Sayfa 278/735 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon
Arama sonucu : 5877 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by cyber Yazıyı Oku
    Yüzde 40 ını 5,27 den satmıstım. 4,87 den doldurdum depoyu. Bu hissede beklenti var eyw arkadaslar da 2 aydır bu hissede olan biri olarak söylüyorumm cok fena speği var. Yedrmiyor kolay kolay. Bundan sonra çıkarsa yine aynı taktiği yapcam yoksa gördüğünüz gibi patnaj yaptryr serefsiz spek.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Satis guzel olmusta alim zayif olmus , guzel yerden satan birisi olarak gunun en dusugunden alabileceginizde kestirmen lazimdi bana gore.. neyse hayirli olsun biz mal gibi beklemeye devam %10 kardan %10 zarar dayiz ...yani reelde %20

2.  Alıntı Originally Posted by alsater Yazıyı Oku
    Satis guzel olmusta alim zayif olmus , guzel yerden satan birisi olarak gunun en dusugunden alabileceginizde kestirmen lazimdi bana gore.. neyse hayirli olsun biz mal gibi beklemeye devam %10 kardan %10 zarar dayiz ...yani reelde %20
    Ah su almayı da becersek patron olcaz da alımda sıkıntım var sabredemyz işte. Düşüş içün ise Sıkıntı yok takmayın kafanıza beklentisi olan kağıt nede olsa. bekleyen adam zarar etmez bu kağıtta bence.. Sabır.. Beklentiler nedir diyen olursa temettü var, karlılık iyi, mallarda stok artısı var, tekstilden Teşvik durumu ve de en önemlisi satıs durumu daha ne olsun.
    Bunların hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir..

Spek teşviğin ertelenmesi ile kağıtla iyi oynadı namissiz...

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bu hissede teşvik beklentisi yok. Ancak genel manada özellikle tekstil ihracatında kolaylıklar yapılması ( vergiler harçlar ulaşım desteği diplomatik hukuki destek v.s) Vakkoyu da olumlu yönde etkileyecektir. Yoksa şirkete özel bir teşvik olacağını zannetmiyorum.bugün çok talihsiz bir gündü. Hissenin ayarlarıyla fena oynandı. Bunu fırsat bilip yarın da pisleşebilirler. Bu hisseye inanan güvenen bekleyecek umudunu yitirenler ayrılacak.

Herkes kafasına göre bir şeyler yazıyor yok satış iptal oldu diye ama ortada bir şey yok...Bunlar hep spegin elemanları karaktersizin önde gidenleri...içimi dökeyim dedim biraz herkese iyi geceler...

6.  Alıntı Originally Posted by sayim_aydin_1988 Yazıyı Oku
    Herkes kafasına göre bir şeyler yazıyor yok satış iptal oldu diye ama ortada bir şey yok...Bunlar hep spegin elemanları karaktersizin önde gidenleri...içimi dökeyim dedim biraz herkese iyi geceler...

satış iptal oldu deniyorsa satış yakındır

Alıntı Originally Posted by omerfaruk Yazıyı Oku
    satış iptal oldu deniyorsa satış yakındır

Allahına kurban arkadaşım...[emoji2]

8.  Alıntı Originally Posted by sayim_aydin_1988 Yazıyı Oku
    Allahına kurban arkadaşım...[emoji2]

eyvallah;)

Sayfa 278/735 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •