Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

Ýþlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Sayfa 276/703 ÝlkÝlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon
Arama sonucu : 5657 madde; 2,201 - 2,208 arasý.

Konu: HEKTS - Hektaþ Ticaret

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Güzel yaklaþým.
    aslýnda bu ara hektaþ dahil çoðu borsacýnýn aklýnda çýkýp 6-12 ay vadeliye geçip hisseye geri döneyim mi düþüncesi var.

Peki piyasa herkese bu arbitajý yedirir mi? hep kötülerým ama hekts tahtacýsý bile belli bir noktada izin vermez diye düþünüyorum, yoksa þu an herkes teoride çýkýp 1 yýl sonra lotunu %50 artýrabilir. mümkün mü?

Alýntý Originally Posted by ric Yazýyý Oku
    2025 e kadar cacýða hýyar olmaz mý demiþ þirketi ziyaret eden arkadaþ ??

2025 e kadar o da þirketin dediði diyelim 16 ay var desek her ay %3 enflasyondan %50 zaten kafadan para eriyecek demektir

Buna birde %50 risksiz faiz fýrsat getirisinden olmayý eklersek çýktý mý zarar suya sabuna dokunmadan %100 e

O da hisse düþmez yerinde kalýrsa hani

Eee birde bu 16 ay boyunca gelecek 5 bilançonun þirketin kabarýk borçlarý yüzünden yazacaðý deli gibi faiz-kur vs finansman giderlerini hesaba katarsak hisse nasýl yerinde kalacak ????

Ben bilmem sadece aklýma takýlanlarý yazdým, Siz deðerli Hektaþi kardeþler elbet daha doðrusunu bilirsiniz.

Þimdi yýrtýk bir yerden biri çýkarda ''heyyy babalýk bu hektaþiler daþ mý yesin'' derse, baþka bir cinste çýkýp ona mukabil ''geçmiþte yediklerine saysýnlar'' derse ben ne derim ??

En iyisi bu tür haraþosu bol muhabbetlere bulaþmadan uzayayým be yaaaa

Hepinizi öpüyorum, sýkmayýn canýnýzý. Önleminizi alýn!

2.  Alýntý Originally Posted by ric Yazýyý Oku
    Hepinizi öpüyorum, sýkmayýn canýnýzý. Önleminizi alýn!
    Önlemimizi nasýl alalým abi? Hepsini satýp vadeliye koysak, yýllýk net %40 faiz verse, 21 liradan satýp 21 lira + %40 = 29,4 lira hisse deðerine ulaþmýþ olacaðýz 1 yýl sonra. Bu hisse bu bilançolarla 1 yýl sonra bugün 29.4 lira olur mu yoksa daha düþük/yüksek mi olur Allah bilir.

O diil de ufak ufak Alarko alýyordum o da patladý. Tarým þirketleri tuhaf, yaðmur yaðdý, dolu vurdu, kýraðý çaldý, kuraklýk geldi, çekirge bastý, sel vurdu derken bi bakýyosun o yýl sýfýra sýfýr çekiyorsun çiftçiler gibi.

Bistin kralý Frotoya geçelim desek 2024 otolar için zor olacak deniyor.

Enerciiiiilere geçsek hepsi en tepelerde zaten.

Bu þirketin böyle olmasýnda, faka basmasýnda emeði geçen herkesin ta amk. Yemek nasip olmasýn hiçbirisine.

HEKTS - Hektaþ Ticaret

Alýntý Originally Posted by Oralet_Osman Yazýyý Oku
    Önlemimizi nasýl alalým abi? Hepsini satýp vadeliye koysak, yýllýk net %40 faiz verse, 21 liradan satýp 21 lira + %40 = 29,4 lira hisse deðerine ulaþmýþ olacaðýz 1 yýl sonra. Bu hisse bu bilançolarla 1 yýl sonra bugün 29.4 lira olur mu yoksa daha düþük/yüksek mi olur Allah bilir.

O diil de ufak ufak Alarko alýyordum o da patladý. Tarým þirketleri tuhaf, yaðmur yaðdý, dolu vurdu, kýraðý çaldý, kuraklýk geldi, çekirge bastý, sel vurdu derken bi bakýyosun o yýl sýfýra sýfýr çekiyorsun çiftçiler gibi.

Bu þirketin böyle olmasýnda, faka basmasýnda emeði geçen herkesin ta amk. Yemek nasip olmasýn hiçbirisine.
    Mogan Enerji Arz edilecek tavaný bozup dengelendiðinde ne var ne yok asýlmak gerek.

Yatýrýmlarý büyük RES JES HES dalýnda satýþ derdi yok biraz borcu var tam sormadým.

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    Burada yapýlan paylaþým yazýlan bilgi yorum ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.

4.  Alýntý Originally Posted by 111222333 Yazýyý Oku
    Paylaþým için teþekkürler

2025’te meyveler alýnacaksa

2024’te bunun fiyatlanmasý lazým
    Yemezler artýk onu, eskidendi o. 2025 i görmeden kimse girmez artýk buna kolay kolay. Artýk sýra Hektaþta, biz donumuza kadar para verdik ona, para peþin kýrmýzý meþin. Gerçi tay öpüldüðü çayýrý özlermiþ diye de bi atasözü var elbet geri döner satanlar da bir gün.

Alýntý Originally Posted by Bay_Ballý Yazýyý Oku
    Mogan Enerji Arz edilecek tavaný bozup dengelendiðinde ne var ne yok asýlmak gerek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    Çok riskli abicim öyle yeni yetme hisseler ama risk alýnmadan da para kazanýlmýyor. Yani o tür hisseye tüm hektaþlarýný satýp girebilecek bi çýlgýn barsa helal olsun ne diyem.

5.  Alýntý Originally Posted by Oralet_Osman Yazýyý Oku
    Çok riskli abicim öyle yeni yetme hisseler ama risk alýnmadan da para kazanýlmýyor. Yani o tür hisseye tüm hektaþlarýný satýp girebilecek bi çýlgýn barsa helal olsun ne diyem.
    hocam sen piyasa degeri 5 milyar dolari gecmis, operasyon yemis bi hissede onlarca defa cikis firsati vermis olmasina ragmen beklemis adamsin, riskin kralini alip zarar etmissin bundan daha buyuk risk mi olur.

6.  Alýntý Originally Posted by Oralet_Osman Yazýyý Oku

Osman'ým,

Haddimizi aþýp ilk koyu kýsýmdan baþlayacak olursak

10k metre tüpsüz dalýþ esnasýnda kaçýnýlmaz olarak vurgun yediniz. Þimdi düþünüyorum dalgýçlarý vurgun yedikleri zaman basýnç odasýna alýp saatlerce tutarak tedavi ediyorlar. Demek ki burada size lazým olan ilk þey yediðiniz vurgun oranýnda bir basýnçlý odaya girmeniz olacaktýr.

Gelelim ikinci kara kýsma,

Bu da ilk koyu kýsmýn cevabý olabilir mi acaba dersin ?

Öyle ya siz vurgunu neden yediniz ? Tabiri caizse borsada 1 e 100 kredi kullanan birine ortak oldunuz. O patladý sizi de yanýnda götürdü. O halde ters manyel ile düþünürsek bu hikayeye 1 e 100 borç ile yatýrým yapana deðil 100 kendi parasýyla/öz kaynaðýyla yatýrým yapan birine ortak olmak olacaktýr. Bahsini ettiðin sonu ko ile biten þirket bunun için doðru mudur ben bilmem, ilave olarak ''patladý'' dediðin için þunu da söyleyeyim; Öz kaynaðý ile iþ yapan, yaptýðý iþlerde de ciddi para kazanan biri asla patlamaz. Oluþan ya da oluþturulan algýnýn iþler ile ters orantýlý olduðunu ve kasti yapýlma ihtimalini gözünden kaçýrýp algýya kapýlma diyeyim gerisini sen anla!

Gelelim sýrada ki koyu kýsma,

Derleeeer derlerrr, aðýzlarý da g.tleri gibi hiç durmaz hep derler. Son 2 çeyrekte önce Avrupa resesyona girecek, ihracatý düþecek dediler ne Avrupa resesyona girdi ne de F'nun ihracatý düþtü, Baktýlar resesyondan fayda yok rotayý Çin e çevirdiler, Çinliler bunlarý batýraceahhh zart zurt demeye baþladýlar koroca..Þu son 1 haftadýr Tesla baþta büyüklerin batarya yatýrýmlarýný yavaþlatma/durdurma kararlarý ard arda gelmeye baþladý derken F&K da direkt iptal edip beklemeye geçtiðini açýkladý, derken az önce bataryacý/alektrikçi bir þirketin battýðý haberi geldi....Bizim Çin severler dün F ile hafta sonu baþak geçiyorlardý bugün son iflas haberi akabinde ''gardaþ yoksa bu alektrik iþinde çok mu gaza geldikte F a ve diðer büyüklere salladýk'' demeye baþladýlar..Vesselam bu inbeler her daim her þeyi derler, iþ bu kulak týkacýný zinhar yanýndan ayýrmayasýn!

Gelelim son koyu kýsma,

Al benden de o kadar, zamanýnda burada çok yazmak istesem de sadece bilançolar geldikçe o da çok dikkatli bir dille uyarýlarýmý her defasýnda yazdým. Ama kardeþim ortamda öyle bir zehir püskürtücüler vardý ki mazallah ben dahi maskesiz girsem 5 dk da kafayý bulup hektaþi olabilirdim. Birde giriþ kapýsýnda hektaþi zebaniler üst aramasý içerde de hektaþi ajanlarý sorgulama yapar hektaþi gerillalarýda en ufak ters falsonda infaz ederler idi.

Bir çýkýþ yolu muhakkak vardýr Allah'ýn izniyle!

Vesselam
    Az insan çok huzur

7.  Alýntý Originally Posted by ric Yazýyý Oku
    Osman'ým,

10k metre tüpsüz dalýþ esnasýnda kaçýnýlmaz olarak vurgun yediniz. Þimdi düþünüyorum dalgýçlarý vurgun yedikleri zaman basýnç odasýna alýp saatlerce tutarak tedavi ediyorlar. Demek ki burada size lazým olan ilk þey yediðiniz vurgun oranýnda bir basýnçlý odaya girmeniz olacaktýr.

Öyle ya siz vurgunu neden yediniz ? Tabiri caizse borsada 1 e 100 kredi kullanan birine ortak oldunuz. O patladý sizi de yanýnda götürdü. O halde ters manyel ile düþünürsek bu hikayeye 1 e 100 borç ile yatýrým yapana deðil 100 kendi parasýyla/öz kaynaðýyla yatýrým yapan birine ortak olmak olacaktýr. Bahsini ettiðin sonu ko ile biten þirket bunun için doðru mudur ben bilmem, ilave olarak ''patladý'' dediðin için þunu da söyleyeyim; Öz kaynaðý ile iþ yapan, yaptýðý iþlerde de ciddi para kazanan biri asla patlamaz. Oluþan ya da oluþturulan algýnýn iþler ile ters orantýlý olduðunu ve kasti yapýlma ihtimalini gözünden kaçýrýp algýya kapýlma diyeyim gerisini sen anla!

Derleeeer derlerrr, aðýzlarý da g.tleri gibi hiç durmaz hep derler. Son 2 çeyrekte önce Avrupa resesyona girecek, ihracatý düþecek dediler ne Avrupa resesyona girdi ne de F'nun ihracatý düþtü, Baktýlar resesyondan fayda yok rotayý Çin e çevirdiler, Çinliler bunlarý batýraceahhh zart zurt demeye baþladýlar koroca..Þu son 1 haftadýr Tesla baþta büyüklerin batarya yatýrýmlarýný yavaþlatma/durdurma kararlarý ard arda gelmeye baþladý derken F&K da direkt iptal edip beklemeye geçtiðini açýkladý, derken az önce bataryacý/alektrikçi bir þirketin battýðý haberi geldi....Bizim Çin severler dün F ile hafta sonu baþak geçiyorlardý bugün son iflas haberi akabinde ''gardaþ yoksa bu alektrik iþinde çok mu gaza geldikte F a ve diðer büyüklere salladýk'' demeye baþladýlar..Vesselam bu inbeler her daim her þeyi derler, iþ bu kulak týkacýný zinhar yanýndan ayýrmayasýn!

Gelelim son koyu kýsma,

Al benden de o kadar, zamanýnda burada çok yazmak istesem de sadece bilançolar geldikçe o da çok dikkatli bir dille uyarýlarýmý her defasýnda yazdým. Ama kardeþim ortamda öyle bir zehir püskürtücüler vardý ki mazallah ben dahi maskesiz girsem 5 dk da kafayý bulup hektaþi olabilirdim. Birde giriþ kapýsýnda hektaþi zebaniler üst aramasý içerde de hektaþi ajanlarý sorgulama yapar hektaþi gerillalarýda en ufak ters falsonda infaz ederler idi.

Vesselam
    Estaðfirullah abi haddini aþmak ne demek, þeref verdin yorumunla.
    Her gün buraya gelip "ehehehe ben demiþtim size böyle olacaðýný zuhahaha dinlemediniz beni" diyen zýrtapozlara bizim sitemimiz, senin gibi efendice, yol gösterici yazý yazanlar baþýmýzýn tacýdýr.

Teþhisi doðru koyduk, iþ geldi tedaviye. Tedavi zorlu bir süreç, ha deyince düzelmeyecek bizim portföyler.

Allah yardýmcýýmýz olsun ne diyim, bulacaz artýk bi hal çaresi.

8. RÝC hocayý EREGL paylaþýmlarýndan ötürü çok taþlamýþ kýzmýþtým.

Adam haklý çýktý.

HEKTÞ konusunda da haklý.
    Adam iþi biliyor.

Alýntý Originally Posted by ric Yazýyý Oku
    Osman'ým,

Gelelim son koyu kýsma,

Vesselam

Sayfa 276/703 ÝlkÝlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •