Boşuna demiyoruz bunlar o.ç diye. Okuyorsunuz umarım yetkililer. Eserinizle gurur duyun. Ama ben satmıyorum.
SM-G531F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boşuna demiyoruz bunlar o.ç diye. Okuyorsunuz umarım yetkililer. Eserinizle gurur duyun. Ama ben satmıyorum.
SM-G531F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Has .......
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Para çıkışında THY'den sonra ikinci sırada...
y.t.d.
En kötü seneryo bitti bedelli tamamlandı biraz sancılı geçti ama hayırlısı olsun yön tahini artık piyasa nereye isterse ama aşağı ama yukarı herkesin gönlünce olsun güzel şeyler olsun inşallah.yatirm tavsiyesi değildir.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uşak seramik garip hareketleri olurdu ama hiç böyle hareketler yapmazdı.
Umarım daha kötüsü olmaz. 2000 yıllardan itibaren yapılan bedelsizlerin maliyeti 2.00 geçmiştir.
1994 yılında krizde beni kurtaran hisse olmuştu.
Tanışlar şirketi devamlı büyüttü. Fakat bu büyümeden yatırımcı hiç faydalanmadı.
O zaman neden şirketi devamlı büyüttüler (Büyürken hem bedelli hisse artışı ile
hemde kendi mallarını teminat göstererek bu işi yaptılar).
Çünkü Yurt içi satışları yapan şirket Uşak Seramik değil Tanışlar Seramik yapıyordu.
Hatta Yatırımcı ilişkilerindeki arkadaş bile Seramiği satan Tanışları kendi şirketleri
olduğunu belirtiyordu.
Yani süt verecek ineği sürekli besleyip büyütüp süt verimini artıyorlar.
Sütü başka şirket satıyor. Hayvan yaşlanıp fazla maliyetli olunca ölüme terk ediyorlar.
Umarım Uşakta yapılan yatırımlar doğru yerlere gider.
Bu kadar güzel üretimler yapan şirketler umarım daha iyi günler yaşar
Yatırım Tavsiyesi değildir.
Bence dibin dibi 2015-2016 yılında gördüğü 80-85 kuruş. Buraya gelince alirim, gelmezse almam. Ky sayısı gün geçtikçe artıyor. Bedelli bitti, zaten dip seviyelerde vs diye vagonları dolduran arkadaşlar var. Bu kadar ky varken ve hala trene biniyorken yukarı çekerler mı??? Alım yapacak arkadaşlar varsa parça parça alsın. İllaki yükselecek, bir bakmışsın tavan yapmış, bir bakmışsın taban her an herşey olabilir....
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen ne ayaksın ? önce açığa yakalananlar hissemi kiralamak istiyo dedin şimdi en kötü senaryo bitti diyosun, ne bitti sana söyleyeyim bu günkü 1.99 hareketi ve geri gelmesi ile operasyon bitti artık direnç belli 0,98 ile vedalaştım %10 zarar ilk defa bu kadar manipülasyonun sahibi tarafından yapıldığına şahit oldum şikayetimi ettim hisseye tedbir gelir incelemede herşey ortaya çıkar sende burada yok hissemi istediler yok kötü senaryo bitti ile aklınca manipülasyonu küçükten yap. Bu hisse anlık çıkışlar sonuca artık ,9 yolcusu sonrası ...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen ne ayak san bende ondanim sana mı soracaz birşey yazar ken ben bugün 3tane hisse zararına satıp buraya geldim sana mı ispat edecem buradandn da ama kar ederim ama Zarar lavuk bu işi yapıyor san kar zarar olacak.y.t.d
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri