Keþke yeryüzündeki bütün haksýzlýða uðramýþ iyi yada kötü herkesin hakettiði verilse..Ýçim yanýyor hani,Me söylesem yetmez
CASPER_VIA_M1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keþke yeryüzündeki bütün haksýzlýða uðramýþ iyi yada kötü herkesin hakettiði verilse..Ýçim yanýyor hani,Me söylesem yetmez
CASPER_VIA_M1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Imtiyazli hisse uygulamasý olduðu surece daha çok beklersiniz
Devleti yöneten müslüman kardeþlerimiz kul hakký yemediklerini çok adaletli adil hakkaniyetli olduklarýný her fýrsatta dile getirirler kasým kasým kasýlarak kendilerini överek biz hiç göremedik 18 yýldýr oy vermemize raðmen ha bu gün düzelirler ha yarýn düzelirler diye bekledik durduk ama nafile beklemiþiz çünkü bu süreç içinde hýrsýz dolandýrýcý sözde iþadamlarýna sürekli soydurdular bizi kimlermi onlarýn bir kaç ahlaksýz hayasýz olanlarýný sayayým size; Mücahit Ören (ihlas holding),Ali çavuþoðlu ve kardeþleri (ÇBS Printaþ ve boya),Latif ve Yaþar Ünal(Ünal Tarým Ürün),Þevket Aksoy ve Ragýp Arsan (Lio Yað Sanayi) bunlar benim bildiklerim ve beni yaklaþýk 350 bin dolar'a yakýn zarara uðratan iblisler bunlar gibi daha yüzlerce þirket ve iþadadamcýðý var ama malesef korunuyorlar görmezlikten geliniyorlar..Ak parti ve Mhp'ye bundan böyle benden oy yok baþkalarýný bilemem bunlarla hem hem maddi ,manevi ve saðlýðýmý kaybettim vatandaþlýk hakkým haram olsun..
Ýçime su serptin kardeþ
Dediðin gibi, önce cunta hallolsun, yok 15 temmuz bunlarý haklý çýkardý, yok yok baþkan olmadan düzelmez, ah þu lozan antlaþmasý yok mu ...
Oy verip ikna yoluyla verdirdiðim için tövbeler olsun insanlýk için de af diliyorum.
SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardes senin jip yine zamlandi 😉
Sizlerede Ihlastan kvkk bilgilendirme onay mesajý geldimi?
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri