Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Sayfa 28/30 İlkİlk ... 182627282930 SonSon
Arama sonucu : 234 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Emmi biz güçleneceksek borsa da çoşma mı
    cosar....yukarida yazdigim....HEDEF FEYZA yi anlatiyor...ALTIN la ilgili tedbirler gelir gelmez...HEDEF FEYZA BASLAR.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    desem ki....ALTIN FOREX KAPATILACAK.....DESEM KI....ALTINA VERGI KOYACAKLAR....DESEM KI.....ALTIN.....BUGDAY....MISIR....ARPA GIBI OLACAK....

BENI YASATMAZLAR....demiyorum emme biliyorum....ELE OLACAK....ha bugday ha altin....pazarlikla alinip satilacak...

bunlari haftaya yazacagim....amrikide....

yazar yazmaz ben....altin kuutttt 3600....
    ONEMLI UYARI....

bu buyuk donusumu bilmek....ve bunu paraya cevirmek....TURKUN ZEKASINDA MEVCUTTUR....

yeterki....

bir an once bunu farkedip....BUNA GORE POZIZYON ALINIZ.

MISAL....ben merkez bankasi baskani olsaidim....merkezdeki tum altinlari gecen hafta satmis olurdum.....

elde ettigim dolarla....

dolar-tl....bir sene boyunca....40 tl ve sabit derdim....BUNU ILAN EDERDIM...

ENFLASYON....O DAKKA....YUZDE 10 A....sonra fiyatlarda dusme baslar DEFLASYONA gecerdim.

ve turkiye....

BOLGENIN EN GUCLU EKONOMISINE DONUSURDU.

COK GUCLU ORDUMUZ VE SILAH SANAYIMIZ ZATEN VAR....eksigimiz EKONOMI...bunu duzeltirdim ben...

BU BUYUK DONUSUMU BILMIYORSAN.....

yazilarimi anlaman imkansiz....BILGI DUZEYIN YETERSIZ...o tur yazilara cevap vermem....vaktime yazik.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

dersimiz 2....

3-3-3 te....

ilk 3....

PARA....COMODITIES(altin,petrol vs.)....PARITELER....

PARA.....yani dolar....yeniden tanimlaniyor....

PARITELER.....sabitleniyor....oynak degil....donemsel oynaklik merkezler de olusacak dijital dengeye gore olacak....ulkelerin ZENGINLIK parametreleri hazir....turkiyede kayit disi ve kayit icini birlikte hesaplarsan....40 tl bir yil sabit....gayet normal....bunu FED ve ona bagli merkezler sagliyacak....

ALTIN.....bugday gibi olacak....forex....alim satimi yasaklanacak....FIZIKI ALISVERIS....PAZARLIKLA...VER MALI AL PARAYI...KAART USTUNDE ALIM SATIM YOK....bu ne demek....ALTIN artik para degil.

yasaklanacak...

bankalar....

fonlar....

yasal sirketler....

PORTFOYLERINDE....

ALTIN BULUNDURAMAZLAR....altin kuyumcularda ve metal sanayiinde kullanilacak...o kadar.

nasil ki....bankalarin fonlarin portfoyunde....demir yok....altin da olmuyacak....oda bir metal.

sevgili deniz....

detayli bilgi icin....cok tessekkurler ediyorum.....

yazilarimda geopolitik etkisi vardir hep....

hadise sudur....KARADENIZDE rusya yi durdurmanin tek yolu vardir....TURKIYENIN SAVASA GIRMESI....UKRAYNANIN YANINDA....batinin tum ruyasi budur.....bunu 1850 de KIRIM SAVASI ile de gerceklestirmisti....

TURKIYENIN....ekonomik olarak guclenmesini saglamak mecburiyetindeler ki....bu hayalleri gerceklessin.....

TURKIYENIN BOLGEDE.....hem rusyaya hemde israel e karsi....bir DENGE unsuru olmasi ucun....bu sarttir...

KIRIM SAVASI ONCESI....osmanliya cok yogun borc para verdiler....osmanli bu paralarla...DOLMABAHCE...BEYLERBEYI...gibi saraylari insa etti....

turkiyede olan altin....merkez bankasinda olandan 5 kat fazladir....TURKIYE ZENGIN ULKEDIR....BU ZENGINLIK KAYIT DISINDADIR....BUNUN SEBEBI ALTINDIR....turkiye altinla ilgili biseyler yapmak mecburiyetindedir....onumuzdeki aylarda bunlarin olacagini goreceksiniz....
    sevgili deniz e cok deger veririm....onun hatiri ucun....eccik GEOPOLITIK vereyim....

KUZU UNIVERSITESI OGRENCILERI herseyi biliyor....bilgi duzeyleri yuksek....emme digerleri...cok cahil....gecmiste yasiyorlar....GELECEKTEN BIHABERLER....

bi ornek vereyim.....

cok buyuk bir guc....

PKK yi olusturan ve besleyen bi guc.....

PKK ye ve TURK DEVLETINE diyorki....

DERHAL BARISACAK....BIRLESECEK VE BUYUK TURKIYEYI OLUSTURACAKSINIZ....

ben ve ogrencilerim....bunu boyle algilarken.....

bi gurup insan....AKLINI FAHISE YAPMIS INSAN....kisa vade gibi....bunu boyle anliyamiyor....

ve bu buyuk guc....

DIYOR KI....ermenistan ve azerbeycani KANKA yapacagim....hazar uzerinden....tum turki cumhuriyetleri BUYUK TURKIYE ile kanka yapip....URUSU kusatacagim....dahasida var....yazmiyayim....

ve bu buyuk guc....

diyorki....

EKONOMIK OLARAK BU BUYUK TURKIYEYI SAHLANDIRIP....URUSUN BASINA BELA EDECEGIM....1750 DEN 1920 YE YAPTIGIM GIBI....

EGER.....URUS ISTEDIKLERIME EVET DEMEZ ISE....BU OLUSUMU SAGLAYACAGIM...

simdi....

olmakta olan olaylari....boyle okuyan....birileri ile....kuzu ve ogrencileri....

diger....kafadan oynaklari ayni kefeye koyabilirmiyiz....

KOYAMAYIZ....

kuzu....

HEDEF FEYZA-2 diye topik acip....MAL ALIN DERKEN....bu akillari ZINADA olanlar bunu anliyabilir mi.....

ANLIYAMAZLAR.

bu topik ve yazari kuzu....

toplumun motorudur.....toplumu sekillendirir....onun aklina gelmesi mumkun olmuyan.....HERSEY....

bu topikten....

DALGA DALGA....

TOPLUMA YAYILIR....bu benim....beni en iyi okullarda okutan HALKIMA BIR GERI ODEMEMDIR....

YUKARIDAKI YAZIMDA.....

EGER....

EGER....

EGER....

ile basliyan cumle ise....KILITTIR.....

NEYI ANLATTIM....

yukaridaki yazdiklarimla ayni gorustemiyim....destekliyormuyum....karsimiyim....

hayir beni ve dusuncelerimi anlatmiyorum....

OLANLARI OKUYUP.....OLACAKLARI KESTIRMEYE CALISIYORUM....

8. Emmi yi anlayan trene erken biner marjı alır

Geç binmek stres yapar

Sayfa 28/30 İlkİlk ... 182627282930 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •