Madem öyle neden bu denli sahipsiz hisseler... Bu işbank nevar neyok nıye süpürmüyor... Hepsi duyumdan ibaret galiba...biz söyleyip bizmi dinliyoruz yoksa.. Sonra olan ky ye olmasın yıne..
Madem öyle neden bu denli sahipsiz hisseler... Bu işbank nevar neyok nıye süpürmüyor... Hepsi duyumdan ibaret galiba...biz söyleyip bizmi dinliyoruz yoksa.. Sonra olan ky ye olmasın yıne..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
A hissesi icin en son ne kadar ISC verilmis ve verilen temettü miktarı ne kadarmış ve hangi yil
Birde a ve b nin farkı nedir ?
A bin kapsamı nedir b bin kapsamı nedir?
Yakamoz kardesim isa icin tahta derinliğini gorebilirmiyiz.bugun işlem olmuştu acaba,havaakindayinda takip edemedim bugun şuan alici varmı varsa kactan acaba
iş bankasındaki Atatürk hisseleri gündeme geldiğinden bu yana farklı görüşler dile getirildi,yazıldı. hatta Türkiye İş Bankası 17.Eylül.2018 günü https://www.isbank.com.tr/TR/hakkimi...E7E1idCol=4255 sayfasında açıklama yapma gereği duydu.
ISATR’nin Sermaye (Nominal Değer) i 1.000 ISBTR’nin Sermaye (Nominal Değer) i 29.000 ISKUR’un Sermaye (Nominal Değer) i ise 2.458 tl’sıdır. ISCTR’nin Sermaye (Nominal Değer) i 4.499.970.000 tl’sıdır.
bankanın yukarıda verdiğim linkteki açıklamasında “Bugün Banka hisselerinin %31,79’u halka açık olup, çoğunluk hissesi ise %40,12’lik bir oran ile Türkiye İş Bankası Mensupları Munzam Sandık Vakfı’na yani Banka çalışan ve emeklilerine, İş Bankalılara aittir. Atatürk hisselerinin oranı ise %28,09’dur.” denilmektedir.
buraya kadar her şey normal.
Atatürk hisselerinin %28,09 oranı içinde ısatr,ısbtr,ısctr,ıskur hisselerinin dağılımı nasıldır? diye bir soru sordum.
bakın neler buldum.
https://www.isbank.com.tr/TR/hakkimi...kumani2018.pdf
Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
Yer İmleri