Sayfa 277/281 İlkİlk ... 177227267275276277278279 ... SonSon
Arama sonucu : 2246 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    A şıkkı için bugün fake attı ama tutunamadı malesef elimizde kalanlarla idare edeceğiz.

B şıkkı 1974
    C şıkkı 1885
    D şıkkı 1518

Umarım b şıkkı destek olarak çalışır
    ne yiv kaldı ne de set....

2. 1840 dan da ekleme yaptım artık yeter da verip durma
    Hamdım Piştim Yandım

3. Kaşık böyle atılır, çapariden sonra. Yüzde 20 düştü yüzde 20-30 yükseldi. Çinekop kefal ne varsa. Bundan sonraki kısım ağ kısmı olur umarımda piyasaya ne oldu. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Devre kestikleri yeri aşmak lazım. Yük bindirmesi olan bölge. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5. Şimdi ürtkütmemek lazım. Ytd

6. 1885 üstüne atarsa c şıkkı tuttu bence
    Hamdım Piştim Yandım

7. Ne var ne yok sil süpür taktaci onuda mı ben öğreteyim
    Hamdım Piştim Yandım

8. Tavan olmamıştı ama tabanda olmadı.
    Bugünkü düşerkenki performans yükselirken olmamıştı. Millet ne sevinmiştir şimdi düştü diye, düzeltmede alıcı bulur dediydim, kanımca 3 satan 5 almıştır bugün belki daha fazlası. Ytd

Sayfa 277/281 İlkİlk ... 177227267275276277278279 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •