HaberTürkte yerli döviz mevduatı kısa zamanda %51 cıvarına düşmüş dendi.(Cem KÜÇÜK söyledi-doğrumudur bilemiyorum)
HaberTürkte yerli döviz mevduatı kısa zamanda %51 cıvarına düşmüş dendi.(Cem KÜÇÜK söyledi-doğrumudur bilemiyorum)
bol kepçeden sayıdırıyorsunuz da..
asgari ücret 4250 /12,28 = 346usd
6,9 tabanı 409
bugün için dengi 10,4
zamlar da duruyor
rekabetçi filen derkene
dolar bazlı maliyet rekoruna gidiyoruz...
Vatandaşa diyorki bu ekonomi program, önce suratına bir çakayım, acımazsa pansuman yapmam, acırsa yaparım..vatandaş sormaz mı bu işte bir terslik var diye..ben salak mıyım dayak yiyorum demez mi..
Hileli zar..oyuna girdiğin an yumruğu çakacaklar..
Dolar riskini alanlar hata yaptı,Tusiad ve CHP faizin yükselmesini istiyordu,faizde yükselyseydi dolar yine düşecekti.
YTD
1970'lerde borsa yokdu ama halka açık şirketler vardı. Miletten para toplanıp şirket kurulmuş, gizili sermaye artıtımları ile vatandaşın hissesi kuşa dönmüş. Organizasyonu yapan holfing sahibi olmuş.
Vayandaş borsada şirketlere ortak olmaya eğilimli ama illa eski tecrübeler var.
En garantili hisse diye EGS Gayrimenkul hisselerini aldım banka battı, bu şirket holdingin borçlarına kefil olmuş deyip varlıklarına el konuldu. 10 liralardan 10 kuruşlara düşmüştü belki hala elinde olup bir umit bekleyen vardır. Çukurova ve Kepez ana ortak dolandırıc çıktı denilip diğer hiselere el konuldu veya varlıkları alınca hisseler tuvalet kağıdı oldu. Aktaş Elektirk vardı ortadan kayboldu.
Mülkiyet işi anayasada daha kuvvetli korunmalı en azından hissedar haları genişletilmeli.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri