global +9 olan kagıdın anasını son 1 saatte aglattı nerdeyse eksı kapadık yazıktır ya
global +9 olan kagıdın anasını son 1 saatte aglattı nerdeyse eksı kapadık yazıktır ya
Okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
serefsiz bunlar. bu havada geri gelmek ne caktılar malı
en iyisi yine kripto paralar bunlar serefsiz
Jant örneginden yola çıkarak gerek bryat ve gerekse alcar orta vade alımlarla düştükçe zamana yayarak toplanması gereken hisseler acele etmeden 1yıl vadeyi göze alarak.....
Unutmadım bilerek yazmadım onda bedelsiz beklentisi geçen sene genel kurulda patron böyle şeylerle ugraşmıyoruz gibi bir cümle sarf etti şirkete degerleme bile yaptırmıyor gübreden zarar ettigi halde o sektöre devam ediyor onun için malesef o patronla borsa performansınin yukarı olması zor
ortaklar nedir son durum? patron satışı vs var mı hisse de? buralardan bi tepki almalı diyorum artık!
Gördüğüm en ilginç topic burası. Düşer, çıkar, tavan yapar çıt çıkmaz 😂 iyi böyle
Yer İmleri