Sayfa 275/1001 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

1. Bir müstakil ev yapıyorum ruhsatlı, bitmek üzere.
    SGK ya gittim çalışan işçileri göstermem gerekiyormuş, siz değil muhasebeci gelsin dediler. Alışmışlar muhasebecinin hazırladığı evrağı onaylamaya, kendileri evrak hazırlamayı ya bilmiyorlar, yada uğraşmak istemiyorlar, orayı geçtik
    Aski ye gittim beton büz ile foseptik yapılmazmış, atık su toprağa karışırmış, 3x2 beton yapacaksın dediler, dedim burası dolunca çeken vidanjör uzayamı dökecek atıl suyu, yazıl değilmi bahçeyi 6m2 betonla öldürüyorsunuz, ayrıca beton büz kanalizasyon gelince çıkarılır, sizin demir ve betonla yaptırdığınız kalıcı zarar veriyor çevreye dedim, yönetmelik öyle dediler, Ayetmiş gibi, orayıda geçtik
    Belediyeye gittim olanları anlattım, siz niye iskan almaya uğraşıyorsunuz, zaten yapı ruhsatınız var, süresi dolunca bi 5 yıl daha yenilersiniz dediler.

Kısacası bu ülkede kanun ve nizama uygun yapmak başınıza büyük dert, kaçak yapanlar en karlı olanlar. İskan almaya kalkarsanız, Mimardan, muhasebeciye, belediyeden, askiye herkes sizi öpmek için bekliyor. Almamanız için de her şeyi yapıyorlar

Emeklilere ödenen bayram ikramiyesi 2000 TL’ye yükseltildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

HÜDA PAR'dan ittifak açıklaması... Yapıcıoğlu: "Seçime AK Parti listelerinden gireceğiz."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Seçimlere 51 gün kala iç siyasette ittifak adımları tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz günlerde herhangi bir ittifaka katılmayacaklarını belirterek Erbakan'ı Cumhurbaşkanı adayı göstereceklerini açıklayan Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'na katılmaya karar verdi.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın saat 17.30'da açıklama yapması bekleniyor.

Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı’na katıldı.

Siyasetten nefret eder oldum.

Omurgasız siyaset.

Buna sağ dahil solda

hdp de dahil silahlı örgüt arkalarında ,özgürlükçü demokratik ve kırmızı gülcü(karanfilde olur) barış güvercinleri yahu.

Erbakan da cukkacı çıktı.Ne aldı acaba?

Siyasal islamcılar güvenilmez olduklarıda ayyuka çıktı nirvana yaptı yalanlarda.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,808
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    HÜDA PAR'dan ittifak açıklaması... Yapıcıoğlu: "Seçime AK Parti listelerinden gireceğiz."
    Artık maide 33 ayetini uygularlar rahatlıkla seçilirlerse,çapraz domuz bağı ile insanları diri bağlıyarak gömen tarikat bunlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,808
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Emeklilere ödenen bayram ikramiyesi 2000 TL’ye yükseltildi

Sayfa 275/1001 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları