Sayfa 273/931 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by Babakan83 Yazıyı Oku
    Hacimli mal kimde belli.....Alan satan belli. Islem hacmi belli. Emir sirasi belli 50 lot hisse 1.02 den gitmiyor. Kücükler degil büyükler oyunda...... 1.05 den alis yaz sistem sana 1.01-1.02 den mal verecek adamlar yüklü satis emri veriyor karsilayabilecek alici da yok bu satisi...Fiyat bu yüzden 1.01-1.02 arasi..................Bu benim öngörüm...Genede temettüye yakin ufak bir kipirdama bekliyorum.........
    Valla ben kıpırdanma falan beklemiyorum.Büyüklerden de vergi ödememek için satmak isteyenler olacak temettü öncesi.Temettü sonrası düşüş, sonra yataya sarma.Temmuz ağustos gibi kağıdı bilenler geri gelip lotlarını artıracak benim oyun planım ve öngörüm böyle.Temettü açıklandığı gün 0.97 den alış ertesi gün 1.05 den satış fırsatı verdi.Altın vuruş o gün yapılacaktı şimdi her şey belli nasıl para kazanılacak al satla.O tren bu yıl için temettü günü istasyona yanaştı kaçırdık ((((((((

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla ben kıpırdanma falan beklemiyorum.Büyüklerden de vergi ödememek için satmak isteyenler olacak temettü öncesi.Temettü sonrası düşüş, sonra yataya sarma.Temmuz ağustos gibi kağıdı bilenler geri gelip lotlarını artıracak benim oyun planım ve öngörüm böyle.Temettü açıklandığı gün 0.97 den alış ertesi gün 1.05 den satış fırsatı verdi.Altın vuruş o gün yapılacaktı şimdi her şey belli nasıl para kazanılacak al satla.O tren bu yıl için temettü günü istasyona yanaştı kaçırdık ((((((((
    Aslinda haklisin bu kagidin karakteristik özelligi bu :-) Gene de umut garibin ekmegidir :-)

3. işte olay burda bitiyor.Güzel yükseliş yaparsa sat alttan almaya çalış.
    Spek bunu bildiğinden yaptırmıyor..
    Alım satım yerini spekten başka bilen çok az
    Temettü öncesi az daha alacağım ama aşağıda salmıyor köftehor
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

4.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    yok kendimle çelişmek değil yaptığı hareketleri okumaya çalışıyorum 17:57 de yaptığı satışla neyapmaya çalışıyor diye düşündürdü beni. fena mal verdi son dakka insan ister istemez niye bekledi bu saate kadar bunda bir iş var diye sormadan edemez kendine.
    bu mesajı yazdığımda spegin 1,01 e kendine yapmış olduğu 800 binlik satısı şimdi alıcısına okutuyor bence.büyüklerin felan satışa girdiği yok aksine alıma giriliyor.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ben anlamadım olayı.İkinizde aynı şeyi yazmıyormusunuz.Yatırımcı (spek,işbankası,küçük yatırımcı eski müdavim farketmez)şu anda 1.02 üstü var diyor mu demiyor mu.Yatırımcının hareketleri 1.02 üstü için ne diyor.ikiniz de 1.02 üstü yok diyorsunuz gibi anlıyorum ben.Yanlışmıyım.
    Arkadaş diyor ki "18 kuruş temettüye 1,02 fiyat çok saçma. Aslında en az 1,20 olması gerekir. O kadar baskılıyorlar ki fiyatı 1,02 den yukarı gidemiyor"

Ben de "baskı falan yok, varsa paran al 700-800 bin liralık, hisse olsun 1,07-1,08"

Alıcı olmadığı için gitmiyor, onlar baskıladığı için değil diyorum.

1,02 ye 10 milyon lot satış koyarlar, o zaman haklı olabilir, tamam, ama ortada öyle bir şey de yok.

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Arkadaş diyor ki "18 kuruş temettüye 1,02 fiyat çok saçma. Aslında en az 1,20 olması gerekir. O kadar baskılıyorlar ki fiyatı 1,02 den yukarı gidemiyor"

Ben de "baskı falan yok, varsa paran al 700-800 bin liralık, hisse olsun 1,07-1,08"

Alıcı olmadığı için gitmiyor, onlar baskıladığı için değil diyorum.

1,02 ye 10 milyon lot satış koyarlar, o zaman haklı olabilir, tamam, ama ortada öyle bir şey de yok.
    Ha ali veli ha veli ali ikiniz de 1.02 üstü yok diyorsunuz neticede.Bence de yok.

7. alıcı gelsin diye az kıvırsın o zaman.geçmiş senelerde yukarı testere yapmış bariz belli
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

Temettüye 1.04 1.05 öngörüm vardı ama sanırım yanıldım.Gene de göreceğiz.Gerçi görsek ne olacak satmaya niyet olmadıktan sonra farketmez ))))))

Sayfa 273/931 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •