Şirket değerlememde şu andaki fiyat biraz üstünde kaldı gibi.. INA'ya göre ise birazdaha aşağılarda bir fiyatı hakkettiğini düşünüyorum... Ama yatırımları ve borçları azalınca bire kaç dönem sonra ciddi sıçram ayapacağını düşünüyorum.
Şirket değerlememde şu andaki fiyat biraz üstünde kaldı gibi.. INA'ya göre ise birazdaha aşağılarda bir fiyatı hakkettiğini düşünüyorum... Ama yatırımları ve borçları azalınca bire kaç dönem sonra ciddi sıçram ayapacağını düşünüyorum.
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
3. çeyerek için karamsarım baz etkisiyle 4.çeyrek iyi bir bilanço bekliyorum inşalalh her iki bilançoda iyi olur tabi temennim bu yönde
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Ford Otosan gibi şirketlerde şahsen benim en önem verdiğim durum nakit akışıdır. Burda sorun görmediğim taktirde endişelenecek bir durumda görmem..
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Beklentinin çok altı temettüye rağmen fıkır fıkır. Ya birileri malda sıkıştı tahtayı canlı diri isteki tutup malı çakmanın derdinde yada 3Ç bilançoda iyi bir sürpriz yapacak.
İlk 6 aylık araç başına kar çok düşüktü. Umarım 3.çeyrek karlar yine 2000 euro üzerine çıkar. O zaman geleceği yine fiyatlama ya başlar.
Yer İmleri