Bear_Bull
@BearBull26
ayu tuzağına düşmeyin ayucuklarım
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Bilmiyorum Almanyada araç kullandınız mı, bizdeki otoyolların hiç birisi otoyol filan değil. Ankara istanbul zaten bildiğin normal yol inişli çıkışlı, niğde mersin korkunç yokuş ve viraj var, belki adana antep arası sayılır onda da 130 geçersen ceza geliyor.
Almanyada, E serisi kiralamışım autobahn da berlin den münih e gidiyorum, 200 le sol şeride bi çıkayım dedim, demez olaydım anında arkam konvoy oldu hem de öyle eski yeni diye bir olay yok herkes bas bas basabas modunda 200 250 motor kaç yaparsa gidiyor. Viraj yok, yol geniş. Bazı yerlerde, adamlar yolu toprak seviyesinin altına almış rüzgar esmesin diye.
Tabela var, diyor ki 130'a düş130 la kamyonlar filan gidiyor. Gerçekten muazzam, keşke bizde de olsa ama ekonomi ile alakalı tabi.
Almanya otoyolda hız sınırı getirmeyi düşünüyor diye haber vardı. Sol şeritte arkadan çarparsan öndeki araba kabahatli oluyormuş.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
3 5 kademe kar goren hemen satiyor
Avcıda bekliyor ceylanda bekliyor
bu sessüzlük pek hayra alamet değil. vaziyet alın baba nın oğlu Kemal gelebilü
benim senaryo şüüüle
aşaya gelürse, günün dibi 1211 miş sabah hangi ara gördü kaçırmışımo seviyeden lönk jetonu sallamayı düşünüyorum.
gelmezse yukarı giderse o zaman flat devam edecem aşırı köpük yaparsa belki şortluyabilürüm emme bugün şorttan üttüğüm için bi da ütmek istemiyorum ondan mütevellit
Flat beklemeye devam.
ya avcı ses çıkartacak ceylan kaçıcak,
ya ceylan ses çıkartacak avcı vuracak
Sessüzlük
Hamdım Piştim Yandım
Alımda bence çakma yabancılar var ortalıkta, kuzu postu gitmiş kurt olabilirler.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri