Ben size yatırımcı dersi verme niyetinde değilim haddim de değil, siz benim yatırım anlayışımı sorguladığınız için cevap veriyorum. Her hangi bir şirket hisselerinin, şirketin temel verilerinde onarılamayacak bozulmalar olmadıktan sonra, her hangi nedenler dolayısıyla piyasa tarafından belli bir süre düşük değerleme üzerinden işlem görmesi, bana göre ''ölü'' yatırım değildir. Ha bütün veriler zamanla, bana bunun yanlış bir yatırım olduğu kanaatini verirse, o zaman da işi inatlaşmaya götürmeden gereğini yapar hisseyle vedalaşırım.
Bilanço beklenti tahmini olan var mmı?????
Sizin başka işiniz yokmu? Ona buna laf yetiştiriyorsunuz? Ben analizciyim demedim? Varsa işe yarar bisey onu paylasirsaniz sevinirim dedim. Lütfen şimdide bana sarmayın? Yazdıklarımı okuyup anlayıp öyle paylaşım yapınız? Buda gereksiz yaptığım son paylaşım!!! İyi geceler
Ne yapayım yani laf kalabalığı yapıyorsunuz diyen siz değil miydiniz. Seviyeyi bozmadıktan sonra bizim ne yazacağımıza siz mi karar veriyorsunuz. Ona bakarsanız oraya buraya laf yetiştirmek benim hiç tarzım değil. Asıl bu şekilde laf kalabalığı yapıyoruz. Onun için lütfen karşılıklı atışmayı burada bitirip işimize odaklanalım. Hayırlı kazançlar.
Yer İmleri