Sayfa 28/441 ÝlkÝlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 3522 madde; 217 - 224 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1.  Alýntý Originally Posted by aunsalg82 Yazýyý Oku
    Tofaþ SUV üretmeye baþlýyormuþ
    vaay güzel haber, gözünün içine bakýyoruz valla bugün uzun vadeli trendine en uyumlu hisse tofaþ hissesi
    bu da geliþme stratejisinin saðlýklý düzenli büyüme yönünde kullanýldýðýný gösteriyor.

2. Hissenin gidiþatý süper ancak olasý bir krizde müthiþ bir düzeltme bekliyorum.

MI 4LTE cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

3.  Alýntý Originally Posted by Harbi_ci Yazýyý Oku
    Hissenin gidiþatý süper ancak olasý bir krizde müthiþ bir düzeltme bekliyorum.
    Misal nasýl bir krizde... Faizin 1 senede 8'lerden 14'e cýkmasý mý mesela.... veya turkýyede krýz demek dolarýn artmasý demektýr esas olarak, 1 senede 3'ten 4'e cýksa mesela dolar... arabalar hala agýrlýklý petrolle calýsýyor, 3 ayda 45 dolardan 65 dolara cýksa mesela brent...

Bunlar kesmýyorsa krýz olarak ne keser sizi býlmýyorum...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Yýlbaþýndan bugüne..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

sarpertuna Guest
     Alýntý Originally Posted by Desperado Yazýyý Oku
    Misal nasýl bir krizde... Faizin 1 senede 8'lerden 14'e cýkmasý mý mesela.... veya turkýyede krýz demek dolarýn artmasý demektýr esas olarak, 1 senede 3'ten 4'e cýksa mesela dolar... arabalar hala agýrlýklý petrolle calýsýyor, 3 ayda 45 dolardan 65 dolara cýksa mesela brent...

Bunlar kesmýyorsa krýz olarak ne keser sizi býlmýyorum...
    Özkaynak rögar kapaklarý

Venus_V3_5580 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Solo solo solo

MI 4LTE cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Sayfa 28/441 ÝlkÝlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •