İşlemlere bakarsak benim aldığım mal speğe kalın gelmiş habire basıyor..spekcim bence sen bu duruma kendini alıştır çünkü daha kalını gelecek..ytd
İşlemlere bakarsak benim aldığım mal speğe kalın gelmiş habire basıyor..spekcim bence sen bu duruma kendini alıştır çünkü daha kalını gelecek..ytd
Hareketler çok iyi tam düşündüğüm gibi işlemlerden speğin çok gergin olduğu anlaşılıyor borsa çok yükseldiği halde hisse eksi kapattı belliki biz tam tren hareket edeceği zaman binmişiz spek bizi görünce rötar yaptı.artık bizde spek ile beklemedeyiz ..ytd
Arkadaşlar son gelen haberi yorumluyabilecek varmı sermaya 20 milyonda 40 milyona çıkartılacak galiba
7 - Yönetim kurulunca hazırlanan Sermaye Piyasası Kurulu'nun 25.01.2017 tarih ve 29833736 - 110.04.02-E.966 Sayılı yazılarıyla, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın 08.02.2017 tarih ve 50035491 – 431.02 Sayılı yazılarıyla uygun görüş bildirdiği şirket kayıtlı sermaye tavanının 20.000.000-TL'den, 40.000.000-TL'ye artırılmasını da içeren, Şirket'in esas sözleşmesinin 6, nolu maddesinin ekte verildiği şekli ile tadil, edilmesine...YTD
Bugün genel kurul toplantısı yapılmış.sizlere bol kazançlar.YTD
Bu hisseyi nasıl etkiler hocam
Sermaye artışları şirketlerin güçlenmesi içindir.Haberin olumlu ve olumsuzluğuna siz karar vereceksiniz.Ben haberi paylaştım.YTD
Yer İmleri