Sayfa 28/1044 İlkİlk ... 18262728293038781285281028 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Alıntı Originally Posted by Tarros25 Yazıyı Oku
    Selam sayın T/A ve diğer üstadlarım. T/A üstadım ayrıca gedza için çok çok teşekkür ederim. Sayın üstadlarım ege gübre yorumu yapacak birilieri yokmu deli divane oldum. Bu kağıtta. Şimdiden teşekkür ederim Herkese hayırlı akşamlar. Y.T.D al sat tut tavsiyesi hiç değildir. Haddime değildir.
    Aleyküm Selam sayın Tarros...

GEDZA bugün yüzümüzü güldürdü. Yorumlarda mahcup olmadığım için ayrıca mutlu oldum...

Her zaman böyle denk gelip tutmaz. Hissenin spekülatörü ve hisse kaliteli olunca yorum yapmak da kolaylaşıyor...

Bugünkü grafiğimizin durumu ise şu şekildedir...

GEDZA radara tam olarak girdi. Hedef tahtası yeşillendi...

Osilatörler bir bir yukarı kesiyor. MACD henüz kesmedi ama eğer o da keserse hızına hız katabilir. Kesemezse düzeltme kaçınılmaz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Günlük görüntüde ise olumsuz bir durum var...

Son 3 haftalık yükselişte negatif uyumsuzluk oluşmuş ve geri gelmiş...

Burada bizim dikkat etmemiz gereken ortalama seviyemiz olan 7.22 seviyesi. Bunun altına gelmedikten sonra hızlı toparlayabilir...

Fakat şu an için AL sinyali yerine SAT sinyali var...

7.03 seviyesine kadar düşüş beklenebilir. Eğer girilecekse buradan giriş yapılabilir...

Birazdan farklı açılardan da bakarım. Şimdi çay-çörek bir şeyler atıştırmam lâzım...

Selim senin CEOEM bugün beklenen düşüşü tamamlamış olabilir...

Yarın son bir kez daha kanala değmek için uğraşır sonrasında duruma göre takip edilip girilebilir...

Ben almayı düşünmüyorum ama boşta para olduğu ana denk gelirse de 3-5 bir şeyler alır atarım bir kenara...

Artık alıp kenara atmalık hisseler ilgimi çekmeye başladı. Bugün sn. koçari 'nin PRKME 'sinden 5 birim alıp attıştım bir kenara...

Yarın bir bakarsın bundan da X birim alır atarım bir kenara...

Nasılsa iyice yatırımcı oldum. AL ve UNUT... En güzeli bu.

Ne diye trade edeceğim diye çırpınıyoruz anlamıyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Selim senin CEOEM bugün beklenen düşüşü tamamlamış olabilir...
    bende tam ona bakıyordum üstadım. teşekkür ederim
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Günaydın Genşşşleeeer .

Size bir tüyo vereyim mi ? - 5 -

Bana kalırsa ki kalmaz elbette ama söyleyeyim. Sevgili koçari de bu sitedeki en iyi temel analiz yapan kaliteli insanlardan biri, aklında olanı pat diye söylediği için açıkçası insanlara tuhaf geliyor. Ne demişler her yiğidin bir yoğurt yiyişi var. Sİz, biz K/Y kardeşlerim insanların dili,dini rengi ırkıyla uğraşmayalım. Sünger gibi, bilgileri beynimize nakşedelim. Öğrenmek için çaba harcayalım.

Kiracının dertleriyle uğraşıyorum. Yaa şimdi sana hak verdim beyaz atlı şey çok olunca dert çok oluyormuş. "HALA" nasıl . Sağlığı sıhhati yerinde di mi . İyi bakıyorsun di mi. Bu arada izci nin özelden Dm atmasına fırsat verme. defterlerde açık varmış onu kapatmak için harekete geçebilir.
    görmemiştim

teşekkürler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    bende tam ona bakıyordum üstadım. teşekkür ederim
    Aslında bakınız tamda anlatmaya çalıştığım şey oldu. Yani pazar günü bakıp ölçüp biçtiğimiz hisse bizim açımızdan analiz yaptığımız yere geldi. Mesela diyelim XXXXX hissesinden 10 birim aldık. Aradan 1 saat yada sizin baktığınız grafik 1 saatlikse 1 gün süre geçti . Süre sonunda hisse yol aldı ve aldığımız noktadan uzaklaştı. Geri verelim oyuncuya hissenin bir kısmını, maliyet analizi yaptığınızda aktif fiyatın çok altında size mal olmuş olacaktır. Dilerseniz Grafik üzerinde kendinize bir işplanı oluşturun.Yani almanız ve satmanız gereken noktalar hakkında kısa bir çalışma yapın bu arada exel formül ile ilgili çalışma yapan oldu mu ?

Uyuyun siz uyuyun !!!!
    kaynanam ölsün ki alıp başımı gidicem bu diyardan. Hem okuyormusunuz Hem dinlemiyorsunuz .Sonra ayranım döküldü diyonuz.

Şunu ekleyeyimde şuraya .. Bu ihtiyar kendi kendine konuşuyor demeyiniz. deliçocuk diğer başlıkta bana yazmış. kaçar mı benden. kaçmaaaaz.
    Ayranını dökme deliçocuk ben isterim ki herkes para kazansın, herkes evine ekmeğini nasibini parasını götürsün.
    Sen kazandıkça inan bende kazanıyorum. seni kazanıyorum. Sonra bir tahtada denk gelirsek. kamyonla mal dökmezsiniz. incitmeden satarsın. öptüm seni

Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    tuhaf bir gündü

selim captandan fırça da yedik akşam akşam.

tamam ben yine trcasta al sat yapayım azar azar özüme döneyim

enerji grubun en zayıf kapanışı yarın telafi eder umarım.

1-2 hafta önce beklenen bi karadeniz tarafı gaz haberi vardı gelmemişti yarın ordan haber gelmesini umut edelim

6. selim abi inan oraya uğradığını bildiğimden yazdım sen beni baştan yanlış anladın bence

al sat yapma mesajınıda ben yanlış anladım mühim değil.
    ben her daim trcas taşırım bi kısmını her zaman trade ederim.

senin mesajını ben yanlış anlamış olmalıyım ki son hafta al sat yapmadım sıkıntı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    selim abi inan oraya uğradığını bildiğimden yazdım sen beni baştan yanlış anladın bence

al sat yapma mesajınıda ben yanlış anladım mühim değil.
    ben her daim trcas taşırım bi kısmını her zaman trade ederim.

senin mesajını ben yanlış anlamış olmalıyım ki son hafta al sat yapmadım sıkıntı yok.
    Sevgili abim. bak sana ordaki hikayeyi anlatayım.

ben takası açtım baktım. AKD ve Takasta alıcı var. Hissenin tahtasını açtım izlemeye aldım. Baktım patinaj yapıyo. Biri robotun boğazına habire mal tıkıştırıyo. Robotta salak olduğu için habire alıyo bakıyo kademe ilerlemiyor aşağı kusuyor. Bu sefer ne oluyor fiyat aşağı düşüyor. hatırlıyor musun 1 gün boyunca size 5 dakika aralıklarla tahtada olanı yazdım. Hatta satmayın durun dedim. Hisse 4,75 de biri gene yolunu tıkadı sonra aşağı sendeledi. Alttan ben desteklemek için alımlara başladım. Robot bu seferde alıcı geldi diye yukarı doğru kendi kendine 4,90 a kilitledi tahtayı. Zaten o aşamadan sonra da kimse tutamadı hisseyi satan sattığıyla kaldı alanda yukarıdan sattı. Ama siz gidip tekrar robot yukarda mal almışken mal park haldeyken oynaşmaya başlayınca gene salaklaştı tahta. Sonra gene alttan parmak atınca 5,84 tavan kilitledi. Hatta orda uzun süre duruyordu. Taa ki takastan yani içerde dönen lotların dışında lot gelince tavan bozuldu. Yani kusura bakma sevgili abim hem size maçı anlatıp hemde sahada koşamam ki Bende yaşlıyım

8.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Sevgili abim. bak sana ordaki hikayeyi anlatayım.

ben takası açtım baktım. AKD ve Takasta alıcı var. Hissenin tahtasını açtım izlemeye aldım. Baktım patinaj yapıyo. Biri robotun boğazına habire mal tıkıştırıyo. Robotta salak olduğu için habire alıyo bakıyo kademe ilerlemiyor aşağı kusuyor. Bu sefer ne oluyor fiyat aşağı düşüyor. hatırlıyor musun 1 gün boyunca size 5 dakika aralıklarla tahtada olanı yazdım. Hatta satmayın durun dedim. Hisse 4,75 de biri gene yolunu tıkadı sonra aşağı sendeledi. Alttan ben desteklemek için alımlara başladım. Robot bu seferde alıcı geldi diye yukarı doğru kendi kendine 4,90 a kilitledi tahtayı. Zaten o aşamadan sonra da kimse tutamadı hisseyi satan sattığıyla kaldı alanda yukarıdan sattı. Ama siz gidip tekrar robot yukarda mal almışken mal park haldeyken oynaşmaya başlayınca gene salaklaştı tahta. Sonra gene alttan parmak atınca 5,84 tavan kapadı. Hatta orda uzun süre duruyordu. Taa ki takastan yani içerde dönen lotların dışında lot gelince tavan bozuldu. Yani kusura bakma sevgili abim hem size maçı anlatıp hemde sahada koşamam ki Bende yaşlıyım
    sağlık mağlık olsun olan olmuş önümüzdeki maçlara bakalım.

bugün phılıp in böyle bi tahtada 1,5 milyona yakın mal almasını nasıl yorumlarsın
    daha önce milyon lot alımların arkasından tavan hareketleri gelmişti

Sayfa 28/1044 İlkİlk ... 18262728293038781285281028 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •