BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
karel den bizi bilen bilir.. bu şirket karelin 1-2 aralığındaki süründüğü yılları hatırlatıyor bana... birkaç yıla o da karel gibi parlayacak sanırım...
güzel yatırımları olan gelecek vadeden bir şirket.. nasip bakalım..yatırım tavsiyesi değildir..
Ostim Prestij
Ostim Metro Durağı yanında bulunan Merkezi İş Alanı olarak imarlı 64544 Ada 1 Parsel üzerinde gerçekleştirilecek olan “Ostim Prestij†isimli projemizin inşaat ruhsatı 22 Şubat 2016 tarihinde alınmıştır.
Projemiz toplam 115.074 m2 inşaat alanına sahip olup bağımsız bölümlerin toplam alanı 70.604 m2’dir. Proje içerisinde tamamı zeminde 93 adet işyeri, 6 adet çok amaçlı salon, 258 adet ofis mevcut olup, 8 kattan oluşan 6 ofis bloku ve 2 kat kapalı otopark şeklinde projelendirilmiştir.
Mevcut arsanın 20807/29685’i (%70’i) Şirketimize, 8878/29685’i (%30’u) Ostim Vakfına aittir.
Şirketimiz, projenin % 70’i için hasılat paylaşımı sözleşmesi imzalamış (% 50’si Şİrketimize ait olacak) olup Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından yapılan değerlemeye göre piyasa değerinin 327.031.100 TL olduğu tespit edilmiştir. Şirketimizin projeden cari fiyalatlarla KDV dahil 114.460.885 TL gelir elde edeceği öngörülmektedir. Müteahhit ortağımız tarafından pazarlama ve satış işlemlerine başlanmıştır.
Daha fazla bilgi için: http://www.ostimprestij.com/home/index.html
PROJELER
İndirici Trafo Merkezi
Elektromekanik ve Otomasyon Projeleri
Ostim Prestij
Ostim Finans Merkezi
Akasya Termal Pojesi
Telekom Projesi
Gayrimenkul
Mekanik Mühendislik
Dış Ticaret Faaliyetleri
Enerji Santrali
Kobi Sanayi Ağı Projesi
OSP (Ostim Spare Parts)
Belediye Ekipmanları
Ayçiçek Yağı Tesisi
Konveyör Sistemleri
Çelik Tanklar
İnşaat Faaliyetlerimiz
Ostim Trafo Merkezleri
Alınteri Plaza
Hastane Kurulumu
Megacenter İmalat Kompleksi
Borusan İş Makinası Tamir, Bakım Merkezi
Beton Ekipmanları ve Yedek Parçaları
Eğitim ve Okul Malzemeleri
Raylı Sistemler
ATGV Lojman İnşaatı
Ostim Teknopark
Petrol ve Gaz
Alüminyum Enjeksiyon
Kızılcahamam Akasya Yatırım İnşaat A.Ş.
OSTİM ile ilgili yazı ve yorumları okudukça insana ilham geliyor. Orhan AYDIN dan Allah razı olsun. OSTİM in stratejik planlamasını yaparken çok çok stratejik düşünmüş. OSTİM in 5 ve 10 yıllık Stratejik planları içine Aşağıdaki projeler koymuş Bunlar bu plan içinde birer birer devreye alınacak.
- F-35E 5. Generasyon Savaş Uçağı. ABD li Lockheed Martin ile ortaklaşa.
- F-35 E nin Güç Motorları-Türbinler. Ingiliz Royce-Roll ile birlikte .
- S-400 Yüksek irtifa Hava savunma sistemleri Yerli üretimi. RF ROSTAM la birlikte
- TURKSAT-5 ve 6 uyduları.tamamen yerli
- ÇANAKKALE -1 MİLGEM Yerli Uçak Gemisi. Tamamen yerli
- ALTAY Tank Motoru . Ukraynalı STD3 Motoru geliştirmesi
- Bu Projelere yönelik Kalifiye İşgücü Temini ve Eğitimi
- Bu projelerde kullanılacak yazılım ( software) ürün ve hizmetleri.
- Bu Projelere Fiziki mekan ve Altyapı Tesislerinin hazırlanması.
10 yıl sonra OSTİM NASDAQ -100 İleri teknoloji endeksinde işlem görmeye başlayacak..OSTİM e yatırım yapan arkadaşlar çok çok şanslılar. Beklesinler. Sakın mallarını kaptırmasınlar..Bende almıştım bu senetten ama, yılbaşında hata edip sattım. Tekrar alacağım
Sağlıklı ve bol kazançlı günler…
6 YILLIK DÜŞÜŞ % -88 3 AYLIK GELEN KAR İLE BİRLİKTE TREND DÖNÜŞÜMÜ DİP ÇALIŞMASI İLE SAĞLANMALI, AYLIK MACD DİP ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR, AYLIK OBV DİP ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri