“BUNU DÝYEN BEN DEÐÝLÝM”
Altaylý, yazýsýnda þu ifadeleri kullandý:
"Kerem Kýnýk'ýn orada hala orada oturmasýna izin vererek kurumu bitiren ben deðilim. Gökbakar da deðil. Kýzýlay’a kan baðýþý yapmayýn, bu Kýzýlay’a kan baðýþý yapýlmaz diyen de ben deðilim. Bunu televizyonda ilk söyleyen kiþi Murat Bardakçý’dýr.
“DURUM TAM TERSÝ”
Yeni Cumhurbaþkanlýðý Kültür ve Sanat Politikalarý Kurulu üyesi olan ve sizi besleyen iktidardan yana olduðunu saklamayan kiþidir. Ama sizin gibi satýlýk olmadýðý için, yanlýþa da yanlýþ deme cesaretini göstermiþtir. Ben ise Murat’a “Haklýsýn ama kan iþi ayrý Kýzýlay’a kan baðýþý yapmaya devam edelim” diyen kiþiyim. Yani durum size söyletilenin tam tersi.
“KANSIZ OLDUÐUNUZ ÝÇÝN BÝZDEN ÝSTÝYOR”
Siz satýlýk pislikler ve sizi havlatanlar... Tweet atacaðýnýza kan baðýþý yapsanýz zannederim Kýzýlay’ýn kan sorunu ortadan kalkardý. Sizin tasmanýzý elinde tutan kiþi ya da kiþiler size para verip tweet attýracaðýna, para verip her þeyiniz gibi kanýnýzý satmanýzý da saðlayabilirdi. Ancak zannederim sizin kansýz olduðunuzu bildikleri için küfür dolu tweet’i sizden, kan baðýþýný ise bizlerden istiyor."
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/f...ar-653735h.htm

Yer Ýmleri