Sayfa 273/651 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by bsenel Yazıyı Oku
    Bence işbirlikçinin söylediklerine kulak verin. 0.27-0.28'i gösterecekler demek ki yine!
    Sırf inat olsun diye benimle uğraşıyorsun cevap vermem dedim ama dayanamadım işbirlikçi çok yanlış bir ifade ben kendi cebimi düşünürüm seni forum yönetimine şikayet edicem

2.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Sırf inat olsun diye benimle uğraşıyorsun cevap vermem dedim ama dayanamadım işbirlikçi çok yanlış bir ifade ben kendi cebimi düşünürüm seni forum yönetimine şikayet edicem
    Forum yönetimi keşke senin ve benim mesajlarımızı tek tek okusa da kimin ne olduğunu görse!

3.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Sen her şey söylüyorsun frum yöneticisi seni niye görmüyor...

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4. Ne söylerseniz söyleyin kapanış tahminim 0.30-0.31 görüşlerim beni bağlar 18.00 a kadar yorum yok kapanış rakamını tekrar hatirlaticam ha bide şey değil yatırım tavsiyesi yatiracak para kalmadı zaten kimsede

5.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Ne söylerseniz söyleyin kapanış tahminim 0.30-0.31 görüşlerim beni bağlar 18.00 a kadar yorum yok kapanış rakamını tekrar hatirlaticam ha bide şey değil yatırım tavsiyesi yatiracak para kalmadı zaten kimsede
    ben hiç bir şikayetimi kendi adıma yapmıyorum almadığım hisseyi bile şikayettim hangi hisseyi de şikayet ettiysem hepside açığa satış yedi kendimi de övmem ama bu yapılan harelet çok yanlış şimdi bile satsam kardayım ha şirket kottan atıldı hayırlısı olsun cezasını çekti derim ama bir çok hissede yalan yanlış bilgi paylaşımı hisseyi tavan gösterip taban yaptırmak suç olayın ciddiyeti çok farklı yarin birgün bende soğudum borsadan sende soğudun hiç kimse kalmadı yabancılar daldı bütün şirketlerin hisselerini aldı bizde gittik fx oynadık TL yi yerlerde süründürdük doları bile kendi elimizle pohpohluyoruz bence hakkınızı arayın hakkımız olan da bizim borsaya olan güvenimiz

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

6.  Alıntı Originally Posted by servetgdr Yazıyı Oku
    ben hiç bir şikayetimi kendi adıma yapmıyorum almadığım hisseyi bile şikayettim hangi hisseyi de şikayet ettiysem hepside açığa satış yedi kendimi de övmem ama bu yapılan harelet çok yanlış şimdi bile satsam kardayım ha şirket kottan atıldı hayırlısı olsun cezasını çekti derim ama bir çok hissede yalan yanlış bilgi paylaşımı hisseyi tavan gösterip taban yaptırmak suç olayın ciddiyeti çok farklı yarin birgün bende soğudum borsadan sende soğudun hiç kimse kalmadı yabancılar daldı bütün şirketlerin hisselerini aldı bizde gittik fx oynadık TL yi yerlerde süründürdük doları bile kendi elimizle pohpohluyoruz bence hakkınızı arayın hakkımız olan da bizim borsaya olan güvenimiz

Abi sen ne iciyon ya 10 satır yazıyla dünya ekonomisini bile duzelticen nerdeyse sen devam et boyle

7.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Abi sen ne iciyon ya 10 satır yazıyla dünya ekonomisini bile duzelticen nerdeyse sen devam et boyle
    sende devam et kardeş senin burda itibarin zaten sıfır

8.  Alıntı Originally Posted by servetgdr Yazıyı Oku
    sende devam et kardeş senin burda itibarin zaten sıfır

Eyvallah bana itibar değil para lazım tüm itibarlar senin olsun

Sayfa 273/651 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız