Burada maliyetlerin 3-4 tl olduğunu söyleyenler o zamanki işlem hacmi ile şimdikine baksın,bu hissede 2 tl üzeri maliyetli çok az insan var,hisse fiyatı bencede çok uygun,uygun olduğunu düşünmesem 10 kez gir çık yaptığım hisseye 1.06 dan atlamazdım,1.03 den yine aldım şansa bakki 94 e verdi
Şimdi düşüncelerim tersine döndü avgyo daki gibi olabilir ihtimalinide düşündüğüm için 94 ten almam blok basarsa 90 altında al sat için girerim
Hisse ucuz derken neye göre kime göre ucuzunu iyi düşünüp ona göre almak gerek,14 yıldır borsadayım bu hissede hareket henüz bitmez diye düşünüyorum,tabi şuan hisse fiyatı ucuz desem kendim 10 bin lotluk beklettigim paraya alırım
Borsada altın kurallar,
Kâr cebe yakışır demeyi bilmek,sattığın hisseye tekrar tekrar girmemek,dip yoktur mantığını bilmek
0.94 altında işlem yapmadı o yüzden çok ucuz diyelim,tabi hisse operasyonu bitiriyorsa 0,90 a 0.80e düşersede kimse kimseye kızmasın borsada risk almayan kazanamaz
Galipin hesaplarını bilemeyiz elinde dünya kadar hisse var bulduğu yerdenmi satacak biraz yukarı yapıp gel gel yapması gerek bakalım bu hafta neler olacak Hayırlısı olsun inersede çıkarsada
Umarım tavan tavan gider herkes kazanır
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Yer İmleri