Hemen hemen dedim.
Dönen varlıkların tamamı 179,8 milyar lira. Dönen varlıklarlardaki diğer kalemler de düşünülürse tamamen sıfırlıyor...
Borçların toplamını yanlış yazmışım. Dönen varlıklar 179 milyar. Borçların toplamı 172 milyar....
(Stoktaki malların bilançoda rayiç değerinden değil de, maliyet değeri üzerinden göründüğünü düşünüyorum. Bilen birisi söylerse öğrenmiş oluruz)....
Son işlem gününde 47,60 TL seviyelerinde işlem gören Ereğli Demir Çelik için aracı kurumlar ortalama 59,90 TL hedef fiyat önerirken getiri potansiyeli yüzde 25,78 seviyesinde bulunuyor.
https://www.borsaningundemi.com/habe...e-2578-1823897
Faizler %50 iken,,%25.78 e kim talim eder.üstelik garantisi de yok.
%24 daha düşecek de,ancak başabaş olacak.Yine cazip olmaz.
Yukarıdaki hedef fiyata göre 23 tl lere düşmeli ki (yarı yarıya) beklemeye,risk almaya deysin,,aksi halde hisse büyüklerin oyuncağı olmaktan kurtulamaz.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
https://www.borsaningundemi.com/habe...kli-mi-1823861
Bu da çok güzel bir makale,,,dikkate alınmayacak gibi değil.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Ne oldu da hisse bugün %1 den fazla aşağıya geldi? 3. çeyrekte 800 milyon TL net kar açıkladı şirket. Beklenti zarar açıklaması üzerineyken 800 milyon kar geldi. Süper rakam ama hisseyi olumsuz etkiledi. Yoksa millet artık ertelenmiş vergi giderinin bilançoda gelir olarak gösterildiği mi fark etti? TR'deki yatırımcıkarın %99 unun bilanço özürlü olduğuna inanıyordum ama demek ki oran bundan düşükmüş, millet artık bilançodan anlıyor. 9 aylık 10.8 milyar TL lik net karın 4 2 milyar TL sinin yani %40 ının ertelenmiş vergi gideri olduğunun farkına vardı herhalde.
3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.
3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.
Yer İmleri