Sayfa 278/1001 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

1.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Ahmet Özal Hayal kırıklığı Baba mirası buraya kadarmış.

Erbakan da ilerde böyle olacak.Miras yedi olarak bir dönem vekillik yapabilir ve kıyak emekli olabilir.
    erbakan hiç de sanıldığı gibi olmayabilir, akp erdoğan sonrası bölünür ve saadetin başındaki de yaşından dolayı bir yerde aks kesecektir, boş göle olta atmıyor sonuçta..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Kırşehir deki Erbakan temelleri daha sağlamdı yahu.

Bizim yola ataymışlar temeli.

3 metre kazıp ataymışlar yahu.
    Büyük düşünün .Bu temeller prefabrik .Kasada no papel.İl il gezecek.

Erbakan dededen sonra saadetin mirasını yer akp dende oy alır. Şimdiki amacı sadece 2-3 yıl mecliste seslerini duyurmak. Tv kerde haberlerde yer almak 3 yıl sonra kendi partisi saadet ve akp nin bir kısmı erbakanın etrafında toplanacaktır. %7-8 oy oranına sahip parti haline gelecektir
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    erbakan hiç de sanıldığı gibi olmayabilir, akp erdoğan sonrası bölünür ve saadetin başındaki de yaşından dolayı bir yerde aks kesecektir, boş göle olta atmıyor sonuçta..
    MHP nin başındaki zat yıllardır o hesabı yapıyor. Keza o hesabı yapan bir çok çakal var .Ona sıra gelene kadar. Sonuç olarak tüküdüğünü yalayarak ne olduklarını belli etmiştir. Bana bunları anlayacak seçmen lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    MHP nin başındaki zat yıllardır o hesabı yapıyor. Keza o hesabı yapan bir çok çakal var .Ona sıra gelene kadar. Sonuç olarak tüküdüğünü yalayarak ne olduklarını belli etmiştir. Bana bunları anlayacak seçmen lazım.
    seçmen dediğin kim yahu, üç beş yalama, çok ferasetli olduklarına inandırılmış milyonlar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,580
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    seçmen dediğin kim yahu, üç beş yalama, çok ferasetli olduklarına inandırılmış milyonlar..
    Gaffaın Okkanın ölümünde hizbullahın parmağı vardır,bu örgüt aka destek amaçlı girdi akda kabul etti,rtde milli dedi onlar için,çünkü çok sever tarikatçıları menfaati için her yola başvuruyor,çünkü varlığı ve kelleleri tehlikede,zaten iktidardan düştükleri an ilk davayı açacak olanlardan birisiyim,2010 senesinde kapatma davasının peşinden savcılığa suç duyurusunda bulunmuştum kabul etmemişti,daha önceleri buradan belirtmiştim...neyse bu örgüt başına bela olacak,nisan ayının içinde parti içinde huzursuzluk baş gösterecek biribirlerine girecekler,zaten bu örgüt parti içine girdikten sonra %2.5 onlarda oy kayıbına neden oldu,akın amacı güney doğuya hakim hizbullah,ne dümen paşindeler bilemiyoruz,pkk ve işid gibi çok tehlikeli,desticide bunu biliyor,zaten beyanlarından belli,,bohçalı menfaati için ses çıkarmıyor bekleyip görmek lazım !!!

İğrendim ben bu siyasetten.

Dim dik ATATÜRK yolundayım o kadarrr.

Bir tek ahlaklı,dürüst,mert ve adil kişi olmayacakmı.

ATATÜRK ilkeleri bağlamında bu kişi olmalı yahu.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

8.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    İğrendim ben bu siyasetten.

Dim dik ATATÜRK yolundayım o kadarrr.

Bir tek ahlaklı,dürüst,mert ve adil kişi olmayacakmı.

ATATÜRK ilkeleri bağlamında bu kişi olmalı yahu.
    giresunspora messi'yi transfer edersek şampiyon olabilir mi sizce..?
    atatürk'ü diriltip başa geçirebilsek sorunlar çözülür mü, biz düzelmedikçe hiç bir şey düzelmez..

Sayfa 278/1001 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •