Sayfa 273/333 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323 ... SonSon
Arama sonucu : 2661 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

1. Cuma günü gelen satışlarda , en önde düşerek , devre kesen lider hisse ÜLKER di.
    SPK o günkü satışların incelemesini ÜLKER den başlatır muhtemelen ..
    Saygılar , muhabbetler

2.  Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    Cuma günü gelen satışlarda , en önde düşerek , devre kesen lider hisse ÜLKER di.
    Saygılar , muhabbetler
    Ne olacagini bekliyorsunuz , satamazsin mi diyecekler, adam,siyasi belirsizlik olustu diye sattim gectim dese,ne diyecekler....
    BoÅŸ isler onlar, dostlar alisveriste gorsun, isimizin basindayiz ,mesajlari

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Suan asıl mesele bilanco ne kadar bozuk gelecek onu bulmakda, neden bozuldu ki bu kadar satis yedi ?
    2024 bilancosu iyiyse , ilk ceyrek cokmu kotu geleck ? Satislar cokmu kotu? Markette en ucuz kare cikolata 40 liraya dayanmis?
    Satamiyormu ? Varmi elinde verisi olan ?
    Su dingil ft ye laf yetistirecegimize sorun ne onu bulmaya odaklansak ?

Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    Cuma günü gelen satışlarda , en önde düşerek , devre kesen lider hisse ÜLKER di.
    Saygılar , muhabbetler
    Bilançoyu görmüş olabilirler.,,patron borçları kapattım demişti,,kapatması için godivayı falan satması gerekirdi,,şu ana kadar bir gelişme yok.İlk çeyreğin 2 ayı tamamlanıyor.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

5.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Ne olacagini bekliyorsunuz , satamazsin mi diyecekler, adam,siyasi belirsizlik olustu diye sattim gectim dese,ne diyecekler....
    BoÅŸ isler onlar, dostlar alisveriste gorsun, isimizin basindayiz ,mesajlari

SPK denilen kurum neyi suç buluyor , neyi normal işlem görüyor bilmiyorum .
    Cuma satışlarının lideri olması bakımından ÜLKER incelemeyi hak ediyor .
    Sonuç ne olur bilemem .
    Saygılar , muhabbetler .

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Bilançoyu görmüş olabilirler.,,patron borçları kapattım demişti,,kapatması için godivayı falan satması gerekirdi,,şu ana kadar bir gelişme yok.İlk çeyreğin 2 ayı tamamlanıyor.
    "Ülker, borçlarını nasıl kapattığına dair "12 milyar dolar ciromuz vardı. Fakat 7 milyar dolar da borcumuz. Baktım olacak gibi değil ve küçüldüm. Şimdi borcum yok ve bu yıl kombine cirom 14 milyar dolar." demişti.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

7. Piyasa da analist ve yorumcuların bilançosunu vs iyi beklentileri dillendirdikleri nadir hisselerin için de olan bir hisse Ülker.
    Tek kaygıları Murat Ülker . Bu durum işleri daha heyecanlı bir hale getiriyor .
    Bilançoya on günden fazla var . Bizim borsa için çok uzun bir süre.

8. Tüketici davranışların da bir deyişim pek yok .
    İnsanlar çocuklarına hala abur ,cubur alıyor.
    Anne babalar kendi ihtiyaçlarından kıssalar da çoluk ,çocuğundan kısmıyorlar.
    burada asıl sorun , yada soru , şirket gelen karı enflasyon muhasebesi ve ertelenmiş vergi vs bilanço kalemlerin de göstererek
    Karı kendine mi saklar .
    Bu şirket için uzun vade için kötü bir şey olmamakla birlikte , ülker piyasayı o kadar çok yormuş ki , yıllarca , piyasa da yatırımcının bu hisseye güveni çok erimiş .
    Bu durum nasıl türk halkının enflasyonun düşmeyecegine güven miyorsa , yatırımcının patrona bakış açısı da böyle gibi .
    Yoksa Ülker 25 F/K işlem görse kimse bunu anarmal saymaz .
    Saygılar ,muhabbetler

Sayfa 273/333 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •