Sayfa 273/1001 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: Viop - XXIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,242
     Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Görüldüğü üzere yine shortların parasını alma üzerine tüm senaryo.. Viop kuruldugundan beri böyle oldu olacak.. Longlara öz, shortculara üvey evlat hatta düsman gibi piyasa yapıcı. Türkiyede bence doğruyu söyleyen tek enstrüman var onu da herkes biliyor

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    viop açıldığı günden beri endex30 a 1 lot short yapıp her vade değişiminde poz. taşıyarak bu güne kadar bir hesap yap [matematiğin varsa tabi? ]

satışlarının maliyeti nedir ?
    şu andaki viop fiyatı nedir ?

laf olsun torba (forum) dolsun...
    Bear_Bull
    @BearBull26

2. ayu tuzağına düşmeyin ayucuklarım
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Otoyollarda belirli standartlar var diye biliyorum. Maksimum eğim, viraj yarı çapı vs.

Otoyollar tam bir bütünlük içinde olur ise 20 tonluk kamyonların yerini daha büyük dorseli kamyonlar alabilir belirli merkezler arasında. Ama arada yokuş olan yerler olunca daha düşük kapasiteli kamyonlar ile iş yapılıyor bence.
    Bilmiyorum Almanyada araç kullandınız mı, bizdeki otoyolların hiç birisi otoyol filan değil. Ankara istanbul zaten bildiğin normal yol inişli çıkışlı, niğde mersin korkunç yokuş ve viraj var, belki adana antep arası sayılır onda da 130 geçersen ceza geliyor.

Almanyada, E serisi kiralamışım autobahn da berlin den münih e gidiyorum, 200 le sol şeride bi çıkayım dedim, demez olaydım anında arkam konvoy oldu hem de öyle eski yeni diye bir olay yok herkes bas bas basabas modunda 200 250 motor kaç yaparsa gidiyor. Viraj yok, yol geniş. Bazı yerlerde, adamlar yolu toprak seviyesinin altına almış rüzgar esmesin diye.

Tabela var, diyor ki 130'a düş 130 la kamyonlar filan gidiyor. Gerçekten muazzam, keşke bizde de olsa ama ekonomi ile alakalı tabi.

4.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    dikkat et timler geri çekilirken pusuya düşmesinler. asdas
    pala bilem,
    diğer taburlar sende kalsın,
    marcin birliğini bana sat diyo,
    aslan.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Almanya otoyolda hız sınırı getirmeyi düşünüyor diye haber vardı. Sol şeritte arkadan çarparsan öndeki araba kabahatli oluyormuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. 3 5 kademe kar goren hemen satiyor

7. Avcıda bekliyor ceylanda bekliyor
    bu sessüzlük pek hayra alamet değil. vaziyet alın baba nın oğlu Kemal gelebilü
    benim senaryo şüüüle
    aşaya gelürse, günün dibi 1211 miş sabah hangi ara gördü kaçırmışım o seviyeden lönk jetonu sallamayı düşünüyorum.
    gelmezse yukarı giderse o zaman flat devam edecem aşırı köpük yaparsa belki şortluyabilürüm emme bugün şorttan üttüğüm için bi da ütmek istemiyorum ondan mütevellit
    Flat beklemeye devam.
    ya avcı ses çıkartacak ceylan kaçıcak,
    ya ceylan ses çıkartacak avcı vuracak
    Sessüzlük
    Hamdım Piştim Yandım

8. Alımda bence çakma yabancılar var ortalıkta, kuzu postu gitmiş kurt olabilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 273/1001 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •