Sayfa 273/614 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Bak şimdi heyacan yaptı bende .7 yıldır ses çıkmayan arsaya dap yapı vinç aparatları ve dap yapı logosu getirmiş çevrede oturanlar foto atmış gerçekten sona yaklaştıkmı bilgisi olan varmı?
    Şimdi anlaşıldı son günlerdeki anormal baskı ve forumda bende var ama aman ha siz satın almayın cı kafaların mesaj bombardımanı
    Kc yapı yıda eklersek 12 yıllık hayal gerçek olacak ve tahtada buna posizyon almış spek olmayacak hadi ordan len
    O fotoğraftaki esyalirin büyük bir kısmı 3-4 senedir var orada, net olarak en az 1.5, 2 yıldır oradalar. Belki bir kısmı yeni gelmişse bilemem sonuçta sayısının artıp artmadıgini bilemem.(kule demirlerinden bahsediyorum) Yani ilk gordugun zaman alsaydın su an 4 ten elinde mal olurdu. O fotoğraftakilerin bir kısmı belki 4 senedir orada olanlar var. Bekçi kulübesi mesela bekcisiyle birlikte belki 5 senedir orada ;) o paylaşan arkadaşa şunu sorun "onlar ne zamandan beri orada biliyor musun? " Hatta inandırıcıligi sağlamak için goggle haritalardan girin kaç yıl öncenin haritalarında bile oranın durumunu görürsünüz.

2. Bay temel analizci revize imar planları çıktı diye kap gelince dap yapıya projeye ne zaman başlanacak talepte ne zaman bulunabiliriz diye mesaj attım
    Sizde arayıp sorun bakalım size de aynı cevabı vereceklermi ?

3. Bakın arkadaşlar arada sırada buraya uğrayıp yazıları okuyorum trader kemal kaç senedir borsadasin bilmiyorum ama şimdi eski mesajlarını okuyunca öncelikle şunu soyliyeyim. Birisinin aklı ile borsada al sat yapıyorsan en olmayacağın şey traderlik olur. Burada birilerini suçlayıp sen dedin diye sattım yada aldım dersen millet ilk seni suçlar.

Şimdi gelelim Pendik mevzusuna orayı karış karış bilen biri olarak yazıyorum her İstanbul'a gittiğimde uğramadan geçmem. Eski yıllarımda o arsaya az girmedim...

Anlaşma yanlış hatırlamıyorsam 2015 te yapıldı yine yanlış hatirlamiyorsam ikiz kuleler 2016 yada 2017 yazında yıkıldı. İkiz kulelerde neyin nesi deme burada bilenler bilir.
    Şimdi biri sana o zamanlar deseydi ikiz kuleler yikiliyor inşaat başlıyacak 2017 de elinde polho olurdu ama en az 5 yıl beklemiş olacaktın. Yine aynı dönemler yıl yil orada bulunan malzemelerin bir kısmı geldi, yine geçen yıl zemin etüdleri yapıldı. İnşaattan anlayan bilir zemin etüdleri süresi 1 yıldır diye biliyorum yanlissam beni düzeltin. Ve o süre geçti bitti gitti. Bazı yıllar mesela alan temizlendi düzeltildi.
    Bende buraya bilirdim o dönem fotoğraf atmayı ama atmadım. Neden atmadımi sormuyorum bile kendime iyi ki atmamisim. Atsaydim şu an beni topa tutuyorlardı. Millete 4 lerden mal kitlemis olurdum. Burada en çok hakkında konuşan kamil abi bile unutulur herkes bana yuklenirdi. Ve daha önemlisi milletin hakkına girmiş olurdum. Bence dediğin yere foto atanlar kendilerini bir çek etmeleri lazım. Ki bence o fotoğraflar zamanla silinecektir.

Bakın yine yazıyorum yapılıp yapılmamasına bir şey demiyorum belki yarın başlar ama yapılan şey yanlış. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Elimde de tek lot hala polho yok kimse bana güvenip al veya sat yapmasın.

4.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Bay temel analizci revize imar planları çıktı diye kap gelince dap yapıya projeye ne zaman başlanacak talepte ne zaman bulunabiliriz diye mesaj attım
    Sizde arayıp sorun bakalım size de aynı cevabı vereceklermi ?
    Sana dönüşü soyliyeyim şu an proje geliştirme aşamasındayiz sizden bilgilerinizi alalım proje başlayınca sizi ararız başlangıç fiyatlarından yararlanın yaklaşık 5 yıldır aynı şeyi diyorlar.

5. Bay temel analizci 5 yıl aradan sonra siz yine arayın belki bu sefer cevaba zaman dilimi eklemişlerdir

6.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Bay temel analizci 5 yıl aradan sonra siz yine arayın belki bu sefer cevaba zaman dilimi eklemişlerdir
    En son bir yıl önce aradım ama şu an asla zaman dilimi vereceklerini sanmıyorum. Böyle işlerde lansman büyük reklamla aciklanir. Bence muhtemelen yanlış bir yeri arıyorsunuz dikkat edin dolandırıcı olmasınlar yada size çağrı merkezinden zaman soyliyen varsa alkolludur.

7. Türkiye'de boya pazarı 1.6 milyar usd bunun %7 'si oto boyaları ve oto boyalarında kansai uzmanlaşmış.bu pazarda kansai avantajını kullanarak pazar payı almak önemli olabilir.beklentim değil ama olursa yan cebe

8. Hadi bugün pazar ve boş vaktim var biraz bilgi paylaşımı yapayım en güvendiğim kısım boya kısmı Japonlar titiz adamlarıdır orada asla 3 kagitcilik yapamazlar. Bu holdigin kara kutusu poliport limani. Parayı emip duruyor. Bu hisseye ilk Sasa benzerliğini yapanlardan biriyim pişman değilim sasaya benzemesi için illaki vakit geçmesi lazım yoksa zaten sasaya benzemiş olmaz.

Sayfa 273/614 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •