Sayfa 28/298 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 217 - 224 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1. Sayın BAŞKAN26 Kağıt bu kadar durgunlaşmısken bile umudunuzu koruyor olmanız çok güzel. Sizi tebrik ediyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by karabek Yazıyı Oku
    sayın başkan26 kağıt bu kadar durgunlaşmısken bile umudunuzu koruyor olmanız çok güzel. Sizi tebrik ediyorum.
    teşekkür ederim ben hep kaybettim ama kardan azıcık yaptığım teknik ile bir yere kadar vardım kendi yaptığım tekniğe tam güvenmediğim için çoğu zaman elimizdeki hisseleri kaptırdık şimdi öyle değil bu hissede tekniğim hadi fiyat yazmayım gördüğüm seviyeye kadar bekleme kararı aldım hedef büyük benimde sabrım büyük

3. 1,84 e 75 bin satış yazan bir daha hepsini alırım dikkat et istersen demesi kolay biz demirden korksak trene binmeyiz

4. Buralardan ancak başını alırsın

5.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Buralardan ancak başını alırsın
    sen dur kim ne alır göreceğiz

6. Bence spek basladigi isi yarim birakmaz.eli kulaginddadir bununda.tum elektronik hisseleri uctu bitek bu kaldi geride
    bakalim buna nezaman el atacaklar

7. Borsa son yillarda BIST'i copluge ceviren firmalarla dolu. 2 sene sonra 20 kuruslara gelir ve kottan atilir. Patron o zamana kadar diger sirketlere servet aktarimini tamamlamis olur. Olan yine KY'ye olur.

8. Cool

Alıntı Originally Posted by BAŞKAN26 Yazıyı Oku
    sen dur kim ne alır göreceğiz
    Sevgili başkan26 üstünüze alınmayın lütfen ben speğimize dedim başını alırsın buralarda gezme diye
    Maliyet 2.15 enayi vardı burdan mal verecek hemde endeks 92000 de

Sayfa 28/298 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •