Erbakan dededen sonra saadetin mirasını yer akp dende oy alır. Şimdiki amacı sadece 2-3 yıl mecliste seslerini duyurmak. Tv kerde haberlerde yer almak 3 yıl sonra kendi partisi saadet ve akp nin bir kısmı erbakanın etrafında toplanacaktır. %7-8 oy oranına sahip parti haline gelecektir
bir halt olacağı yok.
Gaffaın Okkanın ölümünde hizbullahın parmağı vardır,bu örgüt aka destek amaçlı girdi akda kabul etti,rtde milli dedi onlar için,çünkü çok sever tarikatçıları menfaati için her yola başvuruyor,çünkü varlığı ve kelleleri tehlikede,zaten iktidardan düştükleri an ilk davayı açacak olanlardan birisiyim,2010 senesinde kapatma davasının peşinden savcılığa suç duyurusunda bulunmuştum kabul etmemişti,daha önceleri buradan belirtmiştim...neyse bu örgüt başına bela olacak,nisan ayının içinde parti içinde huzursuzluk baş gösterecek biribirlerine girecekler,zaten bu örgüt parti içine girdikten sonra %2.5 onlarda oy kayıbına neden oldu,akın amacı güney doğuya hakim hizbullah,ne dümen paşindeler bilemiyoruz,pkk ve işid gibi çok tehlikeli,desticide bunu biliyor,zaten beyanlarından belli,,bohçalı menfaati için ses çıkarmıyor bekleyip görmek lazım !!!
İğrendim ben bu siyasetten.
Dim dik ATATÜRK yolundayım o kadarrr.
Bir tek ahlaklı,dürüst,mert ve adil kişi olmayacakmı.
ATATÜRK ilkeleri bağlamında bu kişi olmalı yahu.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri