Sayfa 279/1006 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Eski bir istihbaratçıdan

Haberide çıkmış
    http://odatv.com/bakan-soylunun-oglu...0171200_m.html
    Olaylar metal yorgunluğun ötesini işaret ediyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. IMF de dijital para basmayı düşünüyormuş ve değeri SDR den farklı olabilirmiş.

http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...r/74000/74423/

IMF Başkanı Christine Lagarde'ın İngiltere Merkez Bankası tarafından düzenlenen forumda yaptığı açıklamalar heyecan yarattı.

The Wall Street Journal gazetesinde "Bitcoin'i unutun IMFCoin'i duydunuz mu?" başlığı ile yer alan habere göre IMF Başkanı Christine Lagarde, İngiltere Merkez Bankası tarafından düzenlenen forumda yaptığı konuşmada IMF'nin para birimi olarak da bilinen SDR'ın gelecekte üstlenebileceği dijital rolüne değindi.

Haberde Lagarde'ın açıklamalarının SDR'ın mevcut uluslararası paraların yerini alma ihtimalini ortaya çıkardığına yer verilirken IMF Başkanı'nın konuşmasında bu ihtimalin "abartı bir farazi" olmadığını ve IMF'nin bu duruma hazırlıklı olması gerektiğini söylediğine dikkat çekildi.

James Mackintosh imzası ile yayınlanan haberde SDR ya da IMFCoin'in ileride çok daha geniş kesimlerce para birimi olarak kullanılabileceği, uluslararası ticarettin bu para ile yapılabileceği ve bu sayede kur dalgalanmalarından ötürü ülkelerin gördüğü zararın önüne geçilebileceği belirtiliyor. Ayrıca IMF'nin dijital SDR'ı (IMFCoin) uluslararası bir para birimine dönüştürmesi durumunda bu paranın değerinin ise şu an olduğu gibi çeşitli para birimlerinin yer aldığı sepete göre belirlenmeyeceği kendine has bir değeri olacağı ifade ediliyor.

....
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. sn serkan 23 belediye başkanlarının görevden alınmasının akp ye ne faydası var,bunun arka planında ne var bilginiz veya yorumunuz var mı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Olaylar metal yorgunluğun ötesini işaret ediyor.
    Yazdım mı hatırlamiyorum ama soyluyla ilgili birseyler olabilecegini 1-2 ay önceden dusunmustum...

Tayyip Erdogan'a zarar veren, yanlis yonlendiren herkes kapi disari edilecek...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by guvence Yazıyı Oku
    sn serkan 23 belediye başkanlarının görevden alınmasının akp ye ne faydası var,bunun arka planında ne var bilginiz veya yorumunuz var mı.
    Duydugum birseyler var ama buraya yazilabilecek cinsten degil. Melih gökçek in akp ye ve ülkeye ne faydasi olmus ki görevde kalsin? Kadir topbaş ne yaptı?

her köşe başında bir üstad bir duayyen kimi der 110 bin kimi 120 bin borsayı ayağa düşürdüler. gazı vere vere sanırım çok insanı alıma soktular. bu s.soylu olayı bi patlak verirse o zaman ne yazacaklar bakalım..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

memleketet ilginç şeyler olmaya devam ediyor
    balıkesir belediye başkanının parti genel merkezinde söyledikleride yenilir yutulur şeyler değil
    bir halt olacağı yok.

8. Bazen iyimser oluyorum ,sonra bu Bizans oyunlarından ülke,çocuklar adına tedirginlik ötesi duygulara kapılıyorum.

Sayfa 279/1006 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •