düşsede alsak diye bekleyen mutlaka vardır
    Düşürmese, bu seferde endekis göçüyeahh ya çoğu hisse şır şır ben nereye kadar tutucam bunu deye al sana bi dert daha
    Hadi bakalım taktaci
    Çık işin içinden
    Yanlış anlama, sana kızdığım falan yok
    Sonuçta herkes maliyet düşürme derdinde, koftehour 2 yıldır parayı pula çevirdin burda, sende bizden birisin artık

Karanlıkta kıç üstüne oturdu gemimiz
    Hamdım Piştim Yandım

8. Bakalım bu vurgunun arkasından ne haber gelecek. Merakla bekliyoruz. Adamlar fix artık. Eti yediler kemiği kalsın desen bırakırlar mı bu adamlar. Hep aynı fix vurgunlar. Birileri sessiz, tahta vurgun yeri olmuş. Birgün bu vurgunları kim yapmış ,kim almış kim yıkmış dillendirilir elbet.

y.t.d.

Sayfa 272/274 İlkİlk ... 172222262270271272273274 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •