1840 dan da ekleme yaptım artık yeter da verip durma
Hamdım Piştim Yandım
Kaşık böyle atılır, çapariden sonra. Yüzde 20 düştü yüzde 20-30 yükseldi. Çinekop kefal ne varsa. Bundan sonraki kısım ağ kısmı olur umarımda piyasaya ne oldu. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Devre kestikleri yeri aşmak lazım. Yük bindirmesi olan bölge. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Şimdi ürtkütmemek lazım. Ytd
1885 üstüne atarsa c şıkkı tuttu bence
Hamdım Piştim Yandım
Ne var ne yok sil süpür taktaci onuda mı ben öğreteyim
Hamdım Piştim Yandım
Tavan olmamıştı ama tabanda olmadı.
Bugünkü düşerkenki performans yükselirken olmamıştı. Millet ne sevinmiştir şimdi düştü diye, düzeltmede alıcı bulur dediydim, kanımca 3 satan 5 almıştır bugün belki daha fazlası. Ytd
Yer İmleri