Tekrar long açtım(az önceki kapama içime sinmedi)..maliyet 10-20 puan azaldı...dur bakayım....11.000 stoplos
Yokluğumda destek atın...120 puan kardan zarara girmeyeyim.
müsait yere stoploss koyup-gidiyorum..
Tekrar long açtım(az önceki kapama içime sinmedi)..maliyet 10-20 puan azaldı...dur bakayım....11.000 stoplos
Yokluğumda destek atın...120 puan kardan zarara girmeyeyim.
müsait yere stoploss koyup-gidiyorum..
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
pıst 100 de bugun 12 de gelen pımco ve sımsek güzellemesi ile birazda teknik olarak yukarı hareket yapıldı.Saatlikler aşağı kesmişti şuanda 240 dk larda ortalamalarda karar aşamasındalar ben yukarıda dolar bazlı gidicek yerimizin az olduğunu düşünüyorum bu yüzden küçük düzeltmelerle aşağı yönlü dün belirttiğim bantları bekliyorum
FORMASYON AVCISI 53
Turizmde kalabalık sorunu yok bence thy veya pegası etkilemez.
Turizmde daha çok millet artık airbnb tutmuş ya da her şey dahil otel tutmuş dışarı çıkıp 700 liraya makarna yemiya.
hee hattı zatında bu bir sorun mudur tartışılır.
20 dolar makarna dersen turis de yemez bunu ya da zor yer. Misal abedeli için bigmac 7.5 dolar onla kıyaslasa
adam vat dı fak diye mırıldanabili.
Beklenen turist yok Avrupa maçları etkiledi Agustosta gelirmi bilemem , diğer bir konu Türkiyenin diğer tatil bölgelerine göre pahalı olması herşey dahil olsa bile albenisi az oluyor , en büyük nedenlerden bir tanesi doların askıda kalması , diğer neden THY nın eş dost kafasıyla yönetilmesi .
levent gültekini dinle tarikatlara verilen bilet vs bir sürü hikaye
FORMASYON AVCISI 53
Sise den daha kötü bir kağıt soyleyin
Yer İmleri