Sayfa 277/981 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: Viop LVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Tekrar long açtım(az önceki kapama içime sinmedi)..maliyet 10-20 puan azaldı...dur bakayım....11.000 stoplos

Yokluğumda destek atın...120 puan kardan zarara girmeyeyim.

müsait yere stoploss koyup-gidiyorum..

2.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku

o sayfa gözükmüyor.
    bim ve tcell'in beta arttı.
    önümüzdeki zaman diliminde faiz indirimi hikayesi başlamadan ağırlık olarak 2. sıraya geçicek hazırlık yapılıyor thy tutizm böyle giderse 3-4 düşer yukarıdaki ağırlık sırası değişicek 2 ay önce bu oyun hatırlarsan thy , tup sat bım,telokominasyon al yaptılar
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. pıst 100 de bugun 12 de gelen pımco ve sımsek güzellemesi ile birazda teknik olarak yukarı hareket yapıldı.Saatlikler aşağı kesmişti şuanda 240 dk larda ortalamalarda karar aşamasındalar ben yukarıda dolar bazlı gidicek yerimizin az olduğunu düşünüyorum bu yüzden küçük düzeltmelerle aşağı yönlü dün belirttiğim bantları bekliyorum
    FORMASYON AVCISI 53

4. Turizmde kalabalık sorunu yok bence thy veya pegası etkilemez.

Turizmde daha çok millet artık airbnb tutmuş ya da her şey dahil otel tutmuş dışarı çıkıp 700 liraya makarna yemiya.

hee hattı zatında bu bir sorun mudur tartışılır.

20 dolar makarna dersen turis de yemez bunu ya da zor yer. Misal abedeli için bigmac 7.5 dolar onla kıyaslasa

adam vat dı fak diye mırıldanabili.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pıst 100 de bugun 12 de gelen pımco ve sımsek güzellemesi ile birazda teknik olarak yukarı hareket yapıldı.Saatlikler aşağı kesmişti şuanda 240 dk larda ortalamalarda karar aşamasındalar ben yukarıda dolar bazlı gidicek yerimizin az olduğunu düşünüyorum bu yüzden küçük düzeltmelerle aşağı yönlü dün belirttiğim bantları bekliyorum
    10600-650 bölgesine kadar gelir-gelebilir sanki $ bazlı kaça denk gelir bilemem (hemen bugün değil, ağustos başında). vur kaç ile long taşıyorum.
    özellikle bugün x30 12125 üstüne atarsa çoşar burası.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Turizmde kalabalık sorunu yok bence thy veya pegası etkilemez.

Turizmde daha çok millet artık airbnb tutmuş ya da her şey dahil otel tutmuş dışarı çıkıp 700 liraya makarna yemiya.

hee hattı zatında bu bir sorun mudur tartışılır.

20 dolar makarna dersen turis de yemez bunu ya da zor yer. Misal abedeli için bigmac 7.5 dolar onla kıyaslasa

adam vat dı fak diye mırıldanabili.
    Beklenen turist yok Avrupa maçları etkiledi Agustosta gelirmi bilemem , diğer bir konu Türkiyenin diğer tatil bölgelerine göre pahalı olması herşey dahil olsa bile albenisi az oluyor , en büyük nedenlerden bir tanesi doların askıda kalması , diğer neden THY nın eş dost kafasıyla yönetilmesi .
    levent gültekini dinle tarikatlara verilen bilet vs bir sürü hikaye
    FORMASYON AVCISI 53

7. Sise den daha kötü bir kağıt soyleyin

8.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Sise den daha kötü bir kağıt soyleyin
    petkm diyecem bozkurt gelecek
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 277/981 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •