Sayfa 275/730 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375 ... SonSon
Arama sonucu : 5838 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    4200 lot var bende 479 maliyet. tek lot daha almam. ihtiyacım yok. başka kağıt alıyorum oradan çıkarırım. yani zaman kaybı olacak ne diyeyim. zararına versem 1 hafta sonra çıkmayacağı ne malum? kredili girmek tüm parayla girmek çok sıkıntı yaratır umarım azdır bu şekil girenler. stop lost yapmadık işte. 440 larda versem diye çok düşündüm ama kısmet..
    Benimde 2.84 maliyet 8000 bin lot var! Bu saatten sonra stop zor artık. G.te giren girdi. Bundan ötesi iflas artık zaten! Fino köpeği p.ç
    Tez zamanda sülalenizi....

2. Değerli Kaderdaşlar... O zaman, muhtemel ki şampiyonluk tamamen hayal olduğunda 2,xx ler çok uzak değil diyebilir miyiz?

3.  Alıntı Originally Posted by burarc Yazıyı Oku
    3.30 da ve 3.52 de teknik destek olduğunu düşünüyorum. Oraları da rahat görür gibi
    BİST in en karaktersiz ve kötü yönetilen borsa hissesine devam eden var mı? bedelli ne zaman yapacaklar merakla bekliyorum. beşiktaşın şampiyonluk şansı yüzde 5 bile değil ama olsalar da 5 i göstermezler. çünkü hisse fikret başkanın bildiği 3-5 uyanığın elinde meze olmuş.

4.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    4200 lot var bende 479 maliyet. tek lot daha almam. ihtiyacım yok. başka kağıt alıyorum oradan çıkarırım. yani zaman kaybı olacak ne diyeyim. zararına versem 1 hafta sonra çıkmayacağı ne malum? kredili girmek tüm parayla girmek çok sıkıntı yaratır umarım azdır bu şekil girenler. stop lost yapmadık işte. 440 larda versem diye çok düşündüm ama kısmet..
    1 e 1 aynı durumu yaşıyoruz. ortalama miktar vs hepsi aynı. en büyük kızgınlığım herşey ortadayken şubatbaşı cenk satılırken 4.4 dan kaçmamam

Herkese geçmiş olsun,zararda olan kardeşlerim elbet bugünlerde geçer..Burada insanlar üzülürken bazılarının adete sevinç naraları atması maalesef her topikte var..YTD

6. Abi deli gibi aciga satis yapiyo iyi aile cocuklari, yalniz benim anlamadigim alici kim...is yatirim ve citi ise kendi kendileri zaten, bir cepten oteki cebe misali...birileri takas atabilirmi lutfen?

7. Fiko dan katar'a gitti diye sponsor haberi beklerken o gitti Beko dolap yaptı diye resim attı instegrandan bjkbye hayırlı olsun dedi ya la

8.  Alıntı Originally Posted by Sunnyfunny Yazıyı Oku
    Abi deli gibi aciga satis yapiyo iyi aile cocuklari, yalniz benim anlamadigim alici kim...is yatirim ve citi ise kendi kendileri zaten, bir cepten oteki cebe misali...birileri takas atabilirmi lutfen?
    3,66\3,74 arası 1,259 mlyn açık satış var bunu almak için basdikca bastı

Sayfa 275/730 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •