Sayfa 28/377 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 3014 madde; 217 - 224 arası.

Konu: SAYAS - SAY Yenilenebilir Enerji Ekipmanları San. ve Tic. A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Contoso Yazıyı Oku
    Bahsettiğin o kaybı başka yerde yerine koymakmidir mantikli olan, yoksa burada dahada kaybetmekmidir ???
    Yerine aldığımız hissenin de düşmeye başlamayacağının ve sattığımız hissenin yükseliş trendine girmeyeceğinin garantisi varmı?

2.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Yerine aldığımız hissenin de düşmeye başlamayacağının ve sattığımız hissenin yükseliş trendine girmeyeceğinin garantisi varmı?
    Sayasin yükselme garantisi varmi ?

Sayas tan ayrildigimda X hissesi 1iken şu an 1.80... Yatırımcı ölü yatırımı geçte olsa anlayıp daha iyi bir yatirama yönelenmidir ???

Alıntı Originally Posted by Contoso Yazıyı Oku
    Sayasin yükselme garantisi varmi ?

Sayas tan ayrildigimda X hissesi 1iken şu an 1.80... Yatırımcı ölü yatırımı geçte olsa anlayıp daha iyi bir yatirama yönelenmidir ???
    Ben size yatırımcı dersi verme niyetinde değilim haddim de değil, siz benim yatırım anlayışımı sorguladığınız için cevap veriyorum. Her hangi bir şirket hisselerinin, şirketin temel verilerinde onarılamayacak bozulmalar olmadıktan sonra, her hangi nedenler dolayısıyla piyasa tarafından belli bir süre düşük değerleme üzerinden işlem görmesi, bana göre ''ölü'' yatırım değildir. Ha bütün veriler zamanla, bana bunun yanlış bir yatırım olduğu kanaatini verirse, o zaman da işi inatlaşmaya götürmeden gereğini yapar hisseyle vedalaşırım.

4.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Ben size yatırımcı dersi verme niyetinde değilim haddim de değil, siz benim yatırım anlayışımı sorguladığınız için cevap veriyorum. Her hangi bir şirket hisselerinin, şirketin temel verilerinde onarılamayacak bozulmalar olmadıktan sonra, her hangi nedenler dolayısıyla piyasa tarafından belli bir süre düşük değerleme üzerinden işlem görmesi, bana göre ''ölü'' yatırım değildir. Ha bütün veriler zamanla, bana bunun yanlış bir yatırım olduğu kanaatini verirse, o zaman da işi inatlaşmaya götürmeden gereğini yapar hisseyle vedalaşırım.
    arkadaşlar kusura bakmayın ama burayı çok farklı bir yere dönüştürdünüz!!!!!
    varsa teknik bir analiziniz yada bir teknik bilgi yada bir haber yada duyum onları paylaşırsanız gereksiz laf kalabalığı etmemiş oluruz... tesekkürler

5. Bilanço beklenti tahmini olan var mmı?????

Alıntı Originally Posted by hissepol Yazıyı Oku
    arkadaşlar kusura bakmayın ama burayı çok farklı bir yere dönüştürdünüz!!!!!
    varsa teknik bir analiziniz yada bir teknik bilgi yada bir haber yada duyum onları paylaşırsanız gereksiz laf kalabalığı etmemiş oluruz... tesekkürler
    Madem öyle diyorsunuz siz analiz yapın da biz de bilgilenelim.

7. Sizin başka işiniz yokmu? Ona buna laf yetiştiriyorsunuz? Ben analizciyim demedim? Varsa işe yarar bisey onu paylasirsaniz sevinirim dedim. Lütfen şimdide bana sarmayın? Yazdıklarımı okuyup anlayıp öyle paylaşım yapınız? Buda gereksiz yaptığım son paylaşım!!! İyi geceler

Alıntı Originally Posted by hissepol Yazıyı Oku
    Sizin başka işiniz yokmu? Ona buna laf yetiştiriyorsunuz? Ben analizciyim demedim? Varsa işe yarar bisey onu paylasirsaniz sevinirim dedim. Lütfen şimdide bana sarmayın? Yazdıklarımı okuyup anlayıp öyle paylaşım yapınız? Buda gereksiz yaptığım son paylaşım!!! İyi geceler
    Ne yapayım yani laf kalabalığı yapıyorsunuz diyen siz değil miydiniz. Seviyeyi bozmadıktan sonra bizim ne yazacağımıza siz mi karar veriyorsunuz. Ona bakarsanız oraya buraya laf yetiştirmek benim hiç tarzım değil. Asıl bu şekilde laf kalabalığı yapıyoruz. Onun için lütfen karşılıklı atışmayı burada bitirip işimize odaklanalım. Hayırlı kazançlar.

Sayfa 28/377 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •