Geçen gün konuştuğum teyzenin biri ben de 2018'de uyandım ülkenin her şeyini satmışlar dedi... Neyse en azından hala uyanabilenler var. Bir de hala hiçbir şey olmamış gibi devam edenler var. Çıkar telefonunu, geçinemiyorsanız geberin vs diye söylenenler...
2002-2008 arasındaki iyi dönem, bugünkü kötü dönemi hazırladı. Doğru o dönem dolar sabitti ama bu biz iyi olduğumuz için değil, elimizdekileri bir dolu yolsuzluk ile özelleştirdiğimiz için oldu.
Şimdi elimizde son kalanlar yap işlet devret, kanal İstanbul arsaları, yabancıya pasaport/ev satışı.
Bir şeyler balarabilmek için önce eğitimli işgücünü ülkeden gitmemeye ikna etmek gerekiyor. O da insanların fikir özgürlüğüne, yaşam tarzına müdahale etmemekle olur. Adalet ve hukukla olur. Astığım astık kestiğim kestik en çok ben bilirim şeklinde yönetilen ülkede geriye sadece yalakalar ve başka gidecek yerleri olmadığı için işini baştan savma yapanlar kalır.
2002'deki milli takımı hatırlıyorum. Bir de son 10-15 senedeki ruhsuz suratsız topçulara bakın.
Maddi manevi laylaylay hoo Türkiye sözü bu son dönemin eseridir. 23 Nisan'da CB koltuğuna oturan çocuk hayalinin doktor olup Alman vatandaşı olmak olduğunu canlı yayında söyledi. Bunlar bu ülkenin milli beraberliğine açılmış onarılması çok zor yaralardır.
Yer İmleri