Sayfa 28/639 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 217 - 224 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Ümit hocam anlıyorum iyi niyetlisiniz ama ben patronlardan umutlu degilim.haftaya bilanco dip not gelirse onlarda da çok pozitif şeyler olacağına inanmıyorum. Geçen yıl kredi yapilandirmasi haberini bekledik. Geldi de ne oldu...
    İş patron + speğin niyetine bakıyor...

Hocam zaman daraldı bilanço dipnotlari notları iyi gelir ise beklemeye değer gelmezse artık herkesin kendi tercihi...

Ya zararına çıkan olur ya yıllarca inatlasip bekleyen...

Bazen ters köşe yapabilirler o yüzden sadece kendi adıma iyimser bir şekilde çarşamba akşamını bekliyorum ...batmasini bekleyen benim için alacak meselesi çözülmez ise değişen bir şey olmaz...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

2. seddulbahir üstad varliginiz bize guc veriyor.neredesiniz...

3. Bizim kağıtta çoğu kişi memur sanırım. Hafta sonu hiç yazan yok mesai başlayınca da yazan çok. .����

4. kusura bakmayın arkadaşlar anlamadıgım kor havuz sistemi nasıl takip edeceğim benim aracı kurumum garanti bankası nasıl alan satanı göreceğim

Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app

5. Arkadaşlar işlem hacmine dikkat etmenizi isterim ...çok düşük kaldi pazartesi artış olmazsa çarşamba ya hüsran bizi bekler

6.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    seddulbahir üstad varliginiz bize guc veriyor.neredesiniz...
    İl dışındaydım,resmen koşturuyoruz kardeşim.Bir taraftan dipnotlar olumlu çok şükür diyorum,diğer taraftan yasal işlemlerle uğraşıyorum.Ciddi anlamda güven bunalımına girmişim,onu farkettim.

7. İşlem hacmi benim de içime sinmedi... İyi bir haber gelecekse mutlaka toplarlardi diye düşünüyorum...

8.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    İl dışındaydım,resmen koşturuyoruz kardeşim.Bir taraftan dipnotlar olumlu çok şükür diyorum,diğer taraftan yasal işlemlerle uğraşıyorum.Ciddi anlamda güven bunalımına girmişim,onu farkettim.
    Üstad dipnotlar ile ilgili olumlu ne gelişme var. Durum olumsuzsa üstümüze düşeni söyleyin bizde elimizi tasin altına koyalim

Sayfa 28/639 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •