Sayfa 274/581 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1. 2-3 ay önceydi galiba ufak bir deneme yapmış çorbasını içmiştim şimdi yine bu trendin dibine değmiş yine ufak bir deneme yapsammı diye düşündürüyor fakat yorumlara bakılırsa çok çektirmiş yatırımcısına ilk çeyrekte karda açıklamış galiba ama yine trend dibini boylamış

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2. karel den bizi bilen bilir.. bu şirket karelin 1-2 aralığındaki süründüğü yılları hatırlatıyor bana... birkaç yıla o da karel gibi parlayacak sanırım...
    güzel yatırımları olan gelecek vadeden bir şirket.. nasip bakalım..yatırım tavsiyesi değildir..

3. Ostim Prestij
    Ostim Metro Durağı yanında bulunan Merkezi İş Alanı olarak imarlı 64544 Ada 1 Parsel üzerinde gerçekleştirilecek olan “Ostim Prestij†isimli projemizin inşaat ruhsatı 22 Şubat 2016 tarihinde alınmıştır.

Projemiz toplam 115.074 m2 inşaat alanına sahip olup bağımsız bölümlerin toplam alanı 70.604 m2’dir. Proje içerisinde tamamı zeminde 93 adet işyeri, 6 adet çok amaçlı salon, 258 adet ofis mevcut olup, 8 kattan oluşan 6 ofis bloku ve 2 kat kapalı otopark şeklinde projelendirilmiştir.

Mevcut arsanın 20807/29685’i (%70’i) Şirketimize, 8878/29685’i (%30’u) Ostim Vakfına aittir.

Şirketimiz, projenin % 70’i için hasılat paylaşımı sözleşmesi imzalamış (% 50’si Şİrketimize ait olacak) olup Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından yapılan değerlemeye göre piyasa değerinin 327.031.100 TL olduğu tespit edilmiştir. Şirketimizin projeden cari fiyalatlarla KDV dahil 114.460.885 TL gelir elde edeceği öngörülmektedir. Müteahhit ortağımız tarafından pazarlama ve satış işlemlerine başlanmıştır.

Daha fazla bilgi için: http://www.ostimprestij.com/home/index.html

4. PROJELER
    İndirici Trafo Merkezi
    Elektromekanik ve Otomasyon Projeleri
    Ostim Prestij
    Ostim Finans Merkezi
    Akasya Termal Pojesi
    Telekom Projesi
    Gayrimenkul
    Mekanik Mühendislik
    Dış Ticaret Faaliyetleri
    Enerji Santrali
    Kobi Sanayi Ağı Projesi
    OSP (Ostim Spare Parts)
    Belediye Ekipmanları
    Ayçiçek Yağı Tesisi
    Konveyör Sistemleri
    Çelik Tanklar
    İnşaat Faaliyetlerimiz
    Ostim Trafo Merkezleri
    Alınteri Plaza
    Hastane Kurulumu
    Megacenter İmalat Kompleksi
    Borusan İş Makinası Tamir, Bakım Merkezi
    Beton Ekipmanları ve Yedek Parçaları
    Eğitim ve Okul Malzemeleri
    Raylı Sistemler
    ATGV Lojman İnşaatı
    Ostim Teknopark
    Petrol ve Gaz
    Alüminyum Enjeksiyon

5. Kızılcahamam Akasya Yatırım İnşaat A.Ş.

6. OSTİM ile ilgili yazı ve yorumları okudukça insana ilham geliyor. Orhan AYDIN dan Allah razı olsun. OSTİM in stratejik planlamasını yaparken çok çok stratejik düşünmüş. OSTİM in 5 ve 10 yıllık Stratejik planları içine Aşağıdaki projeler koymuş Bunlar bu plan içinde birer birer devreye alınacak.

- F-35E 5. Generasyon Savaş Uçağı. ABD li Lockheed Martin ile ortaklaşa.
    - F-35 E nin Güç Motorları-Türbinler. Ingiliz Royce-Roll ile birlikte .
    - S-400 Yüksek irtifa Hava savunma sistemleri Yerli üretimi. RF ROSTAM la birlikte
    - TURKSAT-5 ve 6 uyduları.tamamen yerli
    - ÇANAKKALE -1 MİLGEM Yerli Uçak Gemisi. Tamamen yerli
    - ALTAY Tank Motoru . Ukraynalı STD3 Motoru geliştirmesi
    - Bu Projelere yönelik Kalifiye İşgücü Temini ve Eğitimi
    - Bu projelerde kullanılacak yazılım ( software) ürün ve hizmetleri.
    - Bu Projelere Fiziki mekan ve Altyapı Tesislerinin hazırlanması.

10 yıl sonra OSTİM NASDAQ -100 İleri teknoloji endeksinde işlem görmeye başlayacak..OSTİM e yatırım yapan arkadaşlar çok çok şanslılar. Beklesinler. Sakın mallarını kaptırmasınlar..Bende almıştım bu senetten ama, yılbaşında hata edip sattım. Tekrar alacağım
    Sağlıklı ve bol kazançlı günler…

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ODUN ADAM Yazıyı Oku
    OSTİM ile ilgili yazı ve yorumları okudukça insana ilham geliyor. Orhan AYDIN dan Allah razı olsun. OSTİM in stratejik planlamasını yaparken çok çok stratejik düşünmüş. OSTİM in 5 ve 10 yıllık Stratejik planları içine Aşağıdaki projeler koymuş Bunlar bu plan içinde birer birer devreye alınacak.

- F-35E 5. Generasyon Savaş Uçağı. ABD li Lockheed Martin ile ortaklaşa.
    - F-35 E nin Güç Motorları-Türbinler. Ingiliz Royce-Roll ile birlikte .
    - S-400 Yüksek irtifa Hava savunma sistemleri Yerli üretimi. RF ROSTAM la birlikte
    - TURKSAT-5 ve 6 uyduları.tamamen yerli
    - ÇANAKKALE -1 MİLGEM Yerli Uçak Gemisi. Tamamen yerli
    - ALTAY Tank Motoru . Ukraynalı STD3 Motoru geliştirmesi
    - Bu Projelere yönelik Kalifiye İşgücü Temini ve Eğitimi
    - Bu projelerde kullanılacak yazılım ( software) ürün ve hizmetleri.
    - Bu Projelere Fiziki mekan ve Altyapı Tesislerinin hazırlanması.

10 yıl sonra OSTİM NASDAQ -100 İleri teknoloji endeksinde işlem görmeye başlayacak..OSTİM e yatırım yapan arkadaşlar çok çok şanslılar. Beklesinler. Sakın mallarını kaptırmasınlar..Bende almıştım bu senetten ama, yılbaşında hata edip sattım. Tekrar alacağım
    Sağlıklı ve bol kazançlı günler…
    büyük şirketlerde CEO luk yapmış olan ORHAN AYDIN a da yakışan budur.

ev-araba-arsa ne varsa satalım buna yatıralım diyorsunuz.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443

6 YILLIK DÜŞÜŞ % -88 3 AYLIK GELEN KAR İLE BİRLİKTE TREND DÖNÜŞÜMÜ DİP ÇALIŞMASI İLE SAĞLANMALI, AYLIK MACD DİP ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR, AYLIK OBV DİP ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 274/581 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •