Sayfa 274/521 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon
Arama sonucu : 4163 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1.  Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    4 den 5 den mal yemissin...95 kurustan alanla ayni maliyette gibi konusuyorsun....borsada her kagittan para kazanilir butun mesele kactan maliyetlendiginde..
    Çok doğru söylüyorsun iberata kardeş , bazıları şişik fiyatlardan hisseyi alıyorlar , sonra da, fiyat iyice düşünce , doğal olarak umutsuzluğa kapılıyorlar. Bu hisseyi 3 - 4 TL. lerden alanların , bir daha bu fiyatları görmeleri zor olabilir. Ama , ben 0,96 TL. den almışım. 1,30 TL. yi görürse, satar kaçarım. % 30 kar hiç de fena değil.

2. Eski mesajlarımda var. Gülerim dedim. Ne cesaretle atladılar anlamadım. Şimdi 3-5 yıl yataya bağlasa sonra en fazla tepenin yarısı kadar çıksa yine zaman ve para değeri olarak zarar yazsa yatırımcı ne olacak? Niye ince eleyip sık dokumuyorsunuz? Ytd

3. Galip , kısa bir zaman önce Merko hissesine girdi. Batmak üzere olan şirkete %100 bedelli sermaye artışı yaptırdı. Hisse 1 TL. lerde idi.Bedelliye katılmayanların bedellerini ödeyerek kendisi satın aldı. Şimdi hisse fiyatı 1,40 TL. lerde. Yani , Galip , batık bir hisseyi vezir , güzel bir hisseyi de rezil edebilecek mali güce sahip. Kendisinin bulunduğu hisselerde filim bitmez. Özgyo da da fılmi bitirdiğini , 3-5 yıl bekleteceğini sanmıyorum. Kısa bir dökme hareketinden sonra 1 TL. üstü fiyatlardan yoluna devam edeceğini düşündüğüm için, 0,96 TL. fiyatlardan 40.000 adet hisse almış bulunmaktayım.

4. Burada maliyetlerin 3-4 tl olduğunu söyleyenler o zamanki işlem hacmi ile şimdikine baksın,bu hissede 2 tl üzeri maliyetli çok az insan var,hisse fiyatı bencede çok uygun,uygun olduğunu düşünmesem 10 kez gir çık yaptığım hisseye 1.06 dan atlamazdım,1.03 den yine aldım şansa bakki 94 e verdi
    Şimdi düşüncelerim tersine döndü avgyo daki gibi olabilir ihtimalinide düşündüğüm için 94 ten almam blok basarsa 90 altında al sat için girerim
    Hisse ucuz derken neye göre kime göre ucuzunu iyi düşünüp ona göre almak gerek,14 yıldır borsadayım bu hissede hareket henüz bitmez diye düşünüyorum,tabi şuan hisse fiyatı ucuz desem kendim 10 bin lotluk beklettigim paraya alırım
    Borsada altın kurallar,
    Kâr cebe yakışır demeyi bilmek,sattığın hisseye tekrar tekrar girmemek,dip yoktur mantığını bilmek
    0.94 altında işlem yapmadı o yüzden çok ucuz diyelim,tabi hisse operasyonu bitiriyorsa 0,90 a 0.80e düşersede kimse kimseye kızmasın borsada risk almayan kazanamaz
    Galipin hesaplarını bilemeyiz elinde dünya kadar hisse var bulduğu yerdenmi satacak biraz yukarı yapıp gel gel yapması gerek bakalım bu hafta neler olacak Hayırlısı olsun inersede çıkarsada
    Umarım tavan tavan gider herkes kazanır
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

5.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Galip , kısa bir zaman önce Merko hissesine girdi. Batmak üzere olan şirkete %100 bedelli sermaye artışı yaptırdı. Hisse 1 TL. lerde idi.Bedelliye katılmayanların bedellerini ödeyerek kendisi satın aldı. Şimdi hisse fiyatı 1,40 TL. lerde. Yani , Galip , batık bir hisseyi vezir , güzel bir hisseyi de rezil edebilecek mali güce sahip. Kendisinin bulunduğu hisselerde filim bitmez. Özgyo da da fılmi bitirdiğini , 3-5 yıl bekleteceğini sanmıyorum. Kısa bir dökme hareketinden sonra 1 TL. üstü fiyatlardan yoluna devam edeceğini düşündüğüm için, 0,96 TL. fiyatlardan 40.000 adet hisse almış bulunmaktayım.
    Geçmiş olsun diyeyim o zaman size.fazla lafa gerek yok.ama ky asla bu kağıttan 5bin den fazla almaz.gönder aracı kurumdaki lot sayını inanayım.

6. Galip bedelli parasini çıkardı.
    Ozderici bedelli yapsa da koymaz artık.
    Piyasaya elindeki lotlarin yarısını saldı.

Ozderici 10 yıl emek verdiği projeyi galipe yedirmek istemiyor.
    Kavga devam edecek gibi.

7.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Galip , kısa bir zaman önce Merko hissesine girdi. Batmak üzere olan şirkete %100 bedelli sermaye artışı yaptırdı. Hisse 1 TL. lerde idi.Bedelliye katılmayanların bedellerini ödeyerek kendisi satın aldı. Şimdi hisse fiyatı 1,40 TL. lerde. Yani , Galip , batık bir hisseyi vezir , güzel bir hisseyi de rezil edebilecek mali güce sahip. Kendisinin bulunduğu hisselerde filim bitmez. Özgyo da da fılmi bitirdiğini , 3-5 yıl bekleteceğini sanmıyorum. Kısa bir dökme hareketinden sonra 1 TL. üstü fiyatlardan yoluna devam edeceğini düşündüğüm için, 0,96 TL. fiyatlardan 40.000 adet hisse almış bulunmaktayım.
    Selamlar,
    Kağıt üşer çıkar onu karadenizli bilir ancak analizi doğru yapmak lazım.
    Israrla dökmek yazılıyor ya ona itiraz edeyim.
    Dökmek/dökmeye çalışmak fiilleri takası dağınık olan, kyatırımcıda önemli miktarda mal olan kağıtlarda yapılır.Uzun vade alabilir.Genelde patron veya patronun yetkilendirdiği/izin verdiği gruplar tarafından yapılır.Kağıt ısrarla itibarsızlaştırılır ve değerinin çok altında tutulur.
    Burada ise böyle bir durum yok.zamanında patron bunu yapıyordu ısrarla 1-1.30 larda fiyatı tutuyordu.ama projesi vardı.yatırım paraya dönüşme sürecindeydi.Malı toplayıp 2.50-3 den dağıtacaktı.Ancak galip ve kurmayları bunu önceden gördü ve malı ufak ufak şahıslarla tırtıkladı.sonra da kendi ortaya çıktı.Neden? Çünkü patron o kadar rahat satıyordu ki takası 55-60 lara düşmüştü.hırlaşınca 51 e kadar düştü ve barutu bitti..işte ondan sonra kozlar galibe geçti.üstüne cahil bir açıkcıyı da yakalayınca pastanınkreması oldu.devlet araya girdi.kağıdı işleme kapattı ve kapalı seansda zorla açıkcının malını 4 katı fiyata kapattırdı.vs.vs..
    Yani demem o ki mal zaten patron ve galipteydi.kyatırımcı da mal yoktu ki dökmeye çalışsın.o nedenle bu dökme durumu burda geçerli değil.
    Şu anda da piyasa kötü,nakit lazım,patron da bu pislikleri biliyor,yeni projesi yok ,karı yok vs vs bu projeden çıkıyor.(görüntüye göre)
    Ya da olası gelecek olan bedelli için naktini yarattı ve patrona ben hazırım dedi.nakiti kullanır ve 3-4 ay burda tutup bedelliyi bekler.
    50 sattı gürcüstandaki 50 kaldı sanırım.ortası pek olmaz gibi..ya tamamen çıkacak ya da tekrar girip 49 u toplayacak.
    Patron kendi malının ederini biliyor o yüzden 1 e kadar mal almadı.zaten nakit sıkışıklığı da var diye biliyorum.1000 dairesinin 400 ü 2 yıldır boş..sitesinden ciddi şikayetler var.aidat toplayamıyor.Gelenden çok giden var vs.vs..bu ortamda artık bu daireleri satamaz ve malı durduğu yerde eskiyor.
    Sevgiler.

8. Galipe devretsin o zaman...

Sayfa 274/521 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •